הרבנית חנוכה
New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהמבצע!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
להלן ציטוט של מתנדב: המבצע יקרא "גישור בין דתיים לחילונים", מטרת המבצע יהיה: לכתוב שיר או פרוזה או סתם קטע שעוסק בגישור בין חילונים ודתיים הקטע היפה ביותר יזכה בפרס וקטעים מוצלחים יצורפו למאמרי הפורום...".
אני מתכבדת בזאת לפתוח את "שרשור הגישור"
היי חבר כבר אמרת היום שמע ישראל ממש ממש לא מה לי ולזה , אני תמיד מתבלבל ...... מה ז'תומרת מתבלבל כולו כמה מילים כן , נכון אבל הם לא ממש יוצאים ! זה בגלל שזה לא מגיע מהלב תנסה, זה לא ממש כואב טוב, מה אומרים - מתי ? תמיד, כל עוד אתה חי .... אז נגיד שאמרתי מה יוצא לי מזה ? התעלות רוחנית אתה כבר תרגיש בחזה ..... אבל לא לימדו אותי אולי חסרה בי אהבה ממש ממש לא אתה בגדר תינוק שנשבה ואם אני אסכים ואם אגיד את הדברים מה תיתן לי בתמורה מה יצא לי - אה ??? אני אוהב אותך ללא שום הגבלות והיתרים בלי קשר למה שתגיד כל ישראל ערבים ..... אתה אוהב אותי ? אבל אנחנו לא מכירים מאיפה אתה בכלל יודע שאשמור לך אמונים ? זה לא ממש חשוב לי כל העיקר זה מה שיש בפנים ונשמה של יהודי אינה נשמה כמו של הגויים ! אתה תאהב אותי יותר כמו אב לבן אני דווקא לא , אבל בורא העולם כן ......... תודה מיוחדת ל- א' על העזרה
להלן ציטוט של מתנדב: המבצע יקרא "גישור בין דתיים לחילונים", מטרת המבצע יהיה: לכתוב שיר או פרוזה או סתם קטע שעוסק בגישור בין חילונים ודתיים הקטע היפה ביותר יזכה בפרס וקטעים מוצלחים יצורפו למאמרי הפורום...".