אז זו לא דניאל התחילה עם האסמסים

רגע רק רגע

Active member
לפי דעתי...

איתן עצבני על איילת, כיוון שהוא לא קונה את הקרבה החדשה שנרקמה בינה לבין קרן. הוא מרגיש שהחברות שנרקמה בינו לבין איילת במהלך החודש אחרון, נזנחה לטובת "האהבה" החדשה לקרן שהיא בת יומיים בלבד (בזמן ההצבעה).

רגע רק רגע

Active member
זה בדיוק מה שגרם לי לחשוב על זה...

איתן זיהה שההתקרבות לקרן לא באה ממקום כן. הוא מרגיש שזה לצורך רכישת מעמד חדש בבית מצד איילת (את ענבר וענת הוא גם ככה לא סופר).

רותי167

Well-known member
אני חושבת שאיתן התייחס אל איילת כאל חברה

שלו,הבהיר שכרגע לא יהייה משהו רומנטי איתה אבל היא חשובה לו,ככזאת הוא הבהיר לה שהוא רוצה להיות עם דניאל ורמז לה שתצביע דניאל ומאוד נעלב שבחרה בקרן,היא פגעה ובגדה בחברות ביניהם.

רגע רק רגע

Active member
אם...

איילת הייתה חברה של קרן מתחילת העונה... אני נוטה להאמין שלאיתן היה יותר קל לקבל את הבחירה שלה (שגם בעיני הייתה מצטיירת כלגיטימית). מאחר ואיילת תמיד הייתה מרוחקת מקרן ורק יומיים לפני ההצבעה התחברה לקרן, זה נראה לאיתן (וגם לי) די מוזר ותמוה הבחירה שלה... ולכן גם לא לגיטימית/מהסיבות הנכונות.

andy181

New member
הבנתי למה כעס על איילת..אבל למה הוא לא

כעס\ התאכזב מבן? (הרי גם הוא הצביע קרן)

Klayhamn

New member
יוני אמר היום ש..

איתן מאוכזב גם מבן (אבל לא באותה מידה, כי עם איילת הוא דיבר ספציפית על הנושא ממש לפני ההצבעה)

merilue

Well-known member
גם אני לא קונה את "החברות" החדשה בינהן

איילת סתם ניסתה לעצבן את דניאל ולעשות דווקא אבל הינה עכשיו היא משלמת על הפרינציפ הילדותי,"מתעלפת" שאיתן ידבר איתה גם כעבור חודשיים כמעט,לא יכולה להצביע אפילו על חברות אחת נורמאלית בין הבנות שם בבית!מדהים כאילו אין להן את היכולת להיקשר האחת לשניה,רק עוקצות,משקרות,מרכלות ומורידות האחת לשניה את הביטחון---והכל בעבור חופן "איתן" אבל העיקר לאמר ולמחזר את משפט השנה "אני?לא רודפת אחרי גבר,אני?באתי לעבור תהליך"-פקיעל'ה תהליך!!(שפת אתי) התהליך היחיד שהן עוברות שם,מרעות הופכות לרעות מגה פלוס

yuli1456

New member
התכנית נגמרה-איתן כבר בחר

חבל למרוח את הזמן.הצנוניות התאהבו...אפשר לסיים את התכנית

למעלה