לרייצ'ל

razpg

New member
בהצלחה רייצ'ל...

בהצלחה ענקית!!! יהיה לך קצת קשה להיכנס לנעליים הגדולות של טליהיא... המון המון הצלחה בניהול הפורום! מקווה שהפורום יגיע רחוק מאד בזכותך..

Rachel47

New member
אני לא נכנסת לנעלים שלה../images/Emo15.gif

היא לא הולכת לשומקום

Rachel47

New member
../images/Emo51.gif לכולם../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

חמודיייים
חשתבי לענות לכל אחד פה..או לפחות לכל אחד שיש לי מה להגיד לו.. אבל..זה מטורף ואני חושבת שתקבלו שבץ אם אני אעשה את זה (הכחול הזה בעיניים..זה יתחיל לכאוב בסופו של דבר..לא להיבהל..קומפרסים של מים חמים ויעבור
) אז אני אגיד כאן המון תודה לכולם על האיחולים והתמיכה חח אני אשכרה מתרגשת להתחיל לנהל כאן (תתעלמו שנייה מהעובדה שניהלתי כבר לאיזה 24 שעות..זה לא היה רציני..זה היה כדי לעקוף איזה מכשולון קטנטן מבחינת "פרוטוקול") לאב יו אבריבאדי אל תעשו לי צרות

חבל חבל להסתבך איתי

אני ישר חוסמת
אני מעבירה לרייצ' שיעור מזורז.. מה לעשות עם מציפים או מנצלשים למקומות לא מתאימים..חחח

Rachel47

New member
את אומרת את זה כאילו../images/Emo15.gif

לא ניהלתי פורום בחיים שלי ואני לא יודעת מה עושים כשמציפים/לא מנצל"שים...

זה היה בצחוק...../images/Emo4.gif

חוץ מזה החוקים פה קצת אחרים כידוע לך.. כי הסדר פה חייב להשמר... אני מזל בתולה אל תשכחי... בלגן יש רק בבית...חחח

Rachel47

New member
שזה הדבר הכי מוזר שראיתי../images/Emo15.gif

(אני יודעת שאמרת את זה בצחוק
רק רציתי להבהיר
) והסדר..זה פשוט...אי אפשר לתאר.. את צריכה לסדר את הבית..ומוציאה את זה על הפורום
אל תדאגי..בלאגן לא יהיה..גמני אלרגתי לזה

לחדר שלי המזל כבר לא יעזור

אמרו לאמא שלי כשהייתי קטנה... בגיל 12.. היא תתחיל להיות מזה מסודרת, ככה זה.. ואחרי שזה לא עבד.. בגיל 15 ומשם ל-18... בקיצור זה לא הגיע..חח

יווו רייצ'ל../images/Emo12.gif

לי ולך יש אותו שם [רלי>רחל>רייצ'ל] ונולדנו באותו התאריך! קטע קטעי ביותר.. [:

Rachel47

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif 24/11/88../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חשבתי שזה מזל טוב על יומולדת!!! ואייי אני קורעת את עצמי לפעמים D:

למעלה