החושך ירד על הוילה

ליאורי13

New member
כנראה שהכי טוב להתחבר לרוע כי משם תבוא הגנה

זה מראה מי ומה הרמה של אותם האנשים שנוטים להתחבר לרעים, זה מראה שאין להן חוט שידרה וכלום מה להציע

goodpink

New member
סליחה ענת רואה את הרוע שלהן היא לא חזקה מספיק

כרגע לעמוד נגד זה הבנים לא יעמדו לצידה היא רואה את כל הזמן שאתי מלכלכת עליה בנוגע להפרעות אכילה ופוגעת בה. ענת יכולה להיפגע הכי הרבה הן זורקות לה את הפרעות האכילה בפנים והבנים הנקנקים שותקים היא יודעת טוב מאוד על הרוע של אתי, קרן אמבוולנטי וליהי בתוכה היא בחורה טובה למרות הכל. ענבר בכלל לא רואה וזה לעורכריה היא גם משפיעה על ענת ואיילת למרות שהן כל הזמן מנסות להגיד לה על זה איילת יודעת טוב מאוד מה המצב כרגע היא לא יכולה לצאת עליהן

Klayhamn

New member
לראות זה לא מספיק

כשאתי קרן וליהי דיברו על מה שעדי אמרה לבן (שהן ה-"רעות" בבית ) ענת הגיבה בעיקום פרצוף ואמרה משהו כמו: "מה?! איזה שטויות...פחח מה פתאום" זה קרה לפחות פעמיים

goodpink

New member
זה לא מה שהיא אמרה.כמו שעדי אמרה על קרן מקסימ

עדי שליכלכה על ליהי לבן על קרן בן לא נתן לה לכלכלך ואמר שהיא מקסימה וכו כו ועדי שיודעת שמול קרן היא לא מסוגלת לעמוד מה אמרה על קרן "כן קרן מקסימה וכו" זה לא מה שענת אמרה. ענת הגיבה על מה שעדי אמרה" מה זה מה שעדי אמרה באמת היא אמרה את זה... שונה לחלוטין ובכל מקרה ענת לא חושבת שליהי רעה וגם קרן היא לא אמרה את דעתה עליה עדיין על אתי היא יודעת שהיא רעה כרגע היא שותקת על מה שאתי עושה לה הבנים פשוט אם הם שתקו אתמול אז אין סיכוי שיתנו לה גב

noaxxx

New member
לא מסכימה איתך לגבי בן.. הוא יכל להשתדל יותר

מחנה הטובות הלך והצטמק עד שלא נותר בו איש? גם עדי וענת, וענבר? צעקו על ליז?

Klayhamn

New member
כולם - ממה שהבנתי

למרות שלא צפיתי .. אני בדיוק הייתי בשיא העבודה

Klayhamn

New member
עדי לא, אני מניח

אבל אני לא יודע אם היא באה לעזרתה בכלל או הלכה לנחם אותה.. שמי שצפה יגיד

עדי לא היתה שם בזמן הצעקות

אח"כ ליז נכנסה לחדר וסיפרה לה ואחרי זה עדי יצאה בעקבות ליז החוצה לראות מה קורה איתה כשהיא בוכיה וישבה עם אורן ובן שהביטו בה חסרי אונים עד שבן התחיל לדבר...אורן נטש ובן ועדי נשארו איתה.

קשקשה9

New member
מהקטע הזה אני ראיתי-עדי ניחמה אותה וניסתה

להרגיע אותה ושתיהן המשיכו לקפל ולארוז לעדי את המיזוודה

Klayhamn

New member
לא הבנתי

את חושבת שליז עומדת להיות הגיבורה? אגב, ראית ששלחתי לך מסר?

לונדרון

New member
לא בהכרח ליז, אלא מישהי שאוגרת ועוצרת את הר

הגעש, שבסופו של דבר יתפרץ בעיתוי מושלם שיגרום לה לזכות בכל הקופה של אהדת הקהל.

Klayhamn

New member
ענת?

למה את מתעלמת מהמסר ששלחתי :( קלטת מה שאיילת אמרה עכשיו? ש-"דניאל מפתיעה אותה.. ולא באה לה בטוב" ואז הוסיפה שהיא לא היחידה ושהיא "לא באה לאף אחד בטוב"... איילת הופכת לאתי יכול להיות שהסקר האחרון הצליח לחזות את העתיד ואת ההתרסקות של איילת....

billc

New member
אני מקווה ששלוש הבחורות החדשות

יראו ויעזרו קצת לליז, עזרה ברמה שלא לנדות אותה (הכוונה לא לבודד אותה)

למעלה