איילת פורשת מהתכנית

הו הו איך שגלגל מסתובב לו מסתובב,,,,,,,,,,,

ככה זה כשהשתן עולה לראש, ככה זה שאנשים פתאום מקבלים כוח מרימים את הראש מרגישים בשמיים ופתאום חוטפים בום בראש,, כמו בומרנג,,, לא נורא שענבר תישא בתוצאות של עצמה,,, היא היתה בטוחה שהיא לא תהיה מועמדת אז לא לעולם חוסן. ענת?כבר אמרתי לא פעם מקומה מהתחלה לא היה שם... ואני עדיין דבקה בדעתי. מי שיצא איכס זה יוני,, איכס גדול בעעעעעעעעעע את זה אני אומרת מהשבוע הראשון הוא מזוייף,לא אמיתי, רכלן, אחד שחושב שהוא לפחות 1.85 ס"מ חחחחחחחח זה רק מוכיח לי יותר שהמיסטיקנית אמרה נכונים,, עכשיו על איילת,,, פיו וליבו אינם שווים,, משחק אותה האדם הכי הכי ישר הוגן אמיתי והוא בדיוק ההפך. ועכשיו אני רוצה לדעת ולהבין,,,, החברים אמורים לעזור לאיתן בבחירה,,, מה שיוצא ואני שמה לב,, שהם יותר פעילים ממנו, יותר מתערבים, מחליטים,קודחים מערבבים בוחשים ,זה קצת מוזר לי שנותנים להם כל כך הרבה כוח,,אפילו יותר מאשר איתן מאפשר לעצמו... איך הגענו למצב הזה?איך הבנות אפשרו להם להגיע לזה?ובכלל ההפקה איך לא הורידה אותם למקום שלשמו הם נכנסו. הם מחליטים מי חסינה,מי לא תלך, שמור לי ואשמור לך,, מבטיחים לבנות הבטחות אנחנו שומרים עלייך,, את לא תודחי,,, את לא יתנו לך ללכת,,, מוזר לי, השליטה במשחק הגברי בידיים שלהם בעצם,, ומה עם איתן?סוג של בובה?מה הקטע שלו שם?

../images/Emo7.gifלא מסוגלת לשמוע יותר את יוני החופר הקול

שלו ממש מעצבן אותי. שיוציאו אותו מהבית איףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

sivan513

New member
רגעעע איך ענבר מועמדת?

ענת ואיילת הצביעו אתי ורק בן שם ענבר, לא? מי עוד שם ענבר?

Klayhamn

New member
לא

גם יוני שם ענבר, וגם אורטל נדמה לי... ולא זוכר מי עוד

טלומרז

New member
דניאל, אתי ואורטל ארזו לאיילת את הבגדים

בזמן שענבר וענת מנסות להבין איך זה שהן מועמדות להדחה. כאלה עלובות.

רגע רק רגע

Active member
יוני הוא זיין שכל עם תעודות...

הוא יוציא לאחר התכנית ספר - הנזיר שמכר את חליפת הג'ודו
הבן-אדם עמוס פסכולוגיה בגרוש.

בסופו של דבר אתי חברה אמיתית

אם לא פוגעים בה, לא מתנשאים מעליה היא חברה מצויינת,,היא חברה עם נשמה,, אצלה חברות היא מעל הכל ומכל הלב,, שמעתי מה היא אומרת לאחר המשדר,, בדיוק אבל בדיוק מה שצריך להיות ואיך הכל אמור להתנהל,, היא ישבה והסבירה מה עברה איילת ואין אחת כמו אתי שתבין ומבינה,,מי שלא חווה התמוטטות לעולם לא יבין,, היא מאשימה את בנות הבית ובמיוחד את ענת וענבר ובצדק,, היא מאשימה את קרן וליהי ובצדק,, אני לא מאחלת לאף אחת שתשב ותשמע שמדיחים אותה,שמדברים עליה מאחורי הגב שלושה ימים ללא הפסקה,,מטיחים בה בפנים שהיא מועמדת שלהם להדחה,, שברו אותה,פשוט שברו לה את הנפש, גרמו לה לכאב עצום, מבחורה מלאת שמחת חיים היא יצאה שבר כלי. ליבי ליבי עם איילת אני מאחלת לה מהר לחזור לעצמה להשתקם ולשכוח את החוויה שהיתה ממש לא טובה עבורה. ולכל אותן שהזיקו לה והציקו לה שתעבורנה את אותה חוויה אולי זה יהיה להן בית ספר לחיים.

שטויות! אתי ר-ק מחרחרת ומלכלכת!

ולא חסכה גם מאיילת. ברור שהכי קל לה עכשיו "להבין" אותה כי היא "היתה שם". אתי היא התמצית והזיקוק של טפשות ועיוורון, כולה שקר אחד גדול ואני לא מאמין שיש אנשים שקונים את השקר הזה, אבל עובדה, יש.

