גב פשטי המוזר עם זוגיות מוזרה -כנסו !

האספנית

New member
../images/Emo240.gifגב פשטי המוזר עם זוגיות מוזרה -כנסו !

אני הבנתי שהכניסו את גב כדי לעורר את המשחק שכמעט נגמר בגלל שאיתן התאהב בדניאל ולא מסוגל היה להכנס לעוד סיטואציות רומנטיות כפי שדרש הפורמט של התכנית. גב אמור היה לחזר אחרי מס' בנות ולעורר עניין ומתח חדשים במשחק. אבל גם הוא לאחר יום !!! הפסיק לתרום למשחק. גב שהגיע מבחוץ עם מידע ועם תידרוך, נצמד לקרן (הפייבוריטית לזכיה מטעם ההפקה !) כי הרי גב רוצה את הכסף שנחטף מתחת לאפו בגמר התכנית "הישרדות". הוא קיבל חדר פרטי ושם הוא כמעט כל הימים מסתגר. בהתחלה לבד ובהמשך עם קרן, אותה הפך ל"שפוטה" שלו כשהוא מתנהג כמו שייח ערבי שכל הזמן שוכב והיא משרתת אותו ונמרחת עליו כדי ליצור אשליה של זוג מאוהב, למרות שהוא לא נראה בכלל בעניין, להפך, הוא נראה מאולץ ושחקן סוג ז'. היו טענות כלפי איתן שהוא לא מעניין ושהרס את המשחק. נו, ומה גב? מה הוא תרם? ותורם?! כלום !! אם הוא היה נכנס לתכנית כ"הרווק" בהתחלה ומתנהג כפי שהוא מתנהג גם הוא= גב, היה הורס את המשחק. גב וקרן מאד מאד משעממים מכל הבחינות. הרומנטיקה שלכאורה קיימת ביניהם, מאד לא משכנעת אותנו הצופים. השיחות שלהם ברמת "גן ילדים" והצחוקים והגיחוכים של קרן לא מוסיפים נקודות זכות לקרן. קרן שהיוותה בעיקר בחודש הראשון ראש "ציר הרשע", ושבהמשך הבינה שזה רק מזיק לה ושינתה אסטרטגיה, היתה די מחוברת למס' בנות ולבנים בבית. אך מאז שנדבקה לגב כי הבינה (או תודרכה?) שהוא זה שיעזור לה לנצח ולזכות במיליון, היא הפכה למתבודדת שמסתגרת כל הזמן עם גב. (אולי גם זאת אסטרטגיה? לשחק את המסכנים שכולם מנדים אותם? שזה בכלל לא נכון !) כולם יושבים לארוחה, גב וקרן המוזרים בפינתם, הם יבואו לאכול רק אחרי שכולם יעזבו. למה? מה קרה? וגב, הוא ממש לא תורם כלום לבית. לא מנקה, לא מבשל, לא מדיח כלים. והכי חשוב- הוא לא מעניין !!!!!!! אסור לתת לזוג המוזר הזה לנצח ! זה ממש לא מגיע להם !

puma141

New member
גב הקפיץ את המשחק גבוה גבוה!קשה לך ל

לזכור כמה כולם, אפילו כאן, התלוננו שאיתן זקן עייף, שמשחק משחקי חברה של גיל 7,בכל ערב חחחח הוא היה משעמם איתן גם בדייטים ב ה כ ל! ולכן הרייטינג צנח וצנח. כשגב נכנס-המשחק התעורר! אדם מעניין, מצחיק, אמיתי, כובש! זו דעתי המלומדת:) גב פשוט הציל את התכנית הזו מלגווע לגמרי.

האספנית

New member
מזל שהדגשת שזו דעתך, כי בודדים חושבים כמוך

רבים אחרים לא חושבים כמוך. אני לא מצליחה לראות מה גב עשה כדי להציל את התכנית. גב כל היום שוכב , מתבודד, או מסתגר עם קרן. לא תורם בשום צורה לבית. בשום תחום. הוא לא מעניין. הוא לא מצחיק (בעצם רק את קרן הוא מצחיק כשהם מנהלים שיחות ברמה של ילדים בני 5).

המכורה11

New member
מה את אומרת מאז שגב נכנס הוריד את הבית לתחתית

בן אדם דוחה ומגעיל איכסססססססססססססססס

KEEK

Member
לא מבין איך ההפקה תיתן לגב לנצח ולא איתן

הוא לעומת איתן, לא היה צריך להתמודד עם 15 רווקות (היו 15?) להתחיל שיחה עם כל אחת, לצאת לדייט עם כל אחת לבנות קשרים.. זה דבר מאוד מתיש שמצריך המון כוח נפשי גב הגיע שנשארו מעט בנות, כולם כבר בשלב של "אחרי" הוא לא עשה מאמץ מינימלי לדבר עם אף אחד. הוא חיכה לאישור חיצוני ללכת על קרן ובחר בה. על אוטומט. ההפקה גם נתנה לו חופש מהכל.. הוא לא היה צריך לצאת לדייטים הוא היה בדייט וחצי בקושי לאיתן היו מעל 10 דייטים.. דבר לא פשוט בכלל הוא גם קיבל חדר פרטי, ממש סוויטה. סיפר שקיבל אישור להכניס ספרים.. וזה מה שהוא עושה - ישב בחדר הפרטי שלו רוב היום וקורא/ישן. וכמובן כל זה שהוא נמצא שם רק חודש וחצי. לא ברור לי למה ההפקה חושבת שזה יהיה הוגן לתת לו את הפרס, ולא לאיתן. איתן הוא זה שעבר את כל הקושי, ועשה להם את כל התוכנית. אולי הוא יבש ולא טלויזיוני, אבל הוא עשה להם את כל הפרקים. כי הוא זה שנאלץ לצאת לכל הדייטים ולנהל את המשולש המדובר. מה גב עשה לתוכנית? מה הוא תרם? גם את הדייט שקיבל עם מור, הוא עשה טובה שיצא לשם. ואני בכלל לא מדבר על תרומתו לבית.. בחור עצלן בצורה מביכה. איך יש לו בושה לאכול מהידיים של הבנות האלה כל היום במשך יותר מחודש, ולא להציע פעם אחת לשטוף את הכלים ראבק אלה נשים שמבשלות לך ומכבסות לך.. תעריך ותיתן בחזרה אפילו קצת.. רק בנאדם חוצפן וחסר בושה יכול לחיות ככה.

puma141

New member
ההפקה בפירוש-גם בשידור-מגמתית כלפי איתן ודניא

אני לא חושבת ככה

לדעתי רב הפרק יתמקד בגב וקרן קצת באורטל ואורן ממש טיפה בדניאל ואיתן וכלום בבן וליהי.ליהי תמיד מקופחת

סול פולו, את חצופה ולא שווה התייחסות!, מי את

שתכתבי שהייתי מתה שגב יגע בי? את לא מתביישת? את מכירה אותי? מאיפה הבאת את הפלצנות הזו?! חצופה שכמותך!!! ואל תעני לי כי אני לא אגיב לך, עלובה!

../images/Emo45.gifוגם לך אספנית ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אגב, אתמול שמעתי את גב מדבר על זה שבלגנו לו את החדר (כי הייתה שם נזילה) וכבר חשבתי שאולי הוא יעשה משהו בתוכנית הזאת אבל לא, קרן מייד הציעה את עצמה לניקיון החדר.

פשושה11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה