החושך ירד על הוילה

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif החושך ירד על הוילה ../images/Emo240.gif

כוחות האור הפסידו, הרוע ניצע לא נותרה אפילו בחורה אחת שם שהצליחה לשמור על הטוב, על הסבלנות, על אורך הרוח והפשרנות זה עגום מאוד מדהים לראות איך הפרופורציות יכולות להתעוות בתוך הוילה... הבנים הם היחידים ששומרים על סוג של פרופורציה --- ובן, מוכרחים לתת לו קרדיט - שוב ממלא את תפקיד המפוכח האחראי שרואה את הדברים פחות או יותר בבהירות בעל-זבוב פר אקסלנס מחנה הטובות הלך והצטמק עד שלא נותר בו איש

Klayhamn

New member
אגב - שיחה מדהימה כרגע בין הבנים

איתן: "את מי אתה מעדיף היום - את עדי או ליהי?" בן: "היום - את ליהי... שבוע הבא כנראה את עדי" יוני (מוקדם יותר): "בת'כלס, בן, עדי יותר מתאימה לך... בטווח הארוך.. אני אומר לך" (ואחר כך הוסיף עוד כמה דברים טובים עליה) איתן : "יכול להיות שעוד 4 שעות זה לא יהיה רלוונטי" בן: "בסדר תן לי עוד....."

אדיוט האיתן הזה

מה הוא אומר דבר כזה (כמו שהוא שאל את לינוי לפני ההדחה איך היא תרגיש אם תודח... מה זה הרמזי פיל האלה....) ובכלל מפליא שההפקה לא השתיקה דווקא את השיחה הזו על ההדחה....מוזרים מאוד

Klayhamn

New member
ההסבר היחיד

הוא שההפקה עומדת לחסל את ענבר ולא את עדי אחרת לא היו טורחים להשתיק (או שסתם לא שמו לב)

Klayhamn

New member
היא לא צריכה לדעת את מצב ההצבעות

מספיק שהיא תרצה לחסל את ענבר

Klayhamn

New member
קשה לי לחשוב על הסבר אחר

ללמה ההפקה תתן לאיתן להגיד שהוא עומד להדיח את עדי

goodpink

New member
ההפקה סידרה שעדי לא תודח שבוע שעבר בגלל מניפו

מניפולציה רגשית של עדי. נראה שאמרו לו שיאכל להדיח אותה שבוע אחרי זה אם היא מועמדת זו הסיבה ובכל מקרה זה לא מה שיצא מהשיחה משיחה מה שיצא שהוא ידיח את ענבר לעומת עדי ואת עדי מול ליהי זה מה שהתשמע מהדברים

easternstar

New member
גם אני נזכרתי בבעל זבוב

איך קבוצת אנשים יכולה להתעלל בחלש. לא משנה שליז עצמה התעללה בלירון. כרגע היא החלשה והדחויה. בעל זבוב בטלוויזיה.

Klayhamn

New member
יתרה מכך

עזוב את ההתעללות עצמה - אותי מדהים לראות את השינוי שמתחולל לאורך זמן הרוע התפשט כבר בכל הבית... מי ש-"מבין" ורואה את הרוע ומדבר עליו (עדי, ליז, לירון) מחוסל שאר הטובים - עיוורים לרוע (איילת, ענבר, ענת) וחוברים אליו -- עד שהוא עוטף אותם לחלוטין

easternstar

New member
גם בן, כביכול הטוב, מצא זמן להטיף מוסר

ולשאול את ליז מה יש בה שגורם לבנות להתפרץ והתחיל בסשן עצות. לקובי פרץ יש אינטליגנציה רגשית הרבה יותר ממנו. יש זמן להטפות וזמן להרגיע.. קולרבי? חבר של הצנון? לא נותר אחד עם סוג של אינטליגנציה רגשית שם.

Klayhamn

New member
אני לא הייתי דווקא שופט אותו על זה

נכון שזו התנהלות די אומללה, אבל קח בחשבון שאם 13 אנשים סביבך יוצאים על מישהו השקם וערב, קשה לך קצת להאמין שכולם מדמיינים, ואתה תניח שיש משהו... אני חושב שבהתחשב בסיטואציה הוא פעל יחסית בסדר, גם אם היה ראוי שיגיד דברים קצת אחרים הנה עדי וליז מדברות...

easternstar

New member
לפחות את זה יש לעדי

היא מוכנה ללכת נגד העדר. בן לא רע אבל אידיוט. זוכר איך קובי פרץ התנהג בפעם שעברה בסיטואציה דומה?

Klayhamn

New member
כן אני זוכר

בן אבל מנסה להיות כאילו "מגשר" ולא רק כתף חמה לליז - וזה ההבדל

למעלה