אדם בוחר בגדים לגראמי

../images/Emo99.gifכמה מידע התווסף ב-24 שעות..היו לי

אורחים מחו"ל וממש לא יכולתי להתעדכן...איזה כיף לאורחים שהיו במסיבה שלו...אגב גם סיימון פולר היה שם סחטאן איזה כבוד..איזה בונבון הורס..הלוואי שיהיו עוד סירטונים..ואגב סירטון המעריצות לא ידעתי שחלק מכן היו שם(אני לא ממש מכירה תמונות שלכם
)אז גאה בכם וכל הכבוד,שוב אני מגיבה רק עכשיו מחוסר זמן(טוב נו האורחים לא הבינו שיום הולדת של אדם וצריך מבזקים שוטפים

מירבי ת

New member
רק אני רואה שמשהו לא בסדר???../images/Emo12.gif

תסתכלו על הסרט - משהו לא בסדר שם במסיבה! כל מי שיוצא לא ממש מאושר , וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על אדם. הילד ע-צ-ו-ב! 10 דקות סרט , יום ההולדת שלו, ואין אפילו חיוך אחד שמח. ענברי צודקת . כל מי שמחבק אותו נראה כאילו מנחם אותו על משהו ולא מברך , כאילו קרה שם משהו שאדם התבאס מזה נורא (תראו את אנופ ב-08:30 , תראו את פהרצוף של אדם) , ואדם נסער (כל רגע פונה למנהלת הבלונדה הזאת ) ומשהו ממש ממש מפריע לו - לא קשור בכלל לפאפארצי. גם דניאל מאחור , וכולם בעצם , משהו באנרגיות שם לא תקין. רק הבחור בסוף הצליח להוציא איזה חיוך עקום. משהו קרה שם. אולי בסוף נדע....

mayarel

New member
חומד הוא מהמם

ונותן שם חיבוקים שהיו יכולים להאיץ את התחממות הגלובלית והוא מחייך לאנשים וקצת מבואס מהפפראצי והבנים שם חמודים ואחד נישק לו את היד שזה היה מקסים והוא נראה סוף הדרל ובטח שתה הרבה וער איזה 28 שעות לפחות רצוף ועשה מלא ראיונות ועניינים.. אין מה לדאוג

מירבי ת

New member
טוב. מאיה את בדר"כ דוקטור לאדם אבל הפעם...

נראה לי שאני צודקת. משהו באנרגיות שם לא מסתדר לי. את מספרת לי על מה שאחרים עשו (ההוא שנישק לו את היד) , זה בסדר. אני מדברת עליו. הוא לא מחייך , ולא שמח , לא יודעת. ממתי הוא מושך לעצמו בשיער כ"כ הרבה?! לא מסתדר לי , אבל ה-ל-ו-ו-א-י שאני טועה. אני מחכה לציוצים של "אדם - מסיבה מעולה"! וכאלה....

InbarKiii

New member
נו בגלל שקריס לא הגיע ../images/Emo7.gif

רציניייי החיבוק הזה עם אנופ, בטוח הוא שאל אותו על קריס ואואואאףףףףףףף שמישהו כבר יאשר לי שקריס כן היה שם

מירבי ת

New member
לא מאמי , קאסידי צייץ שהוא לא היה

מוזר - הוא אמר שהוא יגיע..... אולי כי הוא ידע שלא יהיה להם זמן לבד.... אולי קייטי פחדה מהרגע שהם יתראו... ממממ יותר מדי פיקים....
אגב - ענברי - שלחתי לך לפרטי המשכים , לכי תראי.

nini18

New member
אוי איזה חמודייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחח

ועלק לא מרוצה מהפאפרצי חחחחחחחחחחחח א. כאילו דההה מה הוא חשב שהם לא יימצאו אותו חחחחחחחח ב. כאילו אם אתה לא רוצה אותם תפרד מהאורחים בפתח של המסיבה ולא במעליות מול הרחוב חחחחחחחחחחחחחח חולה, שרופה, מתה עליו חחחחחחחח ועל ה20 חיבוקים לכל אחד מהבנים חחחחחחחחחחחחח אוי אני כל כך הייתי רוצה להיות במסיבה הזאת אבל כל כךךךךךךךךךךך ..
בראדם בטוח היו חוזרים בזכותי חחחחחחחחח

nini18

New member
נו מותר לו גם להיות קצת רציני חחחח

טוב דיי זה שירשור כזה כיפי לא צריך להכניס אליו שליליות

nini18

New member
../images/Emo124.gif אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

כאילו ציקס היה, כאילו פאקינג ציקס,
כאילו בראד בל ......... כאילו פאקינג החבר המיטולוגי כאילו האהבה היחידה של אדםםםםםםםםםםםם
כאילו הוא
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוףףףףףףףףףףף חבל שלא כולם הבריזו לו ורק בראד הגיע לנחם אותוווווווווווו. מקווה שהם בילו בשירותים הרבה
מקווה שהם נזכרו כמה הם אהבו
ועדיין אוהביםםםםםםםםםםםם
מקווה שהם יחזרו כבר הקרציותתתתתתתתתתתתתתת אוי בראדםםםםםם לנצחחחחחחחחחח
פשוט אושררררררררררר טהורררררררררררררר

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif לגמרייייי! על הכלללל !!!

ולא צילמו אותו, אלאאא את קקי , דרייק

nini18

New member
כי לא מכירים אותו אבל אני מקווה שיזרמו תמונות

מהנוכחים לאינטרנט ואז נראה אותו.

mayarel

New member
טומייייי היה ממש יפה שם

פשוט מהמם. ואיך רואים בסרטון פפראצי את אדם מסתכל על טומי , לוחש להנדלרית שלו אני רוצה את טומי ערום וקשור באזיקים למיטה, היא ניגשת לטומי, וטומי נעלם. וקרציייייייייה אני כבר חשבתי שמצאת תמונה חדשה של צ'יקס או בראדם
עשית לי סתם התקף לב!!!

למעלה