אורטל מנסה לחזור למשחק

רינתי77

Active member
ארונות, תאי ווידויים, תאי עינויים..המוטיב של

הבוקר הוא: ריהוט!

רינתי77

Active member
אוי, אוי ,אוי, אני חושבת שצריך לשלם לנו

ולא אנחנו להם, על הצפיה בתכנית. פעם ראשונה שאני ממש צופה בתכנית מהסוג הזה ומתברר שלמרות היומרות האינטלקטואליות שלי, נשאבתי לזה כמו גדולה...

לונדרון

New member
את ממש לא היחידה, אל תרגישי רע,

כל אחד ואחת כאן מתחברים לתוכניות הריאליטי ממקום שונה. בסופו של דבר, זה מצביע על כך שלמרות שהמין האנושי התקדם טכנולוגית ומדעית, אנחנו עדיין לא למדנו להבין את עצמנו עד הסוף.

רינתי77

Active member
יש לי תחושה שאנחנו אף פעם לא נלמד

להגיב מהבטן זה בעצם האינסטינקט שלוקח שליטה. גם אם נבין, ברגע האמת, מוח הזוחל יקח פיקוד.

לאח הגדול נשאבתי יותר.

וגם אני סירבתי לראות את זה, לכן לא ראיתי מתוך עיקרון את העונה הראשונה. אח"כ ראיתי קצת, פה ושם.. ואז כשהגיעה העונה של אלירז, בדיוק הייתי מובטלת, אז ראיתי, ואני ואמא שלי נשאבנו לזה בטירוף. אבל ב24/7, לעומת האח הגדול של אלירז.. אני עדיין לא מתבאסת אם פספסתי משהו.. אני יותר מבלה פה בפורום מאשר צופה בהם.

לונדרון

New member
../images/Emo127.gif אצלי

ההתמכרות החלה באח הגדול עונה 1, אבל התחלתי לצפות רק בחודש האחרון, אחרי שראיתי את יוסי בובליל על עמוד השער של מעריב לילדים ולא היה לי מושג מי זה בכלל. גם באח היו הרבה רגעים משמימים, אבל המשימות נמשכו יותר זמן, התקציב יצר מתיחות, הוידויים בחדר האח היו מעניינים יותר, ובכלל העריכה טובה יותר. לולא הפורום הזה, אולי הייתי פורשת מהצפייה...הכל בגללך

קשקשה9

New member
כמוני כמוך../images/Emo8.gif חוץ מהבדל אחד

את האח הראשון ראיתי גם ראיתי

קשקשה9

New member
מה זה ג'נקי....ביג ביג ג'נקי-איך נפלו גיבורים

כל הבית שלי בכוננות ספיגה ירדו למיקלטים עד שתיגמר התוכנית

למעלה