5 דברים הכי אהובים-הארי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif5 דברים הכי אהובים-הארי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ואו אני לא מאמינה ששכחתי מזה....אז הנה היום אני פותחת את זה. פה אנחנו נציין את טופ 5 הדברים הכי אהובים עלינו בהארי. כמו שאמרתי בעבר..אתן יכולות להוסיף עוד דבר אחד..שזה יהיה מס' 6 הבונוס. וזה לא חייב להיות בסדר כלשהו . בעבר היו גם: הלהקה,דאגי וטום. הנה 5 הדברים שלי:
1.העיניים הכחולות כים שהשמש מאירה עליו
2.החוש אופנה שלו. הבנאדם מתלבש יפה
3.ההומור שלו...הוא ציני כזה לפעמים וזה ממש מצחיק
4.הצחוק והמבטא שלו.. 5.הקעקוע שלו שאומר...."קעקוע!" XDD 6.הגוף הגברי הזה שלו והשיער!!
------------- מה אתן אוהבות

1AnastaciA1

New member
הארולד מארק כריסטופר ג'אד../images/Emo99.gif3>

1. הוא חתיך. 2. הוא מנגן יפה בתופים. 3. יש לו עיניים מדהימות. 4. המבטא שלו שקסיD: 5. הוא ערס בריטי כוסון ><'. 6. הוא שר יפהההההההה [לא
]. נמנמ זהו
. מיקיי
.

butbut

New member
אני מחכה כבר לדניי!את מושכת אותו עד הסוף וזה

הורג אותיXDD אז ככה.. אוו..הארי..האיש והאגדהמתחילים:
1)הג'נטלמניות,הגבריות,הבגרות,האהבה..לא נראה לי שיש מישהו שיכול לעמוד מפני זה
2)המבט הסקסי-חושני-טורף שלו,שגורם לי להרגיש בעצם למה אני מבקשת יום יום מאלוהים תודה על כך שהוא ברא אותי נקבה.
3)החיוך-הגברי-שאפתני-ציני:צריך רק להסתכל פעם אחת ולהבין מי באמת עומד ממולך[או בקטע שלנו,עמד לפני הצלם שעשה לנו טובה והביא לנו תמנוות שלו].
4)הסטייל-לבחור בהחלט יש טעם מעולה בבגדים!
5)המבטא-אווווווווו..זה ה-דבר שהכי מושך בו באמת..לשמוע אותו מדבר,במיוחד כשהוא בטון אבהי כזה[כי הטום האימאי שמור לטום],כשהוא מדבר עם דני ודאגי

ווואיי באמת יש לו טון אבהי!!!

במיוחד כשהוא מדבר עם דאגי XDDDDD אף פעם לא שמתי לב לזה עד עכשיו!! חחחח

butbut

New member
נראה לך!!..ו5 דברים לא מספיקים להגיד עליו...

אני אצטרך לפחות 79...:]]]]

שוליטה

New member
הפעם אני הולכת לחפור! כי...

את של דאגי פיספסתי (למה?למה?) ובשל טום ממש לא הרגשתי טוב ולא היה לי כח לכתוב... עכשיו אני רעננה! אוקי: 1.קודם כל הוא לפעמים מסוג האנשים שמנסים להצחיק ולא הולך להם או שהם תכננו את הבדיחה כל כך הרבה זמן מראש אד שזה מצחיק מרוב שזה מטומטם או בסגנון הזה. (למשל כמו במאחורי הקלעים של איל בי אוקי- עם העניבה הוא קרע אותי XD) וזה לדעתי כל כך חמוד! אני חולה על אנשים מהסוג הזה!!! 2. הוא נורא אלגנטי. תמיד אומרים שהמתופפים הם הכי מטומטמים ופרועים כאלה ואחסרי אינטיליגנציה (מקווה שכתבתי נכון) הארי פשוט כל כך לא! הוא מתלבש מושלם, תמיד ששאר הלהקה מתלבשת גרועה הוא תמיד מציל את המצב, הוא גם רגיש כזה ופשוט יש בו משו שאתה לא יכול להגיד שהוא מטומטם או דביל. גם הכל נראה עליו טוב... 3. הוא פשוט סקסי בטירוף! כמו שכבר הזכרתי הכל מתאים לו, גם בבגדים וגם בתסרוקות הוא פשוט תמיד נראה חתיך הורס לא משנה מה שיער חום בלונדיני, קירח, עם שיער קופץ או לא קופץ אפילו ורוד יתאים לו! 4.הוא עושה את הפרצופים הכי מצחיקים בעולם!!! באובייסלי אני לא יודעת אם שמתם לב הוא קורע מצחוק עם הפרצופים! או שהוא מתופף. בכוונה או לא בכוונה זה תמיד מצחיק אותי. 5. יש בו משו כזה שאי אפשר לעמוד בפניו.. אני לא יודעת ממש מה הוא פשוט הארי כזה. אין לו הגדרה... 6. ולבסוף העיינים שלו!!!! גאד הם פשוט העיינים הכי יפות שראיתי בחיים שלי!!! הייתי מתה לכאלה! (לא ששלי לא יפות.. סתם XD) אני יכלה לבהות לו בעיינים במשך שעות על גבי שעות בלי להפסיק ושמסתכלים לו בעיניים זה כאילו הוא מסתכל עלייך (שמו המונה ליזה). בקיצור אני חולה על הבן אדם הזה!!! ויום אחד אני הולכת לפגוש אותו! ואת חבריו החמדמדים (אני מקווה)...

