הטופ שלי !! ../images/Emo110.gif
טוב אני לא יודעת כמה ארוך אבל יש לי הרגשה שזה הולך להיות ארוך אז תהנו ><
1. אני מאהבת בו קשות ... העיניים, הזיפיים שלו (
חולשה לזה...), השפתיים שלו (מושלמות שבא לך ל -@%), השיער שלו !! גרר הוא יוצא אפילו בלי שהוא מתכוון כל כך סקסי בתמונות... והלבוש שלו אוךךך (שלולית)
2. המבטא שלו !!!!!! אין דבר יותר חמוד מזה ... עכשיו הבנתי כמה זה חשוב ! <אהממורהלאנגליתעםמבטשלצפרדעאהמ !!> וכמה אני אוהבת את המבטא הבריטי ... אבל זה היה תמיד !!
3. הוא מתופף אדיר וחמוד !! שהוא מתופף הוא עושה פרצופים כאלו וזה פשוט הורג אותי !! כל השרירים שלו גם יוצאים החוצה !!!!!! חתיך ...
וצריך קורדינציה מדהימה בשביל זה !! (תודה אור...) תמיד אהבתי תופיים...
4. הוא לרוב רציני אבל יש לו קטעים הזויים !! אני כל כך אוהבת את זה ... הוא יודע להיות מצחיק ומתי רגיש מתחשב ורציני..
5. אני מרגישה קרובה עליו בצורה מוזרה ... הוא קצת מזכיר לי אותי ... שנינו אוהבים דיי אותם להקות, אני מכירה קריקט מקרוב... אפילו שנינו מצצנו אותם אצבעות באותה יד !! (זה מצחיק אותי לגלות שיש עוד אנשים שהיו ככה.. תתעלמו) ועוד שאין לי כוח או שאני לא זוכרת כבר......
6. המקלות תופים שלו שתקועים לו בתחת !!!!!!!! כל כך בא לי לתפוס לו את התחת עם המקלות ו$#^^$ נשאיר לדמיון שלכן... אני פשוט אוהבת אותו ואני יכולה להמשיך לחפור עוד המון..!!!!!! תנו לי סיבה להמשיך כי אני ממש לא יכולה לרכז את זה ל - 5 !! והוא פשוט האדם הכי סקסי שאני מכירה !!!!!!!!