הרייטינג אתמול 7.4%, איתן לא אשם בכך!

JasPoint

New member
מה הקשר לזולה?

טוב מאוד שמכניסים בנות חדשות, כדאי שיכניסו גם כמה בנים חדשים במקום החברים של איתן. גם באח הגדול תמיד מכניסים חדשים, אין שום בעיה עם זה, להיפך. זה רק מוסיף עניין.

sivan513

New member
אבל זה לא האח הגדול

זאת תוכנית שידוכים, ואם באמצע מכניסים מישהי, זה סתם לעורר פרובוקציות מה שאומר שזו תוכנית זולה גם כל המזמוזים האלו של איתן ודניאל דוחים ממש, מה שהופך את זה שוב לתוכנית זולה שסתם מנסה להתחרות באח הגדול

lapin1000

New member
ההפקה השחיתה זמן יקר ויתכן שאיחרה את הרכבת

הכל מעצבן המשימות,הדיירים, ההתנהלות, ההפקה,הצלמים הטכנאים מגדול ועד קטן. כל מה שיש להם להראות זה את יוני נובר מצאת החמה ועד השקיעה ואת אתי מפריחה לאוויר אמרות שפר ורודה בכולם.

tapuzo

New member
מסכים. היה צריך לשנות פורמט לפני שבוע

ולהכניס כמה בנים במקום החברים של איתן.. נו אז יכניסו כמה בחורות, יוציאו אחרות. מה זה משנה בדיוק.. לא נראה לי שזה כבר מזיז

boie

New member
אוי סיוון 513

למה זה זול. פתאום כולם מתרגשים מהמזמוזים. לא זוכר שבאח הגדול כתבתם כל כך נגד. זה לא זול,וזה בדיוק מה שזה צאיך להיות. הדינאמיקה בבית מטורפת.

איזה מפגרים יאללה

אין לי מילים פשוט חובבנים. מה מהההה תיתן עוד בחורה?? רק עוד חפירות וחפירות וחפירות. אין ולא יהיה אקשן עם ארבעת החנונים האלה תחליפו אותם כבר ותשנו את כל הפורמט זה רק מה שיציל את התוכנית.

ודי כבר עם הפרומואים בערוץ 29!!!!

הכל שקט ופתאום שומעים את טל ברמן בפול ווילום:"אזז מה היה לנו ביום ראשון מי תודח איזה מתח???" מקפיצים לי את הלב אינעל אבו אבוק

למעלה