הו הו איך שגלגל מסתובב לו מסתובב,,,,,,,,,,,
ככה זה כשהשתן עולה לראש, ככה זה שאנשים פתאום מקבלים כוח מרימים את הראש מרגישים בשמיים ופתאום חוטפים בום בראש,, כמו בומרנג,,, לא נורא שענבר תישא בתוצאות של עצמה,,, היא היתה בטוחה שהיא לא תהיה מועמדת אז לא לעולם חוסן. ענת?כבר אמרתי לא פעם מקומה מהתחלה לא היה שם... ואני עדיין דבקה בדעתי. מי שיצא איכס זה יוני,, איכס גדול בעעעעעעעעעע את זה אני אומרת מהשבוע הראשון הוא מזוייף,לא אמיתי, רכלן, אחד שחושב שהוא לפחות 1.85 ס"מ חחחחחחחח זה רק מוכיח לי יותר שהמיסטיקנית אמרה נכונים,, עכשיו על איילת,,, פיו וליבו אינם שווים,, משחק אותה האדם הכי הכי ישר הוגן אמיתי והוא בדיוק ההפך. ועכשיו אני רוצה לדעת ולהבין,,,, החברים אמורים לעזור לאיתן בבחירה,,, מה שיוצא ואני שמה לב,, שהם יותר פעילים ממנו, יותר מתערבים, מחליטים,קודחים מערבבים בוחשים ,זה קצת מוזר לי שנותנים להם כל כך הרבה כוח,,אפילו יותר מאשר איתן מאפשר לעצמו... איך הגענו למצב הזה?איך הבנות אפשרו להם להגיע לזה?ובכלל ההפקה איך לא הורידה אותם למקום שלשמו הם נכנסו. הם מחליטים מי חסינה,מי לא תלך, שמור לי ואשמור לך,, מבטיחים לבנות הבטחות אנחנו שומרים עלייך,, את לא תודחי,,, את לא יתנו לך ללכת,,, מוזר לי, השליטה במשחק הגברי בידיים שלהם בעצם,, ומה עם איתן?סוג של בובה?מה הקטע שלו שם?