מה זה..הוא מנשק בפה סגור.. אפילו הנשיקות של הצנון נראות יותר אטרקטיביות.
פ פוציקוצי New member 1/8/11 #82 מה זה..הוא מנשק בפה סגור..../images/Emo12.gif אפילו הנשיקות של הצנון נראות יותר אטרקטיביות.
J JasPoint New member 1/8/11 #100 האמת שליהיא איכזבה אותי עם הנשיקה הזאת לפני יומיים הוא הגעיל אותה אבל עכשיו שהגיליוטינה מונחת על צווארה היא בולעת את הרוק (שלו).
האמת שליהיא איכזבה אותי עם הנשיקה הזאת לפני יומיים הוא הגעיל אותה אבל עכשיו שהגיליוטינה מונחת על צווארה היא בולעת את הרוק (שלו).
ס סיטואציה הזויה New member 1/8/11 #101 אוווו...איזה רומנטי בטח ליהי מגלגלת במוחה באיזה תירוץ תשתמש כדי לעוף משם...מאוהבת הילדה...כן בטח למה אין סמיילי מקיא ? (אלה הכי קרובים שמצאתי)
אוווו...איזה רומנטי בטח ליהי מגלגלת במוחה באיזה תירוץ תשתמש כדי לעוף משם...מאוהבת הילדה...כן בטח למה אין סמיילי מקיא ? (אלה הכי קרובים שמצאתי)
K Klayhamn New member 1/8/11 #96 מה, אני בסך הכל מעדכן את הפורום שכל אחד ישפוט בעצמו... לדעתי מדובר בהבנה של ליהי שזו הדרך לחסינות - רק שהיא טועה, זה מאוחר מדי, היא עדיין תהיה מועמדת להדחה, ואם לא היא, אז אתי
מה, אני בסך הכל מעדכן את הפורום שכל אחד ישפוט בעצמו... לדעתי מדובר בהבנה של ליהי שזו הדרך לחסינות - רק שהיא טועה, זה מאוחר מדי, היא עדיין תהיה מועמדת להדחה, ואם לא היא, אז אתי
ד דינה דינה New member 1/8/11 #116 היא לא דואגת שתועמד.. אלא שאיתן לא ידיח אותה היא מכינה את הקרקע אם היא תהיה מועמדת..היא כבר רגילה אחרי הנשיקה עם זה שמגעיל אותה הוא יבקש מאיתן לא להדיח אותה וככה היא תישאר עוד שבוע. מעניין איך תתנהג איתו אחרי יום שלישי. בינתיים יש לבן יומיים של סיפוק
היא לא דואגת שתועמד.. אלא שאיתן לא ידיח אותה היא מכינה את הקרקע אם היא תהיה מועמדת..היא כבר רגילה אחרי הנשיקה עם זה שמגעיל אותה הוא יבקש מאיתן לא להדיח אותה וככה היא תישאר עוד שבוע. מעניין איך תתנהג איתו אחרי יום שלישי. בינתיים יש לבן יומיים של סיפוק
ס סיטואציה הזויה New member 1/8/11 #107 במקרה שלהם,זה באמת פגיעה ברגשות הציבור שני בעלי הלסות העצומים(או העצומות?) מתנשקים זה נזק לכל החיים...וזה בלי קשר לזה שליהי עושה את זה כדי להינצל מהדחה- בדוק!
במקרה שלהם,זה באמת פגיעה ברגשות הציבור שני בעלי הלסות העצומים(או העצומות?) מתנשקים זה נזק לכל החיים...וזה בלי קשר לזה שליהי עושה את זה כדי להינצל מהדחה- בדוק!
J JasPoint New member 1/8/11 #95 מישהו האמין שבשנת 2011 יהיה ערוץ בישראל שיצנזר נשיקות? אחרי זה הם מתפלאים למה רק 80,000 הזמינו את ערוץ הדור הבא לעומת 350,000 הזמנות של ערוץ האח הגדול.
מישהו האמין שבשנת 2011 יהיה ערוץ בישראל שיצנזר נשיקות? אחרי זה הם מתפלאים למה רק 80,000 הזמינו את ערוץ הדור הבא לעומת 350,000 הזמנות של ערוץ האח הגדול.