מהמם !
N nini18 New member 27/1/10 #111 ../images/Emo240.gifוכמה תמונות פאפרצי מטורנטו../images/Emo240.gif../images/Emo23.gif
N nini18 New member 27/1/10 #117 5 אני לגמרי שונאת את הבחורה הזאת אבל לגמרי יש לה את העבוד הכי כיפית בעולםםםםםםםםםםםםםם
N nogigoosh New member 27/1/10 #136 הכל היא סוחבת לו?? חחחחחחחחחח סתם, אוף אני מוכנה לעשות את זה בלי תשלום, בלי כלום!!! ( בטח לא יהיה לו אכפת, לא?
הכל היא סוחבת לו?? חחחחחחחחחח סתם, אוף אני מוכנה לעשות את זה בלי תשלום, בלי כלום!!! ( בטח לא יהיה לו אכפת, לא?
M mokasosex New member 27/1/10 #131 חתיייייייייייכייייייייי , אאאאא הוא נראה ממש מקל גם בבגדים האלה ואני מאוד מקנאה ואני אוהבת את הצעייף והמעיל כמו של דיווה ועם האיפורר . אני אוהבת אותו.
חתיייייייייייכייייייייי , אאאאא הוא נראה ממש מקל גם בבגדים האלה ואני מאוד מקנאה ואני אוהבת את הצעייף והמעיל כמו של דיווה ועם האיפורר . אני אוהבת אותו.
M MIDNIGHT SKY New member 27/1/10 #143 יש לו כאן פנים כ"כ מתוקות ! אומגגגגגג !!!! כ"כ בא לי לטרוף אות את המתוקי הזה עם הפאפי פייס המושלם שלו !!!!!!!!!!!!!!! פאקינג גורג'ס. כיף לה שהיא איתו בכל מקום ! העבודה הכי נפלאה EVER.
יש לו כאן פנים כ"כ מתוקות ! אומגגגגגג !!!! כ"כ בא לי לטרוף אות את המתוקי הזה עם הפאפי פייס המושלם שלו !!!!!!!!!!!!!!! פאקינג גורג'ס. כיף לה שהיא איתו בכל מקום ! העבודה הכי נפלאה EVER.
M munmun New member 27/1/10 #124 מדהים!! וזה גם לא נראה כמו פאפרצי.. חח.. זה נראה כמו עוד תמונות של אדם מדגמן.. והצעיף שלו ממש מגניב..
מדהים!! וזה גם לא נראה כמו פאפרצי.. חח.. זה נראה כמו עוד תמונות של אדם מדגמן.. והצעיף שלו ממש מגניב..
H heart1soul New member 27/1/10 #125 זה נראה כאילו קר לו אני ממש מוכנה לחמם אותו איזה יפיוףףףףףףףףףףףף וגם אני מקנאה בבחורה המזליסטית הזו בעולם
זה נראה כאילו קר לו אני ממש מוכנה לחמם אותו איזה יפיוףףףףףףףףףףףף וגם אני מקנאה בבחורה המזליסטית הזו בעולם
I InbarKiii New member 28/1/10 #167 why u mad tho חחחחחחחחח מתוקי כועס חחחחחח ודיייייייייייי לעטוף את עצמו כבררררר
N nini18 New member 27/1/10 #119 אהההההההההההההה @#$@#$@$%#$%#$%#^$ עוד יומיים BB בין 28 אההההההההההההההההההה %@$$$%#ַ@@$%^$@@$^ סתם תזכורת לBB יש מומולדת מתה עליוווווווווווווווו יפה שלי, נשומה שלי
אהההההההההההההה @#$@#$@$%#$%#$%#^$ עוד יומיים BB בין 28 אההההההההההההההההההה %@$$$%#ַ@@$%^$@@$^ סתם תזכורת לBB יש מומולדת מתה עליוווווווווווווווו יפה שלי, נשומה שלי