5 דברים הכי אהובים-הארי

Lex 1

New member
אווו פאק התמונה סרוקה >< מה עושים..? ../images/Emo4.gif סורי

Lex 1

New member
פחחח אני כזאת טיפשה... ../images/Emo122.gif

לא תהיה פעם הבאה!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו הארולד3>

1.הדבר הראשון והכי חשוב-הוא מתופף ענק! הוא מנגן 5 שנים ובעיניי הוא ממש טוב.. הוא ההשראה שלי כמתופפת בואו נגיד ככהXDD 2.את המבטא הפאקינג סקסי שלו אאאאאאאאאאאא
3.את הסטייל שלו, הבןאדם האמת מתלבש יפה 4.הוא בוגר כזה, אבל גם שטותניקXD 5.הוא כלכך יפה
בונוס D:- 6.הוא מודע לעצמו, וזה טוב כי לא אכפת לו מה יגידו עליו הוא ייקח את זה בקלות.. קפראליו3>

McFly rullz

New member
שלי באיחוריישן....><

אוקיי זה לא לפי הסדר..הכל באותו מקום!
1.החושניות שבווו אחח כמה שכןן
|מסטולה| 2.העיינים הכ''כ יפווווווווות שלווו!!!
3.זה שהוא מתופף במקפליי...XD 4.הגוףףף שלוו...[לא יודעת למה אבל לא שמתי כ''כ לב לבטן שלו...אבל אני בטוחה שהוא שרירי
] 5.גאד הוא מתלבש יפה...
!!!!!!!! ו-6.השיערררר שלווווווו שמשתנה מרגע לרגעעע אגב אם מישי תוכל לשים לי תמונה שלו שהוא בלי חולצה[אם יש] זה יהיה נחמד!

ג'אדי הרולד.. [איזה כינוי מעפן...]

נממ.. ניסיתי למצוא את ההכי טובים.. [לא ממש הצלחתי
] 1.הבגרות שלו=הוא די מאוד בוגר בהשוואה לאחרים.. (אהמאהמדאגיאהמאהמ) 2.הצורת פנים המיוחדת=שלא ראיתי בשום אדם אחר 3.הקטע שהוא חושב שמקפליי הם להקת רוק=תראו אותו בהופעות... 4.החמדמדות שלו=שהוא בא לנשק את איזי.. 5.הוא נראה די גדול לעומת כל מק=כאילו בתכלס זה נכון אבל זה כאילו.. לא יודעת איך להסביר את זה... תבינו לבד... נממ.. זהו?

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gifהארי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

1.המתיקות שלו
2.השיער המדהים שהיה לו ז"ל
3.המראה והלוק שלו,אני מתה על הסטייל שלו
4.איך שהוא מתופףף
העיינים המדהימות

Little Sapir

New member
הארי הארי הארי!

אני מתה על הפרצופים שלו שהוא מתופף (יש במייקין של טרסלבניה קטע שמתמקדים עליו שהוא מתופף והוא פשוט מדהים שם!)
העיניים שלו בשילוב עם הגבות הנמוכות הגבריות ממיסות אותי...
הוא שרמנטי כזה ונראה רומנטי...
זה שהוא מנסה להצחיק והוא לא! אבל זה חמוד...
המבטא

McSon of Busted

New member
נמנמ המון זמן לא הייתי פה../images/Emo2.gif

*בצפר פיכ, אימונים יייאיי* אמממ הארי
מה כבר אפשר לומר על אחד האנשים הסקסיים ביותר עלי אדמות?!
התיפוף
גם ככה יש לי חולשה למתופפים, אז. זהו.
הבגרות, ובכל זאת, חוש ההומור המעולה
נראה לי בנאדם שקט כזה....לאדעת לא מכירה אותו, ברור, אבל הוא נראה לי מהשקטים האלה, ואני אוהבת כאלה
הסקס אפיל שלא נגמר לעולם!!!!11111 בהחלט.
אחד הדברים שהכי אהבתי לראות בתמונות שלו זאת האהבה האמיתי שרואים שיש לו לאיזי..הוא באמת באמת באמת באמת אוהב אותה וזה כלכך יפה וחמוד
מוסיפה- הגייזם שבא לעתים בתמונות שלו, פשוט הורג אותי D: and cuz he's such a STUD

ShellyJones

New member
הארי!!!! (=

1. הבנאדם ממש ממש ממש ממש מוכשר! כאילו הוא נולד עם מקלות תופים(= הוא לא כמו נגני התופים האלה שמתלהבים מעצמם ונדחפים בקטע הכי לא נכון\ הוא עושה את זה נכון ומושלם! 2.להארי יש את קטע השפיות הזה, שמאזן את האי שפיות-שפיות של מק(= הוא שפוי, אבל איכשהו הוא לא שפוי... הוא שפוי בצורה אחרת מאנשים שפויים, אבל לא שפוי בצורה שונה משאר חברי מקפליי^^ מקווה שהבנתן, כי אני לא... 3. יש לו תספורות מגניבות^^ הכי אהבתי את הראשונה והמקורית, אבל גם עכשיו הוא לא הדרדר יותר מדי(= 4. הוא קורא ספרים! אכן, זו תכונה שאני מאוד מעריכה^^ 5. הפוזות שלו של "החתיך המדוכא"... זה תמיד מצחיק אותי(= בונוס- הוא הארי! ובלי הארי לא הייתה מקפליי, כמו שלא הייתה מקפליי בלי טום, דני ודאגי! (באתי לכתוב סונוס במקום בונוס... מישהו יודע מזה סונוס?)

