חברויות על הפרק באחה"צ של פורענות

adiyon2

New member
הקטע שהם מאינים לה

היא אמרה לאורטל שטוב לה שהיא בבית, כשהיא שומעת אותה שרה זה עושה לה טוב בלב. קרן קרן, אנחנו לא מאמינים לך.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gifאורטל מסתבר הרבה יותר חכמה מקרן

ולא קונה את מה שקרן ניסתה למכור . היא כנראה החליטה בנתיים לשמור על שקט תעשייתי אבל לא לפני שאמרה לה את כל מה שהיא חושבת עכשיו נראה את קרן ...שתנסה לעשות טעות עם אורטל

SHELGIA21

New member
אורטל נהדרת\ לא מאכזבת, אומרת את האמת בפנים

יפה ברמות והלוואי שהרווק החדש יגלה בה עניין או שהיא לפחות תזכה בכסף כרגע היא ממש ממש דמות הכי חיובית שם הרבה יותר מדניאל אפילו גם דניאל חמודה אבל אורטל ממש
קסומה שרק לא תתבלבל ותלך יותר מדי אחרי השקרים של אתי

קשקשה9

New member
אורטל הפתיעה אותי לטובה

בכנות והישירות ובמיוחד שהראתה לקרן שיש מולה יריבה ראויה וחזקה כל הכבוד אורטל

לואיזה7

New member
קרן הקדימה את חודש בקשת הסליחות...

חודש הסליחות מתחיל בדרך כלל בחודש אלול...

dindan84

New member
תמיד אמרתי שאתה חמודדדדד../images/Emo140.gif

מה עם קצת פרחים??

נעמה8080

New member
תגידו לי שאורטל לא הולכת ליפול למלכודת של קרן

איך היא מסבנת אותה!!!! הכל אסטרטגיה של קרן, הכל רוע של קרן! כמו שאנחנו יודעים, לדעתי שניה אחרי זה קרן תרכל עליה עם ליהי, או שליהי וקרן ידקלמו משפטים "אנחנו תמימות, אנחנו טובות". לא טוב לקרן שיש לה אויבים בבית, כי איתן יידע עליה את האמת ולכן עדיף לה לעשות "שלום" מזויף העיקר שלא תתלכלך.

adiyon2

New member
היא באמת לא קונה את זה

אורטל מדברת על זה עם דניאל. אומרת שהיא ניסתנה לערבב אותה, שהיא לא באמת יודעת משהו, שהיא לא רצתה לפתוח כלום, אורטל הציעה שהם יפתחו את הכל, את כל מה שקרן יודעת עליה, אבל קרן לא רצתה. כל הכבוד לאורטל.

billc

New member
אי אפשר לסבן אף אחת יותר בבית

כל התחמניות נשארו.

נעמה8080

New member
ולמה קרן וליהי לא עם ענבר הדיכאונית?

עוד מעט ענת, קרן וליהי יגידו נמאס לנו ממנה, נעמיד אותה להדחה, היא מורידה אותנו. וזה יגיע לענבר שלא יודעת לבחור חברות, ולא יודעת להיות חברה.

billc

New member
מה שמעניין, המלחמה האמיתית

כרגע, היא בין ענת לענבר מי תשאר ועד עכשיו אין פיצוץ בניהן, אבל אני אופטימי יש זמן.

billc

New member
לא כלכך מסכים איתך בקטע הזה

יש כל מיני רמזים שענת בודקת איך להשאר

למעלה