איילת בשיחה עם בן...

לא ברמות שהיא רובצת

כל השאר אפילו ענת ואיילת, זזות עושות משהו, הולכות לבריכה יושבות בחוץ מכינות אוכל שוטפות כלים מדברות עם אנשים,ולא יודעת עוד מה.. אבל היא חוץ מהזמן שהיא קמה לאכול פשוט יכולה לשכב על הספה שעות על גבי שעות ועוד לרחם על עצמה תוך כדי!

לדעתי לא נוח לה להכנס למים

לא נוח לה בבגד ים. קיצר,אל תתפסי לקטנות. העיקר היא בחורה טובה.

איזה לא נוח? איפה היית בתחילת התוכנית?

היתה נכנסת לבריכה בכל הכח עם בגד ים שלא משאיר מקום לדמיון. היא פשוט נכנסה לדאון מעאפן כזה ולא עושה עם עצמה כלום. כן היא בנאדם טוב אבל היא מרגישה חרא עם עצמה ורואים את זה, אז מה זה עוזר?

אני לא עקבתי ממש

לא עוקבת הרבה.. בסופ"ש הזה אמנם אני כבר שעה איתם ברקע. בכל מקרה,אל תשכחי שהתחילו לעקוץ אותה שם על המראה שלה.. אולי בגלל זה היא לא רוצה יותר?

גם אחרי שעקצו אותה היא נכנסה לבריכה

זה לא תירוץ, איילת גם במימדים שלה וגם לינוי היתה, לדעתי פשוט נוח לה לא לעשות כלום, זה נובע מעצלנות. ואם היה אכפת לה מהמראה שלה יש שם הליכון.... אפילו אם היא לא היתה יורדת 5 קילו במכה מחצי שעה ריצה אבל היא בטוח היתה מרגישה יותר טוב עם עצמה.

וואלה, אוקיי.

זה שהיא רובצת ולא עושה ספורט, זה לא מה שלדעתי צריך להוריד לה נקודות. נכון שאם היא תזיז את עצמה זה אולי יעשה לה הרגשה יותר טובה,מסכימה מאוד. אבל בינתיים כל שאכפת לי הוא שהיא לא נוטפת מיץ של זבל.

קשקשה9

New member
נסיכה,זה מאוד לא פשוט להיות שם

כשסביבך בחורות שנחשבותחתיכות ואת לא בדיוק מרגישה מיס עולם אז הביטחון שלה מתערער (למרות שלטעמי היא יפהפיה) אגב אף אחד לא רואה שהיא דומה לאיילת זורר?

ברור שזה לא פשוט! אבל גם איילת מאוד בריאה

ואני לא רואה שהיא מאויימת מהבנות (ואם כן אז היא ממש לא מראה) היא עושה עם עצמה דברים ולא נשארת תקועה במקום.

KEEK

Member
משהו באורטל לא עובר לי חלק

אני מרגיש שהיא שחקנית היא נראת לי הכי מזוייפת שם לא מצליח לאכול את הטון דיבור שלה אפילו לדעתי היא הכי מתוחכמת שם ומסובבת את כולם על האצבע משהו בה פשוט חשוד

Klayhamn

New member
יוני מזהה את זה ומדבר על זה איתה

והיא הודפת את הדברים...

אני לא אוהבת אותה

בעצם אין לי שום רגש אליה. כל המשחקים שלה והצחקוקים שלה כמו ילדה קטנה, שהיא שמה את היד על הפנים.. כאילו נבוכה.. קצת טיפשי.

Klayhamn

New member
אני כאמור

עדיין משהה את השיפוט לגביה... לא מצליח לגבש עמדה כלפיה יש מצב שהיא אותנטית ופשוט עושה רושם של נחש, ויש מצב שהיא נחש

קשקשה9

New member
אני ממש לא מתחברת לאורטל ודי חשדנית

לגביה......משחקת דמות לא ברורה

dindan84

New member
לא סובלת את אורטל-פנים גבריות,מדברת בפה סגור

לא הנתי עד עכשיו למה גברים אומרים שהיא סקסית לי היא מזכירה טרנסקסואל יש לה ראש ענק יותר מהגברים..ממלמלת בפה סגור יש לה משהו מעיק ומעצבן - מכל הבנות לא היה לי אנטיגוניזם כזה כמו אליה שאלוהים יסלח לי - לא יודעת למה האינטואוציה שלי אומרת שהיא שחקנית

goodpink

New member
לא אמינה בכלל שחקנית תוקפנית ברמות בעיית גישה

ראו את מההתחלה בטון דיבור שלה וביציאות שלה לפי שהתפתחו ריבים איתה יש לה בעיה של תוקפות והיא שחקנית לא אמינה בכלל הכל נראה זיוף אצלה מסרים כפולים עם אורן ניצול כדי להגיע לאיתן לאיתן משחקת את התמימה עם השתעלות והורדת המבט עכשיו מדברת עם יוני ואיפה ההשתעלות כל שניה איפה ההורדת מבט הטון הוא תוקפני ביותר

למעלה