RoiB

New member
../images/Emo24.gif

Hi m And Hi to Koooolam sorry for writing in english trying this new forum as from today Nice one, by the way Any questions ? I wanna help and i´m m´s best friend love you all, bye

אלי פלס

New member
יא???? (מאי, לא להגיד שאני מצחיק)

הזהו רועי המפורסם??? שלום שלום רועי, השלום לך? רק לעדכונך, אתה הפכת להיות סלבס... תתרווח. אפשר להציע לך תה?

.m

New member
../images/Emo41.gif ANGEL ../images/Emo41.gif

ברוך הבא, אחרי קבלת הפנים החמה, אני מצפה לראות אותך כאן הרבה (אין ספק שזה יעביר לי את החודש הקרוב הרבה יותר מהר...) אגב, בדוק דואר... מתגעגעת נורא-נורא ואוהבת הרבה יותר mai נ.ב. אם אי פעם היית צריך הוכחה לגודל המקום שלך בחיי, נראה לי שהיום קיבלת אחת...
mai

.m

New member
למה? אתה מעוניין? ../images/Emo68.gif

(stolker אחד לא הספיק לך?)

שמעיה? stalker? ../images/Emo120.gif

פוי פוי, לא לדבר ככה. השמועה אומרת ששמעיה הוא hard to get אמיתי. רועי יקירי, ברוך הבא. רק אזהרה קטנה - אלוויסים בגובה 5 מ´ שרוקדים באמצע פארק נטוש בלילה הם כלום לעומת מה שמחכה לך כאן.....
אגב, לצד מסך הכנסת הטקסט יש כפתור "עברית" שאמור לשמש הקלדה למי שאין עברית במחשב. נ.ב. לא נעים להגיד, אבל שמתם לב שהאייקון של החיבוק קצת פוזל?

MARMELAD

New member
שמעיה??? אני בהלם...

האמת שאין לי מושג מי זה שמעיה אבל כולם מדברים עליו אז לא רציתי להרגיש בחוץ.. הי רועי חמודי, תרגיש בנוח, תוריד נעליים, אלי כבר מסיים להכין את התה (ומקבל מינוי לועדת האירוח של הפורום באופן רשמי) והנה מתנה קטנה ממני, רועי: קבל
זה כמתנת וולקאם. ורבאק, תתאמץ קצת, תכתוב עברית.... (חוץ מזה תספר לי גם מי אתה... נראה לי שאני היחיד שעוד לא שמע עליך) גיא (ההנהלה והצוות)

אלי פלס

New member
היי מרמלדוש

גם יו"ר מועדון המעריצים וגם ועדת אירוח??? אני מקווה לעמוד בעומס ולא לאכזב. הישגתי חלב נורמלי אז, תה עם חלב?

MARMELAD

New member
חלק וטוב..... ../images/Emo6.gif

כל השיחה הזאת מתחילה להישמע כמו "הפארטי ליין של אלי"

ביג דיל

New member
מרמלד - מילה קטנה, ברשותך.

לא ידעתי שכל כך קל לקבל
. ואם זה כל כך קל, למה רק לי אין עדיין אחד כזה????

MARMELAD

New member
איי גוועלאד

עוד לא קיבלת...??? אז הנה: ביג דיל, כרע על ברכיך. אני מגיש לך
זה לאות וסימן חברות בפורום. יהיה הכוח עמך.
גיא

MARMELAD

New member
חחחחחחחחחח

מוגלג יכול גם לקבל
ועדיין להיות מוגלג..........

למעלה