איילת פורשת מהתכנית

../images/Emo23.gifטוב הגיע הזמן

אני אתחיל מזה שאני חושבת שדניאל ואיתן הם זוג מושלם
ובאותה נשימה אני חושבת שקרן מהממת . מה שעושה אותי די אוביקטיבית במשחק הזה ולכן אני חייבת לאמר שאני לא מבינה איך כולם מטיחים בקרן שהיא נטשה את אתי ,להזכירכם הראשונה להפנות גב היתה אתי לקרן ולא להיפך אין סיכוי שקרן היה מתרחקת אחרת מכיוון שקרן לא טיפשה והיא יודעת כמה כח יש לאתי . אתי שחקנית כל כך טובה שברגע שהיא קלטה שדניאל היא הכח להגיע עד הגמר מצאה סיבה למסיבה וזרקה את קרן , ריחוק או לא ריחוק מי שיושבת כבר חודש ומשחקת אותה סוכנת כפולה מול קרן ודניאל זו אתי . נקודה. ואורטל ? יודעת שהיא די חביבה על הקהל קפצה מיד על העגלה והויסההה אני צופה בתוכנית 24 שעות (לצערי אסור לי לקום מהמיטה ) ותאמינו לי שעושים לקרן עוול כי מה שהיא עשתה עבור אתי זה יותר מכל אחד אחר בבית

noaxxx

New member
לא מדוייק.. זו קרן שהתרחקה מאתי..

אחרי שהשלישיה היתה מועמדת להדחה, קרן עשתה חושבים והגיעה למסקנה שאתי היא בין הגורמים לזה שהיא הועמדה. כבר באותו יום היא דיברה על זה עם ליהי, ומיום המחרת כבר התחילה ליישם ולהתרחק ממנה. חלק מהפתרון של קרן היה גם להתקרב לחבורת ה'טובות' כדי לשנות תדמית. בנוסף לזה, גם בדייט 24ש איתן דיבר איתה על אתי ו'חיזק את ידיה'. אז נוצר המצב שלאתי לא נשאר עם מי להיות, והיא מצאה את עצמה מתחברת בחזרה לאורטל. על רקע ההתרחקות של קרן מאתי, גם הגיע הפיצוץ הגדול שהיה בין שתיהן השבוע. לגבי דניאל, אני מסכימה, ואתי בעצמה הודתה בזה שהיא הכרטיס שלה להישאר. למרות שיש מצב שהיא גם אוהבת אותה.. אי אפשר לדעת אצל אתי.

efrat146

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifאיך איילת בכתה

עזבו אותה היא רוצה להיות ילדה זכותה. איילת בואי איתי לארץ לעולם לא. העולם מלא בשניצילים מתהפכים

billc

New member
אני לא יודע, הייתי כלכך אנטי בימים האחרונים

על ענבר, ועדיין אני כועס אבל איילת במילים שלה, הגנה בעקיפין עליהן ברגע שהיא אומרת שהיא לא יכולה בגלל קנאה והיא לא יכולה גם בחוץ אז אני כבר לא יודע

24שעות1

New member
אני חושבת שההחלטה היא של הפסיכולוגית

ולא של איילת . הנה ההחלטה היא של ההפקה ולא של איילת איילת הודתה שאין לה חברות בחוץ , והיא לא יודעת כייצד להתמודד עם קנאה ורוכשנות . איילת כנראה מוצפת בהמון מטענים רגשיים קשים מבחוץ ולא רק בוילה הלכה לי הפיבוריטית למיליון .

החלטה משותפת של שלושת הגורמים

גם של ההפקה, הפסיכולוגית ואיילת עצמה...
עצוב מאוד היה לי לראות הסצנה שאיילת מתפרקת מול ה"חברות" ע'... כ"כ ריחמתי עליה שחשבתי שאולי באמת כדאי שתצא...חבל עליה כי יש לה צד עם הרבה שמחת חיים. איילת היתה הפייבוריטית שלי מההתחלה ועצוב שזה נגמר ככה, אבל אני מקווה שהיא תצא החוצה ותתאושש וגם אולי תלמד קצת לטפל בעצמה בבעיה שהיא בעצמה הודתה בה- הקושי להרפות מחברות טובות, היא עוד צעירה ואפשר לשנות את זה... מאחלת לאיילת המקסימה חיים טובים ומאושרים וכמובן בריאות לאמא שלה!

דינה122

New member
כשקרן *

בוכה אז ענבר וענת קופצות עליה, אבל איילת קרסה לידן ובכתה בכי קורע לב, והן ישבו ולא עשו כלום!בנות מגעילות!יש שם רק אחת איכותית והיא :ד-נ-י-א-ל!!!!! מ-ד-ה-י-מ-ה!

דידי 9

New member
דניאל נוראית!טקטיקנית,ואורטל קלטה אותה!איך

יתכן שהיא בסדר עם כולם?! עם איתן שבגד בה, עם קרן וליהי שכאילו ליכלכו עליה, איך את מאמינה לזה ??? חחחח זה מוזרררררררררררררר

קשקשה9

New member
איילת חייבת להישאר יש לה עוד הרבה מקום בבית

ולו רק כדי לראות את המבט של ענבר כפויית הטובה

Klayhamn

New member
איילת כנראה לא מבינה

שאם היא תתמודד מול ענת היא תחזור לוילה, וענת תלך הביתה

קשקשה9

New member
איילת נמצאת בקרשים כרגע והקהל חייב לתמוך ולתת

לה ביטחון ,זה נורא ובזוי מה "שהחברות הטובות "שלה עשו לה.איך היא תבין כשהיא מוקפת בנשמות טובות
כמו ענבר נשנש וענת

סתיו7337

New member
המקום הזה לא עושה לה טוב =אתן לא עושות לה טוב

איזה נשמות יש בבית. חברות וחברים של איילת. נשמות אחד אחד. אני מוותרת על חברים כאלו

24שעות1

New member
דוקא עכשיו ששמענו שההפקה היא זו שהחליטה

להוציא את איילת - כנראה בעקבות הוראה של הפסיכולוגית אנחנו לא יכולים לשפוט את ענבר וענת על מה שהם ראו וידעו. חומר למחשבה. וכן אין לי מישהי למיליון אולי החדשות

למעלה