YuvalJones

New member
לטס טריי D:

אממ...
הפוטוגניות הבלתי נגמרת לעולם!
האלגנטיות הזאתי!@#!
הסטייל שלו. כי אני אוהבת את הסגנון שלו [גם את של כל מקפליי כמובן.]
המבטא והצחוק שלו כמו שציינה מיכל. *_*
כי זה הוא גאד סייק. הארי ג'אד. וואן אנד אונלי D:

sweet shir

New member
הארי קפראליו3>

~לא לפי הסדר~ 1. הוא כזה הומו שזה הורג אותי. והוא לא. XDDD 2. חיחי המבטא והקול שלו. זה כ"כ חמודדדדדXD 3. הוא ערס בריטי. זה שילוב מיוחד!! XD 4. הוא שקסיייי בטירוף חחחחחחחחח 3> (וזה כולל עיניים3>שיער3>גוף3> הכל בקיצ' חח) 5. הוא מתופף. תופים זה סקס. |חרמן| 6. בזכותו היו לי את הפנטזיות החביבות על הארי/דאגיD: מה אין מה לעשות הם נראים טוב ביחדXD

DoLi it is Me

New member
או הארי [מיי גאד איך פיספסתי את הטופ של דאג

טוב אז הינה על הארי ה"שמנדוז" 1.התיפוף!! למרות שהוא התחיל ללמוד אחרי גיל יחסית מאוחר אחרי שלוש שנים היתקבל כלהקה! 2.כמו שמיקי אמרה ישלו חוש הומור מצחיק ומוזר XD 3.הוא חתיך
4.המבטא שמעליהה יש לו מבטא כ"כ שצריך לפתוח את כל פתחי השמיעה באוזן כדאי להבין משו. 5. הוא מתלבש יפה D:

JuSt My LuCk

New member
well hello sexy boy ../images/Emo99.gif

מה אני אוהבת בהארי
... טוב... 1) שהוא כזה שקסי
2)שהוא אדיש אבל מצחיק 3) הוא כזה בריטי!!! עם המבטא שלו ועם הקריקט 4)העניים המהממוווווווווווווווווות שלו! 5) הוא מנגן על תופים
וכל דבר שהוא יעשה לשער שלו יהיה לו יפה חעחעחע

The Psycho Girl

New member
ha ! my love !

טוב יש לי הרבה מה לומר עליו אני מקווה שמישהו יבין מיזה משהו 1. קודם כל הוא סקסי באמת סקסי לא רק חתיך יש בו משהו כזה שבגללו אי אפשר להוריד ממנו את העיניים מה שיש גם לג'וני דפ = למרות שהארי לא סקסי ברמה של ג'וני לא שמישהו יכול להגיע לרמה כזאת א-בל זה לדיון אחר כאילו לא יודעת אולי העיניים המבט הזה שלו אבל הוא פשוט סקסי. 2. הוא נראה לי בן אדם כזה לפחות מהוידאו שאני רואה שהוא כזה בן אדם שיודע להתחרפן כשצריך אבל יודע מתי לעצור ומתי זה כבר מוגזם. בן אדם שאפשר לצחוק איתו אבל גם לדבר איתו ברצינות 3. הוא יודע להתלבש ממש טוב. כמעט ולא קורה שאני תוהה מה לעזזל הוא חשב לעצמו כשהוא לבש את זה. מישהו שלא פאדיחות להסתובב איתו ברחוב XDDD חוץ מיזה שלדעתי הוא יכול לדגמן אבל זה סתם לא קשור XDD 4 אממ הוא מתופף ואני אוהבת מתופפים יש להם אנרגיה מטורפת והם אדירים ביותר- ונכון שיש את הסטיגמה שהמתופפים הם הפחות חכמים בלהקה = אז הארי ועוד שתי ידידים שלי מפריכים את הסטיגמה לחלוטין! חוץ מיזה שאני מתה לדעת לתופף. 5 הוא נראה בן אדם ממש רגיש כזה וממש רומנטי בחור טוב מבית טוב משהו שאמא שלי הייתה רוצה בבית וזה מעלה ממש גדולה == גאד זה נשמע כאילו הוא חבר שלי אבל הוא לא וזה מבלי להזכיר שהוא חתיך ברמות מטורפות והייתי עושה אותו בכל צורה שהיא XDD חח ויש תמונות שהוא קצת דומה לאקס שלי - והאקס שלי היה מושלם חבל שהוא חזר לברזיל אחחח מאדרפאקר טוב אני חוזרת לספרים - סתם שאלה למישהי יש פרויקט באנגלית שבא לה לשלוח לי ? תצרו איתי קשר במסרים או במסן [email protected]

T h a t G i r l

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifאוווווו ג'אדדיייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif!!

