אכן שידרוג מבורך
א אופל כחול New member 3/11/10 #1 נהדר ,כל הכבוד ומה עם בול תמונה נבחרת ? היא נשארת בעיצובה העכשווי ? ../images/Emo13.gif
א אופל כחול New member 3/11/10 #1 אין כל רע באי שינוי חשבתי שהמטרה שלכם לתת גוון ייחודי של בול בהתאם לקטגוריות שציינת בהודעה ולכן שאלתי האם לתמונה נבחרת יש גוון ייחודי לבול מבחינתי אין כל בעייה שיהיה בשעה טובה ומוצלחת וכל הכבוד לכם ../images/Emo13.gif
אין כל רע באי שינוי חשבתי שהמטרה שלכם לתת גוון ייחודי של בול בהתאם לקטגוריות שציינת בהודעה ולכן שאלתי האם לתמונה נבחרת יש גוון ייחודי לבול מבחינתי אין כל בעייה שיהיה בשעה טובה ומוצלחת וכל הכבוד לכם ../images/Emo13.gif
O orelie New member 3/11/10 #20 רעיון מקסים ... רק שלא ממש הבנתי את ההבדל בין האדום לשאר הבולים הרי סופו של דבר כולם מקודמים לדף הראשי..לא?
רעיון מקסים ... רק שלא ממש הבנתי את ההבדל בין האדום לשאר הבולים הרי סופו של דבר כולם מקודמים לדף הראשי..לא?
M meital G New member 3/11/10 #28 תודה על הברכות ועל הרעיון אנחנו בעד לחכות קצת, להתרגל, לקבל פידבקים נוספים ובהמשך נבחן אפשרות להוסיף בולים נוספים. כרגע בואו נהנה מהתוספות החדשות.
תודה על הברכות ועל הרעיון אנחנו בעד לחכות קצת, להתרגל, לקבל פידבקים נוספים ובהמשך נבחן אפשרות להוסיף בולים נוספים. כרגע בואו נהנה מהתוספות החדשות.
י ידותון New member 3/11/10 #34 הבולים החדשים עדיין לא עודכנו? יש לי רשומה שקודמה בדף הבית ולא קיבלתי בול אדום.
B Bezalel P New member 4/11/10 #36 עיכבו אותם בגבול אתה יודע, חשש להברחות וכאלה. אבל העניין נמצא בטיפול והם ייכנסו לשימוש בימים הקרובים.
עיכבו אותם בגבול אתה יודע, חשש להברחות וכאלה. אבל העניין נמצא בטיפול והם ייכנסו לשימוש בימים הקרובים.
י ידותון New member 4/11/10 #37 אתה מתכוון בגלל המטעני נפץ בטח לא ידעתי שמביאים אותם מתימן. איך שאני מקודם בדף הראשי באים התימנים הורסים הכל ועוד רוקדים על דמי
אתה מתכוון בגלל המטעני נפץ בטח לא ידעתי שמביאים אותם מתימן. איך שאני מקודם בדף הראשי באים התימנים הורסים הכל ועוד רוקדים על דמי