הרייטינג אתמול 7.4%, איתן לא אשם בכך!

lapin1000

New member
../images/Emo240.gif הרייטינג אתמול 7.4%, איתן לא אשם בכך!

הצופה היה מודע לפורמט ושאיתן הוא הרווק ובכל זאת פרק ההשקה זכה ל- 19% רייטינג. מה שגרם לנפילה בפרק השני, זה דמויות המשנה שהוצגו בפרק הראשון. הציבור שנחשף לחברים העלובים של איתן ולבנות המאוד לא אטרקטיביות התאכזב והצביע בשלט. תוסיפו לכך הפקה שרדומה בשמירה ותקבלו מתכון לכשלון. אם ההפקה רוצה להעלות את אחוזי הצפייה חובה להכניס קבוצה נוספת של בנות, ולחליף את החברים של איתן בגברים מושכים.

tapuzo

New member
אני לא מתפלא. הנה 10 תחלואי "הדור הבא"

1. הליהוק - איתן וחבריו היו ליהוק נוראי. קודם כל יבשים, דבר שני לא מלהיבים את הבנות שם, ולא את הצופים. 2. הפורמט - שלא היה סגור עד הסוף ולא ברור. צורת הדחה לא מעניינת. 3. מנחים - היה צריך מנחה אשה ומנחה גבר כי זאת תוכנית על קשר נשים וגברים. 4. הבנות - הכניסו יותר מדי.. 15! היה צריך אולי להכניס אותן במשך 2 תוכניות שנלמד להכיר אותן. 5. הבמאי - אי אפשר לחתוך כל שיחה מעניינת.. 6. הקונספט של רווק אחד בלבד - לא מייצר כמה קוי עלילה במקביל.. במיוחד שהוא לא מעוניין בהן. 7. הפמלייה והסלב - לא היה צריך להכניס סלב. ובטח לא היה צריך להכניס חברים שלו. הציבור רוצה להכיר דמויות חדשות. 8. המשימות - משימת שתיקה?? ועל מה הפרס?? מפנקים אותם בלי סוף.. אין שכר ועונשים. 9. הזכייה - גם לא ברור. איתן ועוד בחורה מול בחורה אחרת? שתי בחורות על איתן? חצי ממי ששאלתי לא הבין מי נגד מי ואיך. 10. אמינות. כמו להעמיד את כל הבנות להדחה לבחירת הצופים (קומבינת sms) או להגיד 2 יבחרו ופתאום אתמול 4..

מסכימה לגמרי

הבמאי הזה פשוט גורם לי למשוך בשערות. אני יושבת בציפיה שכבר יקרה משהו מענין ובאופן עקבי, כל פעם שכבר יש שיחה מעניינת, הוא ישר חותך לשיחה אחרת. נראה לי שזה מושתל של האח הגדול שרוצה לגרום נזק לרייטינג. ברמן וקיסוס באמת מאכזבים וניכר שהם לחוצים (נראה שכשלון וויפאאוט עושה את שלו). וגם לי לא היה ברור מה הפרס במשימת השתיקה. ולמה לשתוק? כי יש שיחות יותר מידי מעניינות? כדי שנראה את איתן מלפף בחבל את הבנות ומאכיל אותן בתפוח ומזיל ריר תוך כדי? וכמובן קונספט, קונספט, קונספט. סלט מביך של הכל. הצופה מרגיש שמזלזלים בו. ואני כמובן ממשיכה לצפות למקרה שהבמאי יירדם בשמירה ונראה משהו מעניין

tapuzo

New member
ההפקה לא יכולה להתעלם מהציבור

יש הסכמה גורפת שהפורמט לא עובד, שהבמאי החליט לקטוע כל שיחה מעניינת בבית, ושחסרים שם בנים נוספים ותחרות בין הבנים. להסתחבק 4 חברים יחד לא מייצר עלילה.

מילא, המנחים נטולי כריזמה, אבל למה לצנזר??

תנו לפחות לנסות להתחבר לזה. ראבק.