just orr

New member
האריייי ../images/Emo99.gif

אמממממ....... (זה לא לפי הסדר) : 1. הכישרון שלו. אני כלכך מעריכה אנשים שמנגנים על תופים.. זה קוארדינציה מדהימה. (וכבר חפרתי לחברות שלי על זה XP)
2. העיניים שלו. כי גם הוא מוטציה!!! [אז נא לא לצחוק עלי] XDDDDDD סתםסתם, פשוט יש לי משהו עם עיניים יפות. O.O 3. המבטא שלוו@#$%$&%# ואין מה להוסיף. 4. האופי שלו. זה שהוא לרוב בוגר ורציני, אבל גם לו יש את הקטעים ההזויים האלה.. *אהמאהמאופרה* 5. החוש שלו לאופנה. אני מתה על איך שהוא מתלבש
(אני מקווה שלא תחשבו שאני מעתיקה מאחרות... אני באמת חושבת ככה) --------------------------------------------- 6. הוא פשוט כזה סקסי@#%^%#^%@ DDD: --------------------------------------------- וואי זה היה קשה. אני לא יכולה להפריד את התכונות שלו... אני פשוט מתה על הבנאדם. כמו שהוא. שלם.

Charley XD

New member
הטופ שלי !! ../images/Emo110.gif

טוב אני לא יודעת כמה ארוך אבל יש לי הרגשה שזה הולך להיות ארוך אז תהנו >< 1. אני מאהבת בו קשות ... העיניים, הזיפיים שלו (
חולשה לזה...), השפתיים שלו (מושלמות שבא לך ל -@%), השיער שלו !! גרר הוא יוצא אפילו בלי שהוא מתכוון כל כך סקסי בתמונות... והלבוש שלו אוךךך (שלולית) 2. המבטא שלו !!!!!! אין דבר יותר חמוד מזה ... עכשיו הבנתי כמה זה חשוב ! <אהממורהלאנגליתעםמבטשלצפרדעאהמ !!> וכמה אני אוהבת את המבטא הבריטי ... אבל זה היה תמיד !! 3. הוא מתופף אדיר וחמוד !! שהוא מתופף הוא עושה פרצופים כאלו וזה פשוט הורג אותי !! כל השרירים שלו גם יוצאים החוצה !!!!!! חתיך ...
וצריך קורדינציה מדהימה בשביל זה !! (תודה אור...) תמיד אהבתי תופיים... 4. הוא לרוב רציני אבל יש לו קטעים הזויים !! אני כל כך אוהבת את זה ... הוא יודע להיות מצחיק ומתי רגיש מתחשב ורציני.. 5. אני מרגישה קרובה עליו בצורה מוזרה ... הוא קצת מזכיר לי אותי ... שנינו אוהבים דיי אותם להקות, אני מכירה קריקט מקרוב... אפילו שנינו מצצנו אותם אצבעות באותה יד !! (זה מצחיק אותי לגלות שיש עוד אנשים שהיו ככה.. תתעלמו) ועוד שאין לי כוח או שאני לא זוכרת כבר...... 6. המקלות תופים שלו שתקועים לו בתחת !!!!!!!! כל כך בא לי לתפוס לו את התחת עם המקלות ו$#^^$ נשאיר לדמיון שלכן... אני פשוט אוהבת אותו ואני יכולה להמשיך לחפור עוד המון..!!!!!! תנו לי סיבה להמשיך כי אני ממש לא יכולה לרכז את זה ל - 5 !! והוא פשוט האדם הכי סקסי שאני מכירה !!!!!!!!

את צודקתתת!!!!!!!

גם אני מאוהבת בו קשות!!!!!!!!!!!!!! אני חולה עליווו!!! והנה עוד כמה דברים שלא רשמתי שאני אוהבת אצלו: 1. הוא מתופף ואני חולה על מתופפים!!!! 2. השפתיים החושניות האלו שבא לך לתת תו ביס!! D: 3. המקלות תופים שהוא שם בג'ינס (אורטל את צודקת!!!!) גם לי בא לתפוס לו את התחת אבל בא לי גם בלי קשר למקלות תופים... 4. הוא הבן אדם הכי יפה שראיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך אוהבת אותוו!!!!!!!
5. אני אוהבת את המבט שלו כשהוא מסתכל על אייזי, כל כך רואים שהוא אוהב אותה כי העיניים שלו נוצצות וזה כל כך יפפהה!!!!!!! 6. אני אוהבת שנופלות לו המכנסיים!!! זה כל כך חמוד!!! P: רק תראו אותו בתמונהה!!! איזה חמוד!! אני רוצה להחליף את אייזיייי!!!!!!!!!!!! טוב יש לי רשימה ארוכה מאוד אז כדאי שאני יסיים כאן....חח

אני פשוט אוהבת את הבן אדם הזה ברמות מטורפות!!

איזה יום אחד קראתי כתבה והוא אמר שתמיד שמים לב רק לסולנים ולא למתופפים אז אני אמרתי בלב אני אוהבת אותךךך!!!!!!!! וקראתי גם כתבה שמעריצים שאלו אותם דברים ואז שאלו אותם איזה שאלה שלמי נראה להם שהם דומים לשחקנים מהסרטים והם סיימו את השאלה בזה שלדעתם הארי דומה לפיראט אז הוא ענה להם "ארר" ואז טום אומר "זה בגלל שהוא מלוכלך כמוהם" ואז הארי עונה לטום "לא זה בגלל שאני דומה לאורלנדו בלום או לג'וני דפ"..חחח אם משהי רוצה לקרוא את הכתבה הזאת אז אני שמה קישור אליה: http://www.bbc.co.uk/totp/news/interviews/2006/06/13/32876.shtml

למעלה