המבצע!!

saar7650

New member
תמרי!!! עשר!

זוכרת את זה?... זה מתאים לעכשיו! ואגב- מה עם אחותי?.. למה רק אחי?...
אפליה! סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם באמת יפה! אהבתי.

saar7650

New member
ברח לי הקישור

את זה אומנם פה לא נגמרתי מצחוק... אבל בכל זאת...

tamarhp

New member
חחחח... תודה!

חיברתי עוד אחד, אבל עדיין לא נתתי אותו לחברות לביקורת, אז אני אפרסם אותו בע"ה רק מחר.. הוא לא קיטשי כמו זה.

תמר, אחותי - שיחקת אותה../images/Emo13.gif

אכן, תחרות קשה. כל המתמודדים מצוינים וקשה לבחור (אני נשמעת כמו השופטים של "בראבו"?). שיר מקסים מקסים. פשוט מצוין. אחלה של גישור. הינה, בשונה ממה שכתבה חנוכה היקרה - את כתבת שונה לחלוטין. מה עושים כשאוהבים את שני השירים ואת הרעיון של עידן? אני חושבת שאת הנקודות שלי אני אחלק שליש, שליש ושליש בינתיים
אגב, איך מנקדים בדיוק? יש לי הצעה - שלכל אחד יהיו 100 נקודות לתת למי שהוא יבחר (חוץ מלעצמו, חכמים שלי) והוא יוכל לחלק את זה בין כל ההצעות שיועלו בפורום. הולך? או שזה תחרותי מדי ומבייש מדי?...

tamarhp

New member
תודה ../images/Emo9.gif

בינתיים רק אני והרבנית חנוכה מתמודדות, והרעיון של עידן צריך לזכות בכל מקרה... לדעתי. ואיך באמת תהיה ההצבעה? זה צריך להיות במסרים אישיים ליויו ומתנדב.. אבל איך בדיוק?

saar7650

New member
יאווווווווווווווווווווווווווווווווו

איזה כישרון!!! מה זה?! כישרון מולד! מי היה מאמין! עכשיו אני קולט למה הרבי לא מוותר עלייך! אגב- את צריכה זמר שישיר לך את הגישורון?... אני מכיר אחד כזה...

tamarhp

New member
שאלהההה

אפשר להגיש כמה שירים? כי חיברתי עוד אחד! (עדין לא מגיע לרמה של הרבנית)

למעלה