איילת בחצר מפצחת גרעינים עם כולם?!

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif איילת בחצר מפצחת גרעינים עם כולם?!../images/Emo240.gif

מה קורה פה?!

רגע רק רגע

Active member
עבר לה ../images/Emo8.gif

איתן ביקש ממנה באופן אישי. כנראה שההפרעה שלה היא יותר גחמה של מצב הרוח בו היא שרויה באותו הרגע.

רגע רק רגע

Active member
הראו אותו מסביר למישהי...

אותה אחת (לא זכורה לי מי
) ראתה אותו מוציא שקית גרעינים ואמרה לו שאיילת יושבת בחוץ. הוא אמר לה שזה בסדר... הוא דיבר עם איילת ואיילת אמרה שזה בסדר מבחינתה.

easternstar

New member
ענבר קוראת מה שאמרו להם בטארוט

וכולם מתפקעים מצחוק. האמת שזה באמת מצחיק. אני לא מבין איך אילת הסתגלה לפיצוחים.

billc

New member
ראיתם מה גב אמר על דניאל?

אם בן היה "הרווק", דניאל היתה מתנהגת אותו דבר, הוא אמר שהיא פליירית (לדעתי גם איתן פלייר, אז זה הולך) מהר שני האחרים הגנו עליה על אורטל, גם גב וגם נירו אמרו שהיא שחקנית גב גם הציל את ענת, מישהו אמר שהיא לא מתאימה לאיתן, ואז הוא אמר שהוא חושב שכן, והם העבירו את זה

billc

New member
שני האחרים אמרו שהיא לא מתאימה לאיתן

וגב שתק. לדעתי ברגע שענת נבחרה, הוא שתק ואמר לעצמו לפחות אחת נירו דיבר טוב על איילת, אבל גב אמר שהיא מאוד מאוד רגישה

לונדרון

New member
הסבירה ענבר, כשהיא מפצחת זה לא מפריע לה כי

היא שומעת את עצמה ולא את האחרים מפצחים - אם הבנתי את התסמונת נכונה

רינתי77

Active member
לתסמונת קוראים "אני ואפסי עוד"

תסמיניה הם תמהון וזעזוע מהעובדה שיש עוד אנשים בעולם חוץ ממני

Lichy7

New member
אם כך זה עוד יותר חסר היגיון

דווקא רעש עצמי של פיצוח, פתיחת שקיות וכו׳ הוא קשה הרבה יותר בגלל המוח ותעלות השמע- רעש עצמי חזק פי 20 מרעש חיצוני. עכשיו אני עוד יותר בטוחה שמדובר בהצגה

Klayhamn

New member
לא קשור

זה כמו שאתה לא יכול לדגדג את עצמך, למרות שהגירוי הפיזי הוא אותו דבר... אל תבלבלי את הגירוי החיצוני עם התופעה הניורולוגית.. אם זה אמיתי (ואין סיבה לחשוב שזה לא) זה משהו במח, לא משהו באוזן

Lichy7

New member
כמובן שקשור

תחום המוח זה הצד החזק שלי אז תסמוך עליי. אתה מדבר על גירוי ממגע, אני מדברת על שמע. אם מדובר בבעיה נפשית- אז כבר הסברתי לך את הנושא, ואין טעם לחזור על ההסבר שוב. אם מדובר בבעיה אורגנית- אין שום היגיון שעוצמות של רעש פנימי- בנושא הזה- עוברות אצלה חלק, ואילו רעש חיצוני שנקלט במוח בתדר הרבה יותר נמוך יפריע לה פחות. ואם מדובר בהצגה- אז תוסיפו למשחק של אורטל וליז גם את איילת

Klayhamn

New member
לא יודע

זה לא מתיישב עם שום דבר אחר שהיא עושה... היא מצטיירת כטיפוס אותנטי לחלוטין, כמעט בעיני כולם - וגם אלה שסביבה

למעלה