איילת פורשת מהתכנית

צחוק הגורל

קרמה.. בומרנג.. הגלגל מסתובב.. עקיצה בתחת.. ענבר חטפה כאפה בגלל על הסבב הטפות שהיא עשתה על איילת בימים האחרונים. כ"כ מגיע לה.

Klayhamn

New member
אם רק ענבר הייתה מצביעה לאתי...

ומשכנעת אחרים לתת קצת קולות לאתי ולא רק לאיילת, היא הייתה ניצלת. אבל מרוב שניסתה לשכנע את כולם ובזבזה את כל התחמושת על "איילת", שכחה להציל גם את עצמה וכמו שאמרתי, לוּ רק הן היו חושבות 2 צעדים קדימה....

תקשיבו חייבים להצביע לאורטל

יש סיכוי שהמצביעים של ענבר בחוץ (מי אלה לעזאזל??) יפרגנו גם לענת בקולות ואורטל תשלם את המחיר.. ואז כידוע לכם קרן כח הרשע תטפס עוד יותר על העץ.

Klayhamn

New member
אם לא תצביעו גם לענת

אז ענבר תשאר בוילה התחרות של ענבר היא מול ענת, לא מול אורטל

חשוב שענבר תעוף נקודה!! לפני ענת

צריך להצביע לשתיהן כדי להעיף את ענבר. ענת היא פרווה.

sivan513

New member
ענת הכי התלכלכה בהעמדה להדחה

יותר מכל הדיירים תפסה יותר מדיי תחת פחדנית, שתגיד את זה מול הפנים חוץ מזה, עם ענת תעוף לענבר יהיה יותר קשה

מה את אומרת??

שכחת שיש לה את קרן וליהי ? מה קרה לך?? ענת היא חוליה חלשה לעומת השלושה. קודם ענבר, אח"כ שענת תעוף.

goodpink

New member
ענת יצאה הכי ישרה ואמיתית יצאה גדולה בהדחה

למה מי אתי שענת תתן לה דין וחשבון אחרי מה שאתי עשתה לה. אם היא לא רוצה היא לא חייבת להגיד לאתי הרפש אדם שהיא מצביע לה העיקר שעשתה את הדבר הנכון היחידות שעשו זאת ענת ואיילת. ענת לא תפסה שום תחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענת אמיתית קולטת אנשים מדהים כל כך נכון מה שהיא אמרה על כל אחד ואחד

sivan513

New member
לא מפתאום היא נשארת

תצביעו באינטרנט, זה בחינם הולכים להביא לה רווק חדש!!!

sivan513

New member
ראיתם איך אורטל העמידה להדחה?

"כולן הולכות להצביע לי, אז לא נראה לי אני חייבת הסברים" זה היה כל כך מצחיק

היא צודקת! תותחית!!

רק שלא תיסחף אחרי אתי, אהבתי אותה מתבודדת. איזה כוסית היא היתה היום מקווה שהרווק בשבילה

איפה הזורקי אבנים עם פתקים?

חחח הרגו אותי היום.. מזכיר לי שחבר שלי בגיל 16 היה זורק לי בחלון אבנים עם מכתבי אהבה

למעלה