באופן מפתיע חיכיתי להעמדה של ה3 ורק נדפקתי מזה- זה זירז את עירבוב הבית רע בטוב והיום אני בקושי צופה (שלא לדבר על סאונד) כי הם באמת חבורה ריקה מתוכן ובלתי נסבלת. נסי לחשוב איזה שיחות יש שם? שום דבר מהותי, לא על אמונה, דת, פוליטיקה, מוסר, היסטוריה, ידע כללי כלום רק על עצמם.
מחכה לשיחה אחת מרגש-שיחה אחת מלב אל לב,לטיפה של חסד כמה אפשר,מריבות,רכילות,צעקות,התעלפויוית ובכי של צומי נוראי?? אף אחת שם לא מפתחת שיחה ברומו של עולם בגלל שהן נעלוליות,ומפחדות שיגלו כי בכל היופי הזה אין יותר מזה כמה יפות כמה טיפשות אני עדיין מחכה למישהי שתתרום יותר מ רק יופי ונחשות ואני מחכה וואווא הבוקר הן לא עושות לי לנפש טוב,כדאי שאעלם לכמה שעות
בנים ובנות כאחד. אנחנו לא ממש מכירים אף אחד מהם כבני אדם שלמים, בעלי רצונות ושאיפות, דעות ותחומי עניין, השקפת עולם ועקרונות. הם מאד חד מימדיים ונראים כדמויות בטלנובלה כושלת.
"את פנינה בתוך צדפה" "אתה יהלום לא מלוטש" "אתה כמו דיסק,שעדיין לא סיימו לצרוב בו שירים"(משהו כזה) והרשימה עוד ארוכה.... לעומת "מה קוניין"-בעע "מגז'דרת" "חיידק" "הרגתי את עצמי" עוברת תהליך,בתהליך שצריך,להעביר את התהליך שקוראים לו תהליך,יללה התהליך,מי צריך תהליך?קוראים לי תהליך
מעייפות מה שכן,החזירו לי את השידור חינם חחחח גם הם הבינו שהם לא שווים אגורה(סנט)
ביום שישי הפסיקו לי את השידור,ואני רואה דרך חבילת ערוצים שעולה כסף-3 ימי ניסיון חינם,שאמורים להסתיים מחר בערב עכשיו בדקתי סתם לראות אם עדיין מנותק ,וואללה פתחו שוב לצפייה חינם קלטו שלא בא לי עליהם יותר חחחח סתם