אוקייי אוקייי זה הארצ'וו!!
מה אפשר שלא לאהובב בו?!?! 1-השפתייםם שלוו!!
הןןן כאלווו....גררר!! הןן דורשותת בוסהה!! :| 2-כמווו מיקמיקק,הקעקועע שלווו
אני מתהה עליוו!! חחח
3-העייניי אוקיינווסס שלווו
[זה היה ברור הא?
] 4-הוא בוגרר כזהה אבלל לפעמים הוא יכול להסחף לשטויות המצחיקות של האחרים
הוא נראה רגיישש כזהה ו..גררר
5-החיווךךךךך שלוווו
^@#%@^#% הצחוקק שלוו נווו
בקיצור הוא מדהיםם סקסיי ואני מתה עליו.

יעליקק

New member
אווו הארי'לה שלי [ =

1. את הפוזות שהוא דופק בכל תמונה ותמונה XD [ גם אם זה לא ממש פוזה, זה עדיין הארי [= ] 2. כמובן שאת העיניים המושיות שלו [[ = 3. איך שהוא מתלבש - מ ד ה י ם ! ! ! [לעומת כמה אחרים XD סתתתתם] 4. חיוווווווווווווווווווווך |ממיס| |ריר| [ = 5. את הארי. [נקודה] הוא פשוט מושלם כמו שהוא ואם הוא לא היה הוא לא הייתי אוהבת אותו, פשוט את כל האישיות המקסימה שלו וכל מה שהוא [ =

הארי!! במילה אחת- מושלם!!

1. העינייםם שלו שפשוט אי אפשר להפסיק להסתכל עליהן!!! 2. הוא חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D: 3. הוא מתלבש יפה ויש לו טעם טוב בבגדים. 4. המבטא החמוד שלוו שעושה אותו כל כך סקסי!! 5. חוש ההומור שלו מוזר אבל מצחיק, הוא יכול להיות הכי רציני ואז פתאום להביא איזה בדיחה או משהו בסגנון...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאווו הארולד! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ><"

אני לא במוזה של חפירות, הסברים ופירוטים.. >< עימכם הסליחה. או יותר נכון, מזל שלכם.. ><" 1. הבנאדם מתופף בחסד. מה עוד אפשר להוסיף על זה? הייתי מתה לכשרון המדהים הזה. 2. העובדה שהוא יכול לצחוק על עצמו, והלצחיק בצורה הצינית המשונה שלו [סטייל צ'נדלר כזה ><] שלא הרבה יכולים לעשות זאת, ומצד אחד זה יכול להעיד על בגרות או על ילדותיות מוקצנת, כך או כך הוא מצליח לבדר אותי בציניות הספק-גברית-ספק-ילדותית הזאת שלו. 3. הוא צנוע ומודע למגרעות שלו, כמו שהוא מעדיף שלא לשיר [למרות שיש לו קול חביב במיוחד ובא לי לשמוע אותו שר משהו!
] ומודע לעובדה שיש בו קצת גייזם שכזה ובכל זאת מביא את זה לכיוון חדש שאפשר לצחוק איתו ולא עליו. 4. הוא נראה רומנטי, אוהב, דואג, אכפתי והיכולת לשו להמיס גם מבלי שהוא התכוון לזה. 5. המראה החיצוני הממיס - שיער שלא משנה באיזה מצב ישאיר אותו הוא יהיה שקס מטורף, עיניים, חיוך, גוף מסוקס, זיפים שרק הוא מצליח לגדל
, שפתיים ואהמ... נפסיק כאן. בונוס - הסגנון לבוש המושלם שלו, לא זכור לי שהיו לו טעויות אופנה כי הוא פשוט לא יכול להרשות לעצמו, הגבריות הראויה לשמה, הקעקוע המבדר, איך שהוא משחק עם המקלות תופים, המבטא. גברים מעשנים עושים לי את זה. >< ושהוא נפתח לאחרונה ומרשה לעצמו להביע את דעתו [הרבה יש לציין] בראיונות וכו', זה נראה לי דבר טוב.. ><" תקופה מדהימה..
דו מי.
.

למעלה