ועכשיו, קרן ואיתן - השיחה

אבישג55

New member
למה אתי מגנה על קרן

אתי מקנאה בקרן ,במראה שלה,באישיות שלה .כל ההתנהגות המוחצנת והוולגארית שלה נובעת מחוסר הבטחון שלה ליד קרן וכל יתר הבנות.לפי ההבנה שלה קרן תזכה באין ולכן בחרה להתחבר אליה ולהגן עליה.ולמה קרן התחברה אל אתי? פשוט טעתה בהערכה שלה.זו הרגשתי כמובן.

niva99

New member
הפיקינזית:"המון דברים מונעים ממני להתקרב"

קודם כל אני גרמתי לזה לקרות ככה...בלי קשר לדניאל . איתן:"אני לא חושב שדניאל חלשה כאן". קרן: כמו שהיא מרגישה בטוח לפרוק מולך, אני לא מרגישה נוח לפרוק מולך"... [ ואז רומזת שהיא עוברת את התהליך לבד...]איתן:"סליחה, אבל לא מרגיש שאת לבד פה...". ליהי לא מסכימה לצאת לדייט עם בן במקום איתן + מישהי (בן קפץ לעדכן אותם בזמן השיחה). איתן: " אין כאן חזק וחלש, ביקשתי מאיריס היום - תעזרי לי,,, ממך אף פעם לא הרגשתי שאת לבד, אני מצטער, לא ראיתי את זה... קרן:" אני לא מרגישה איתך בזוגיות כמו דניאל, אני הצבתי לעצמי גבולות - לא לדבר איתך על אף אחת (עלאק
)... והיא ממשיכה:"תמיד הגנת עליה"... איתן:"זה כמו שאני מגן לצורך העניין על ליז ולא על עינבר...ולא בא לי להגן עליה, אבל אני לא יכול שלא- כשאני רואה את כולם רוקדים והיא לא.

didush100

New member
מעניין מה הסרט של דני יהיה עכשיו?

בכי? שיחת תקליט שובר? כעס? עצבים? הכל הולך

רינתי77

Active member
נו באמת דידוש...קרו אומרת שהיא לבד

בהתמודדות שלה! זה הכי "הכל הולך"! את היית אומרת שקרן לבד? אי פעם לאורך כל המשחק?

קשקשה9

New member
רק אתמול היא סיפרה שבשיחה עם איריס הן ניסו

לברר למה היא פוחדת להיות לבד אז פתאום היא לבד? וואו אנחנו לא מטומטמים

didush100

New member
היא לא אמרה שהיא לבד אלא שהיא מרגישה לבד

בלי קשר כל השיחה בניהם מוזרה לא מעניינת ולא זורמת לשום כיוון

הבנות שמה מבזבזות את הזמן שלהן.

עדיף להן לצאת מהבית, אם הבחירה של איתן ידועה מראש. הבנתי שאיתן כועס על איילת, בגלל שהיא יודעת שהוא כבר סגור על דניאל ושהמשחק כבר נגמר.

איתן רוצה את דניאל לסויטה.

הוא יודע שרוב הבנות יבחרו בקרן שתלך איתו לסויטה ולכן הוא עצבני עליהן.

didush100

New member
גם לי

אני לא מבינה אותה? שתשאל אותו תכלס מה הסיפור שלך? צא מהסרט

poseidon111

Active member
קרן פתאטית

הנסיונות שלה להציג את עצמה כעלה עדין ושביר מקבילים לנסיונות של איתן לא לפרוץ בצחוק מול פרצופה.כל אחד מהם יודע שהיא מחרטטת, ויודע שהשני מודע לכך.אבל ההצגה חייבת להימשך.קרן הזו היא צפע.וכן דידוש,אני יודע שאת חושבת שהיא מתת אלוה למין הגברי.

lantora

New member
../images/Emo41.gifקרן אומרת לאיתן שהיא מאד לבד וקשה לה מאד

איתן אומר לה שזה לא נראה ככה וקרן משיבה שהרבה דברים בה נראים אחרת מבחוץ

לונדרון

New member
אז מה ../images/Emo240.gif....כלום

היא מעוניינת בו הוא עדיין מעוניין בה, אבל עם דניאל הוא יותר אינטימי. וקרן מרגישה שהיא נותרת מאחור והוא מרגיש שהיא לא פתוחה או רוצה להתקדם איתו והיא מרגישה שהוא לא מספיק שם בשבילה.

היום ראינו את משפט שלמה איתן אמר לקרן

המכשפה שהוא רוצה לצאת לדייט עם דניאל ואם הבנות יצביעו לקרן הוא מוותר בשביל בן וליהי ואז ראינו את ההסכמה של קרן עם חיוך של השטן

sivan513

New member
כן, איזה מעפן

חשבתי היא תצא עליו ותעמוד על שלה ובסוף לא קרה כלום

למעלה