המבצע!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהמבצע!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

להלן ציטוט של מתנדב: המבצע יקרא "גישור בין דתיים לחילונים", מטרת המבצע יהיה: לכתוב שיר או פרוזה או סתם קטע שעוסק בגישור בין חילונים ודתיים הקטע היפה ביותר יזכה בפרס וקטעים מוצלחים יצורפו למאמרי הפורום...".
אני מתכבדת בזאת לפתוח את "שרשור הגישור"
היי חבר כבר אמרת היום שמע ישראל ממש ממש לא מה לי ולזה , אני תמיד מתבלבל ...... מה ז'תומרת מתבלבל כולו כמה מילים כן , נכון אבל הם לא ממש יוצאים ! זה בגלל שזה לא מגיע מהלב תנסה, זה לא ממש כואב טוב, מה אומרים - מתי ? תמיד, כל עוד אתה חי .... אז נגיד שאמרתי מה יוצא לי מזה ? התעלות רוחנית אתה כבר תרגיש בחזה ..... אבל לא לימדו אותי אולי חסרה בי אהבה ממש ממש לא אתה בגדר תינוק שנשבה ואם אני אסכים ואם אגיד את הדברים מה תיתן לי בתמורה מה יצא לי - אה ??? אני אוהב אותך ללא שום הגבלות והיתרים בלי קשר למה שתגיד כל ישראל ערבים ..... אתה אוהב אותי ? אבל אנחנו לא מכירים מאיפה אתה בכלל יודע שאשמור לך אמונים ? זה לא ממש חשוב לי כל העיקר זה מה שיש בפנים ונשמה של יהודי אינה נשמה כמו של הגויים ! אתה תאהב אותי יותר כמו אב לבן אני דווקא לא , אבל בורא העולם כן ......... תודה מיוחדת ל- א' על העזרה

אוקיי

אני רואה שתהיה לי התמודדות קשה קשה... אבל אל תדאגי, חנוכה יקירתי, אני אעשה כמיטב יכולתי
הניצחון בדרך (או, גאד, איי אם סו אובר קומפטיטיב)... סתם, בצחוק, אבל תחרות קשה תהיה לי... ולעידן

ואל תהיו מגעילים אליה!!!

שאני לא אשמע כאן "מחמאות" מהסוג של "זה גישור זה? זה כוונה לגישור ביני ובין אלוקים"... מובן?

מלאכית יקרה...ומה איתך??../images/Emo13.gif

איפה מחמאות בסגנון של: "אחלה חמישרון" "כתוב יפה" "מקסים" "מהמהם" "משגע" ועוד ועוד

היי, היי, חנוכה

תחשבי על זה - זה נוגד את האינטרסים שלי... אם אני אגיד "מהמם" "מקסים" וכו', עלול מתנדב לראות זאת בתור ניקוד לשיר שלך!!!
בצחוק, בצחוק. שיר מקסים. אהבתי את הרעיון שהחרוזים ממש לא תקועים בכוח בשיר. הם משתלבים בו בצורה מושלמת. יא סוחטת מחמאות
מי זה א', אגב? תגידי לו\לה שהוא כותב יפה מאד
אגב, ממה נובע הכינוי שלך?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה על המחמאות
(אל תספרי לאף אחד שאיימתי עליך במידה ולא תכתבי אותם
) א'- נשאר בגדר העוזר שלי, (כל שאר הפרטים חסויים)
הכינוי שלי נובע מזה, שאני נשואה לרבי חנוכה

אני לא אספר

בתנאי שגם את תתני מחמאות לשיר שלי לכשיתפרסם...
אהה, את גם מעסיקה עוזרים סמויים... יפה יפה. הכל חלק ממערך ההשתלטות שלך על הפורום
קודם השיר, אח"כ הסחיטה... יפה, יפה, חנוכה... את עוד תגיעי רחוק

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifתוספת../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

א' (העוזר שלי
) מוסיף.... שאם תשימו לב, ישנם 10 בתים בשיר כנגד עשרת הדיברות

tamarhp

New member
יפה יפה

אבל אולי כדאי שנתחיל לפרסם רק עוד שבוע? כי בינתיים אני יכולה לקחת רעיונות מהשירים שיתקעו לי בתת מודע שלא ברצוני, ואח"כ יאשימו אותי בהעתקה.. חוץ מזה שזה מלחיץ!!

Vdrums

New member
נחמד.

רק הקטע עם הנשמה של יהודי ונשמה של גוי לא משהו.

../images/Emo45.gifיפה

רק בבית השני מילים צריכות להיות "הן" ולא "הם" ולכן גם "יוצאות" ולא "יוצאים", מה שדי הורס את החריזה...אבל לא נורא!

tamarhp

New member
גם לי יש!!!

לא יפה כמו שלך, אבל בכל זאת... הוא עדין בשלבי עיבוד וקבלת ביקורת של אחרים...

tamarhp

New member
טוב, נו (מחכה לתגובות)

אחי, תן לי יד נבנה גשר אחד בין חברה לחברה, בין זרם לחוג נחבר את הקצוות, נמנע הפילוג נבנה גשרים, ניצור קשרים כולנו אחים, כולם חברים נפתח את הלב, נפתח את השער יש מקום לכולם, נגשר על הפער רק תבוא לביקור ולא לביקורת נסלק הניכור נתחיל בתקשורת גם אם קצת מוזר, גם עם דיעה שונה נקבל כל זר, דרושה רק הבנה אחי, תן לי עוד יד נבנה עוד גשר אחד בין אדם לאדם, ביני לבינך ונחזור להיות משפחה אחת שמחה! ******* 1. אם אני ארצה לשנות את השיר, אני אוכל לפרסם אותו מחדש ותתעלמו מהנוסח הזה? 2. תודה לא', ק', ס', ל', ש', א', מ' שהביעו דעה.... וברצינות - תודה לק' וא' שנתנו לי את אחד החרוזים.

מתנדב

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד תמרי, זה בהחלט יכנס

למאמרים, אם תרצי לשנות תודיעי לי, אני ישנה גם במאמרים...

tamarhp

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אשמח לקבל תגובות.. לדעת אם יש מה לשנות..

למעלה