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifגורדוויל ראה,,,,

זה שלאתי יש את השטיקים שלה אז אני שואלת למי אין שם?הרי כולן שם עם שטיקים.מי פחות ומי יותר. זה שאתי בחורה פשוטה לא מחייב שאין לה חוכמת חיים ויש לה. זה שאתי התחברה לכמה בנות מהתחלה אז מי לא?זה טבעי. אבל מאתי אי אפשר לקחת את החברות באש ובמים,היא נאמנה ואפילו מאוד עד שפוגעים בה..... תבין כל אדם שהוא לא משכיל חיי עם סוג של רגשי נחיתות,ואתי הרי לא משכילה, יש לה רגשי נחיתות אבל היא חכמה מנסה להסתיר,הופכת בדרך שלה לכוח, לשולטת כדי שיראו אותה,ישימו לב אליה,לזה צריך חוכמת חיים כדי לנווט את עצמה. שים לב איך היא מסתכלת כשמסבירים משהו, שים לב שהכל היא הופכת לצחוקים כדי להעביד עניין או נושא שהוא לא הכי נהיר לה,ברור לה...... דבר אחד אי אפשר לקחת ממנה להיות חברה טובה,,לתת מעצמה, לתרום,לדובב ולעזור,לנחם שכואב,אני לאורך כל הדרך עד הפיצוץ ראיתי את אתי באור חיובי ביותר בנושא חברות ואמרתי שיש מה ללמוד ממנה.כשהיא חברה היא מכל הלב וכשהיא לא היא "גם מכל הלב בועטת" ובצדק. אתי הכי נאמנה בחברות אבל גם רוצה נאמנות אליה.

אין פה נאמנות, יש פה כיעור פנימי גדול.

הכל באיצטלה של נאמנות, אין בה טיפת נאמנות, יש בה שטלתנות, כוחניות, אלימות מילולית קשה וכו'. זו לא חברה מלכה לב אדום, זו בת אדם כ"כ חסרת בטחון שהכלי היחיד שנותר לה הוא החום הגדול שהיא נותנת לכל מי שלא מאיים על מקומה. חיבוקה הינו חיבוק דוב, חיבוק חונק ומסרס. לא ארצה בחיי חברה כמותה, נאמנותה היא אשליה גדולה ביותר. שימי לב ל"טוב ליבה", עד כמה היא נהנת לאמר ל"חברותיה" שאחרות לא סובלות אותן. בכלל, זו הרי רק דוגמה קטנטונת לעד כמה אתי חלשה בעיני, כיעורה חרוט עמוק עמוק בבפנוך שלה.

אתה צודק החוסר ביטחון נובע רק בגלל

שהיא יודעת שהיא חסרת השכלה ,אנשים חסרי השכלה תמיד מרגישים סוג של נחיתות,סוג של לא שווים לאנשים משכילים,שאין להם מה לתרום להם,, ולכן כדי להיות חשוב,כדי שישימו לב אליך מוצאים דרך אחרת והיא או כוחנות,או חיבוק דב כפי שכתבת,והרבה נאמנות חברית,, לכן אנחנו מתחברים אל מי שמתאים לנו במציאות, יש אחד שמתאימה לו התנהגות כזאת ויש שלא. אני בוחנת את אתי מהתוכנית כי הרי אנחנו לא מכירים את הדמויות,,, אתי התחברה לקרן וליהי והיתה שם עבורן באש ובמים, אפילו הסתכסכה בשביל קרן, אפילו סיכנה את עצמה עבורה, היו פעמים שניחמה את ליהי בימים קשים שעברה,,, לאפעם אמרה בפומבי מי שיפגע בחברות שלי יהיה לו עסק איתי,, זו לדעתי חברות טוטאלית,,, אם בתוכנית היא כך לדעתי היא גם במציאות כך ואולי יותר לחברים האמיתיים שלה. אני גם לא ארצה חברה כמוה רק בגלל החוסר שליטה שלה בעצבים,כשהיא מתפרצת היא יורה ויורה בכל הארטילריה שיש לה בארסנל...ואותי זה מפחיד.

נעמה8080

New member
כמה דברים:

1. אפילו שהגיע לאיילת בגלל מה שעשתה לליז, זה מכוער שזה הגיע מהחברה הכי טובה שלה, ענבר-מכוער! 2.זה קרה מאז שקרן וענבר התקרבו אז לדעתי קרן אשמה. 3. התחלתי להבין שההפקה בעד קרן, אין מה לעשות, הופכים אותה למסכנה והיא הכי לא, קרן רעה מאד! 4. אני לא אתפלא אם הביאו את הרווק במיוחד לקרן. 5. שמישהו יצעק לבן: ליהי אמרה שאתה מגעיל אותה. 6. להצביע הרבה לאורטל ומקווה שענבר תעוף-חברה רעה. 7. איך פתאום אני שמחה שאתי שם, שתראה לקרן מה זה. 8. איך קרן מגזימה עם התגובה על הפחד מאתי, הייתי בשוק! איזה משחק! בטח כדי שהבנים ישנאו את אתי ושקרן תקבל יחס מאיתן. איזה רעה, היא והחיילת ליהי.

טלומרז

New member
וכמו שאורטל אמרה:

"קרן ניסתה להתקבל לבי"ס למשחק ולא הצליחה. לפי המשחק שלה פה בטח יקבלו אותה אחרי שהיא תצא מפה".

נעמה8080

New member
אני ממש לא קונה את המשחק של

קרן או של ליהי. הן משוחקות מידי ומשחקות גרוע. אף פעם לא האמנתי להן. לאתי כמעט האמנתי פעם אחת ולהן לא. קרן וליהי מזכירות לי את הרעות בטלנובלה, או את שמשון ויובב, או את גרגמל וחתחתול, אחת קובעת ואחת חיילת מצייתת. ושמישהו יצעק לבן: ליהי אמרה שאתה מגעיל אותה, וזה יהיה סוף לסיפור ה"אהבה" בין ליהי ובן. ואין מתאים לעשות צדק כזה ביום האהבה. מי שיעשה את זה לדעתי יקבל הרבה תמיכה פה בפורום.

למעלה