גב פשטי המוזר עם זוגיות מוזרה -כנסו !

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קיק אתה צודק לחלוטין../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגבי גב..

אבל אני חושב שהכיוון של ההפקה הוא יותר לכיוון זכייה של קרן מאשר גב. גב זה רק האמצעי שנכנס לאישור זכייתה של קרן. מי שראה את הפרצוף של גב בזמן שאיתן הסביר למודחות כמה לחצים הופעלו עליו לבסס קשר רומנטי עם קרן מבין מהו פרצופו של אחד שעובר עליו אותו דבר.

KEEK

Member
כן.. זה החשד של הרבה כאן

שקרן היתה אמורה להיות הרווקה הנבחרת ודחפו אותה לאיתן בכוח ושאיתן נתפס על דניאל והרס להם את התוכניות, הכניסו רווק חדש מתודרך היטב

אני באמת חושב שאם משהו יחליט לעשות תחקיר על

הראלטי הזה וספציפית על הנושא של קרן שחם וקשריה בעבר ובהווה עם מוטי רייף,וגיא המאירי הוא יגלה עולם גדול ונסתר. אבל לצערי סיכווי קלוש שזה יקרה,כי גם ככה הראלטי הזה בקושי עניין משהו מחוץ לתחומי ערוץ10. איתן מבחינתי גם לא מציאה גדולה לזכייה,אבל לעומת גב הוא ילד טוב ירושליים. מי שיותר ראויה לזכייה זו רק דניאל שבאמת היא רמה אחת מעל כל האנשים שם.

יערה108

New member
רק קרן וגב למליון דניאל הרסה את המשחק בגלל

שכפתה את עצמה על איתן בשלב מוקדם של המשחק איתן רוב התוכנית ישן ובקושי הסתכל על בנות אחרות

יערה108

New member
קרן וגב

שכפתה את עצמה על איתן בשלב מוקדם של המשחק איתן רוב התוכנית ישן ובקושי הסתכל על בנות אחרות

ספור כ"כ ארוך בכדי להעדיף צפוןנבון על פני גב?

או להעדיף איש עסקים על פני מדריך גמילה ... תחת מסווה של 1000 תיאוריות איתן באמת מנקה במרץ - גמני הייתי מנקה 3 חודשים בשביל מיליון... גב מעדיף להיות אמיתי במקום להחזיק סמרטוט וסבון כלים כל היום ביד בשורה התחתונה, לגב יש אותן זכויות וגם לקרן וכל מיני תיאוריות אין להם שום ערך אפשר להמציא הסברים ותיאורית לטובת ורעת כל אחד בבית ושהטובים ינצחו !!!

למעלה