MARMELAD

New member
חחחחחחחחח

הנה מצאתי עוד חובב הארי פוטר! ברוך הבא, אחי

ביג דיל

New member
חמודי - תקשיב לי ותקשיב לי טוב!

אני לא עוד חובב הארי פוטר. אני חלק אחד מתוך שניים בלבד שעושים לסרט הזה יחסי ציבור בארץ. אני את הסרט ראיתי לפני יותר מחודש. אבל בגדול - מאוד אוהב את הספרים ואוהב מאוד מאוד את הסרט. שווה בטירוף!

Blackice

New member
Harry Potter rulz! ../images/Emo13.gif

אני חושב שאני עברתי קצת את השלב של" חובב הארי פוטר"... בערך בפעם השנייה שקראתי את הספרים. או שזה היה רק מהפעם השלישית?
אני הגעתי בכלל לתפוז מהפורום של הארי פוטר..
מעניין איך שהפורומים מתבלבלים לי.... לפני יום יומיים כולם בפורום של הארי פוטר טענו שדניאל רדקליף הומו בגלל איך שהוא דיבר בראיון בגיא פינס, ואני הייתי צריך לצרוח עליהם יחד עם עוד כמה שיש להם מוח...
מרמלד, גם אתה מחובבי הספרים של רולינג?
אם כן, אתה מכיר פאןפיקים? כי יש סלאשים ממש שווים של הארי ודראקו....
ארז

דרור22

New member
אני לא מבין מה קורה בשבוע הזה.....

בהתחלה נודע לי שאריק ובנץ הם הומואים אחר כך פינקי והמוח... ועכשיו הארי פוטר??? מה קורה פה האם מישהו אולי רוצה להגיד שפיף ותלתול
(משהו זוכר בכלל??) -הם גייז גם ואולי בלה מפנוקיו |בלה| היא לסבית ????? שלכם דרור, שלא רואה קשר בין הסדרות טלויזיה האהובות עליו לבין חיי המין ההומוסקסואלים של גיבורי הסדרות, 22

כן כן, זה מה שקורה ../images/Emo120.gif

כשלילדים אין מודלים לחיקוי שמזכירים את הזוגיות שהם עתידים לחפש. כך הם מחליטים שהדמויות שהם אוהבים הם בעצם כמוהם (ובמקרה של אריק ובנץ - ייתכן שגם היוצרים חשבו על זה, בעולם שלא נותן לדברים כאלה להיות גלויים). יונתן (שחייב להפסיק עם ההפסקות האלה, ולחזור לארוז)

MARMELAD

New member
לגמרי.

חוץ מזה שלפעמים באמת יש מסרים הומואים. מי שראה אתמול רן וסטימפי יודע על מה אני מדבר. סטימפי מאוהב בזמר שנקרא "סמי". הוא עוזב את הבית כדי לעקוב אחריו, ובסוף נותן לסמי לנגוס לו בראש, בזמן שהוא צווח באושר כמעט אורגזמטי. אם זה לא הומואי אני בננה. (ובלי קשר רן וסטימפי היא הרבה יותר מחודדת מאריק ובנץ.. ושם אין בעייה להפוך אותם להומואים לפרק אם זה מצחיק)
גיא

אם זכרוני אינו מטעה אותי (והוא עושה

את זה דווקא די הרבה), אריק ובנץ נחשבו לזוג הומואים מכיוון שהיוצר שלהם, ג´ים הנסון, היה הומו. מצד שני, אריק לא אמור להיות בן 5? לא יודע. רק תשימו לב, שהם גרו בבית רב מפלסי כי היו להם שני חדרי שינה (!!!!). היה להם אחד עם שתי מיטות בודדות (כנראה בתקופה האפלטונית), וחדר שינה אחד עם מיטה זוגית (והמבין יניב). ואגב - מה אתם אומרים על התמונה הזאת?

MARMELAD

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

ענק... כשכתבתי את המאמר על הומואים בטלויזיה הייתי ממש בדילמה אם לשים את התמונה הזאת... בסוף בחרתי בשנייה כי היא יותר ברורה. מה שכן, הקישור לאתר הלך לי לאיבוד. יש לך אותו?

בוודאי

והזדמנות נרגשת זאת אני מודה לך מעל במת הפורום. גרמת לי להרגיש יעיל. סתם סתם איזו פלצנות. הנה הקישור.

MARMELAD

New member
יתיר יקירי

אתה תמיד יעיל. מעצם היותך קיים.
גיא והצוות

וואללה גיא והצוות?

עודדתם. במיוחד אחרי שהמפקדת שלי (יש"ו) טרחה היום לציין בפני (ובפניי האנשים שהיו לידי) שהיא שונאת אותי. פוסטמה. היא לא יודעת מה היא מפסידה

בוכנת המין של דרדסבא

לפי דעתי דרדסבא הוא פדופיל, ראיתם איך הוא ליטף תמיד את התחת של קונדסון כשזה היה נרדם אחרי הפיגועים (סליחה העוגות המתפוצצות) שהוא היה עושה. לא פלא שהוא גדל עם קומפליקציות מכאן ועד קאבול הבירה.

MARMELAD

New member
וואט ת´ה פאק?

מה זה פאןפיק? מה זה סלאשים? זה עברית? מה זה? לא מבין..... רולינג.. חבל"ז. קניתי לאחותי את הראשון. את השלושה הבאים קניתי לעצמי. אני נורא אוהב את הספרים שלה, הם מעבירים סיפור מקסים, עולם שלם, בלי שום פספוס ובלבול. זה תמיד מותח, תמיד מעניין, נורא מצחיק, ובקיצור - אני אוהב. חוץ מזה אני גם אוהב את האריה, המכשפה וארון הבגדים, עולם השטיח ההוביט + שר הטבעות וכל ספר "ילדים" בדיוני בסגנון הזה.

Blackice

New member
פאןפיק זה באנגלית..

Fan-Fic , זה קיצור של fan-fiction . כלומר סיפורים שכתבו מעריצים ומשתמשים בדמויות של רולינג, בעולם והכל... יכול להיות סיפור המשך של השנה החמישית, של אחרי הוגוורטס, או בכלל גרסה חליפית לשנה הראשונה... הכל. סלאש, אני חושב שהשם מגיע מהסימון m/m (סלאש באמצע). הכוונה לסיפור של בן עם בן... יש פאןפיקים בעברית, אבל באנגלית הכי טובים.... למשל, אירזיסטבל פויזון, שבו דראקו יוצר שיקוי של בלתי מוחשיות, ובטעות יוצא שיקוי אהבה ובדיוק הארי עובר שם...
אם אתה מעוניין לנסות אתה יכול ללכת לאתר של ריזן http://rhysenn.morethanart.org/slash/ שם יש את אירזיסטבל פויזון, ואת רייןקואוט ( raincoat!draco ) שהם מאוד מומלצים...
ארז

.m

New member
יו, לגמרי שכחתי מהאלוויסים... ../images/Emo6.gif

ולגבי שמעיה, אם לעקוב אחרי התמורות שעוברות על אנשים סביבי (בתחום הנדון, כמובן), גם אתה עוד תזכה לפגוש אותו... הכל עניין של בחירה
מעבר קל (חשבת לפתוח סטארט אפ בנושא???)
mai

כן, בטוח, כבר... ../images/Emo96.gif ../images/Emo120.gif

ואת תעשי הקפות בשמחת תורה. הכל אפשרי......

.m

New member
עשינו עסק!

ביום שאתה תבחר לראות את שמעיה, אני אצטרף להקפות שמחת תורה. ולא סתם אצטרף - אפילו בטלית וכיפה... הנה לך אתגר...

יופי...... ../images/Emo120.gif

....עכשיו רק תחליפי את המלה "שמעיה" במלה "האמת", ודן מלר יוכל לכתוב עלייך פרק.

למעלה