מתכNET

New member
לשדר את הרכילות שבנות אומרות על בנות אחרות

ל SMRAT PHONE של הבנות מבלי שהמרכלות תדענה אפשר גם שהפקה תשקר ותדווח לבנות אחרות כל מיני פנטזיות

שורדת 28

New member
תכנית לא אמינה כי

אני זוכרת שטל ואביעד אמרו שיהיו כמה בנות שיועמדו להדחה ואיתן יוכל להציל אחת! ואתמול שינו את זה, איתן הוא זה שיבחר מי תודח! בקיצור זה די ברור שלירון או לינוי הולכות הביתה, ואין פה מתח בכלל. בקודם היה יותר מתח (למרות שידעתי מי תודח כי אחת הראו ואת השניה הרבה פחות). הליהוק של הבנים גרוע, הקונסםט גרוע. לא מעניין אותי במי איתן יבחר, להפך, אני מרחמת על מי שאיתן יבחר בה, רק לחשוב להיות עם אחד כזה מרגיש לי דיכאון עצום. הוא מבקר כל אחת כאילו המושלם מדבר! לא הייתי נוגעת בו. אם היו מכניסים כמה גברים+אותו (לא החברים שלו, שגם לא נראים טוב) אז הקהל יכל להתחבר לפחות לאחד, אבל לא ראיתי אחד או אחת מהצופים שיתחברו לגוש קרח הזה. אני לא מאמינה לנשיקה עם דניאל כי הוא כנראה קיבל על הראש מההפקה והרגיש צורך לעשות את זה, מזיז עניינים בשביל כסף, איכס. תעשה מהלב, לא כי לוחצים עליך. שילך הביתה, שום נשיקה או משהו אחר שאיתן יעשה ירים את התכנית. איתן, חבריו והקונספט הרסו את התכנית, רוב הבנות בסדר. וקרן וליהיא, שאחת דומה לסוסה ואחת לקופה, קרן הסוסה, שהשיניים שלה מגיעות למקום וקרן חצי שעה אחרי, והקופה ליהיא, חושבות שהן מושלמות ומרכלות על כל העולם.

tapuzo

New member
לפי מה שהבנתי ליז קראה לדניאל זנותית ומנוצלת

היא טענה שהוא מנצל אותה ללא שום רגש רומנטי כלפיה ושזה היה מבוים. ההפקה צינזרה את השיחה. כנראה שאיתן דרש שהיא תעזוב מיידית. לא ברור אם ליז ממשיכה בתוכנית. כנראה היא הולכת הביתה. לפי מה שהצלחתי להבין הם בשיחה עם ההפקה לקבל החלטה כרגע.

easternstar

New member
היא אובססיבית וחבר שלה סיפר בטלויזיה

שהיא התנפלה פיזית על בחורה שהיא היה רק ידיד איתה והיו לה התקפות קנאה. אתה רואה סימנים גם בתוכנית. האמת שלדעתי היא לא ברמה בכלל ולא הכל תארים. אם אתה רוצה את הטלפון שלה בקש אחרי התוכנית מלשכת עורכי הדין את הטלפון המקצועי של עו"ד ליז קציר. הלשכה נותנת טלפון של כל עורך דין כדי שלקוחות יוכלו להתקשר אליו. כל הפרטים האלה פורסמו. צריך רק לחבר 1+1

silkii

New member
יהיה לך קטע של חיזור גורלי איתה לדעתי.תיזהר..

זה עלול להיגמר כמו הסרטים של היצ'קוק......חחחחחחחחחחחחחח

silkii

New member
ליז קנאית,וגם לא שפויה נפשית לדעתי,פסיכוטית

משהו מאדדדדדדדדדד דפוק אצלה,היא נכנסת להתקפי קנאה ומנסה להכשיל בנות אחרות בכל דרך,ואז מתחילה לרעוד ולשקר בקשר לזה ,ומסתבכת עם עצמה,וכל הזמן יש לה הבעות פסיכוטיות לגמריייייייייי

silkii

New member
אבל האם הם מספיק טמבלים שהם גם מאמינים לה?

היה עושה רושם ששכנעה את רובם ב"דאגתה הרבה" לבנות אחרות (כמו דניאל ואורטל) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיסול

New member
אל תשכח את העובדה שזה מול מאסטר שף

שזאת אחת התוכניות עם הרייטינג הכי גבוהה

למעלה