איילת פורשת מהתכנית

עינת 1

New member
הפרצוף של ענת וענבר ברגע שנודע להן

שהן מועמדות להדחה, איזו נפילה!!!! העליהום שעשו איילת חזר עליהם בגדול, מגיע להן. יש אלוהים!!

goodpink

New member
ענת לא עשתה שום עליהום על איילת הצביעה אתי

וענת ציפתה שהיא מועמדת כך שאין לה אושר לראות אותה מופתעת מהדחה. ענת תצא ביום שלישי כנראה אבל היא תצא עם ראש מורם הבחורה הכי ישרה ואמיתית שם.

billc

New member
אורן הכי גבר, הצביע גם לענבר וגם לענת../images/Emo6.gif

goodpink

New member
אורן ויוני הכי מגעילים יצאו פגיעה באגו ופחדני

פחדנים מגעילים יוני שנפגע לו האגו והצביע ענת כי היא לא מעוניינת בו ואורן גועל נפש שהצביע ענת כי נפגע לו האגו והלא יודע לקרוא אנשים מגיע לו שיהיה עם אורטל שיסבול הפחדן לא הצביע אתי למרות שהוא יודע מה אתי עשתה לענת בן יצא גדול שמחה שלא הצביע לענת..................................... אם רק יבין דברים השיחה של ענת ובן היתה היה טובה שהיתה בימים האחרונים. מבין הבנות השיחות של בן עם ענת הן הכי טובות

24שעות1

New member
goodpink נכון מאד אורן אמר ליוני אתה לא

חושש שהקהל יחשוב שאתה מדיח את ענת מנקמנות שהיא לא רוצה אותך

ela501

New member
פחזנית את צודקת אבל אנשים פה הם עדר עיוורים

שכל כך שונאים את קרן שהם מעוותים ומכופפים כל מה שקורה לטובת השנאה ושזה יתאים להם,דוגמת אתי שלא הפסיקו לקלל עד שהפנת גב לקרן והפכה ליקירת הפורום,זאת צביעות

to be1

New member
אף אחד לא מושלם אבל שנאה עד כדי כך לקרן

לא ראיתי משהו ובכלל שאמור לגרום לשנאה כה חזקה לקרן. איזו מפלצת עשו ממנה. היא לא מרכלת יותר מאחרות. לא כופה את דעותיה על אחרות תמיד נותנת אופציה לאחר לחשוב בעצמו. היא לא עשתה איזה מעשה איום ובלתי נסבל. אין לי כוח ליכנס למלחמה פה לכן אני לא כותבת. סתם עושהלי רע פה

דידי 9

New member
אתן כל צודקות:) אבל תפנימו שפה בפורום

אנשים חייבים להאחז אחד בשני, וזו כבר מן חברותא כזאת שאין אפשרות לצאת ממנה! לצאת ממנה- משמעה לבגוד בה! אני שמחה, שאתן, כמותי לא נפלתן לפח הזה :) באמת! זה מראה לי על חשיבה עצמאית, נייטרלית, והכי חשוב-חכמה מבחינתי:) בכל אופן, שתדענה, שבחוץ קרן חזקה מאוד, כי שם חושבים באופן עמוק. בפורום, אני מרגישה שזו מן תחרות חברתית, שמי שמלכלך על קרן-מקובל פה יותר או משהו דומה..פשוט כולם רוצים להשתייך, ולכן כבר לא אובייקטיביים! זה כבר בנוי. אז תשאבנה כוחות לאמת שלכן, מעצמיכן ומהמון המון אנשים שרואים את האמת על קרן-ומתים עליה:) דבר שני, תחשבו איך אנשים פה פשו מונעים מעצמם לחשוב על מה עושה דניאל בחייה-גאה בזה, ועוד עם אביה! אותי-זה מזעזע שאין לזה השלכות. הרי הדבר אומר הכל על אדם שיכול לעשות זאת! והבאתי כאן סימוכין על חוסר יושר, ועוד דברים שאסור לפתוח פה, לגבי מעשיה של דניאל בחברת ההימורים של אביה. לדעתי זו בושה, ותרומה להשחתת החברה , אי נקיטת עמדה או חוסר אכפתיות אני לא ניחנתי בכל התכונות האלה- לשמחתי:)

Klayhamn

New member
שאלה

האם לא יכול להיות שפה בפורום יש אנשים שחושבים אחרת ממך, והם בעלי חשיבה עצמאית בדיוק כמוך? האם לא יכול להיות שהם חכמים לא פחות ממך? האם עצם זה שמישהו אחר חושב אחרת ממך הוא סימן לטפשות? סימן לחשיבה-עדרית ולא עצמאית? אשמח להסברים

דידי 9

New member
K בהחלט לא. אני לא רוצה ולא מוכנה,

לנקוט בשמות או אנשים פה, כי זה ראוי. שמע למדתי ממך משהו חחח חינכת אותי קצת! אבל! אני בהחלט מזהה את מה שכתבתי, אצל אנשים רבים פה!! מעצם תשובתם אלי, ללא חשיבה ללא שום דבר שנראה כמו שיקול דעת,אלא אוטומטית! קח את לונדרון למשל-אני קוראת כמעט כל דבר שהיא כותבת, כי אני יודעת ששיקול הדעת שלה הוא חשיבתי עצמאי בהחלט-ואז אני חושבת לעצמי, אולי לונדרון כותבת משהו שאני לא ראיתי-ואני אשקול! כי אני סומכת על זה שהיא לא בקטע של אפקט העדר! מקווה שעניתי לך על תשובתך. אגב, ולמה לונדרון? כי היו פעמים, שהיא ענתה לי עניינית, שקלה, הסבירה וזה היה יפה! והיא לא ראתה רק את הצד הרע של קרן!

חני 57

New member
קרן משפיעה על ליהי לפחות כשליהי התקרבה לאורטל

לאורטל אתי וקרן במיוחד מאוד כעסו עליה וגרמו לה לבכות לנגררת חסרת האופי.כל פעם שקרן נמצאת עם איתן היא מלכלכת על אורטל קודם כל היא סכסכה בניהם כשאמרה שאורטל רוצה את אורן ואם שמתם לב בסוויטה הרבה פעמים אורטל היתה בפה שלה אפילו במשחקים הטיפשיים שהם שיחקו! קרן היא הרכלנית הכי גדולה בווילה !!לא סתם שונאים אותה יש הרבה סיבות!!!

למעלה