חדשות הבלוגיה

לשונאי10

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על ההשקעה!!!

אהבתי!!! אגב, העובדה שעמרי חיון מאיית את שמו עומרי חיון אין פירושה שכך יש לאיית את השם. שמו, אם ירצה אם לאו, הוא עמרי (עָמרי) חיון.

לשונאי10

New member
אבל זה כל העניין

(וזה גם מה שהגבתי לו, אגב), בגלל הבורוּת שהוא סובל ממנה - שגורמת לו לכתוב את שמו עומרי ולא עמרי - בגללה הוא גם כותב שטויות לא מוגהות בעליל.

פנומן 72

New member
מילא הגהה, אבל לתקוף אנשים סתם

כדי לקבל קידום ומעמד של עאלק-סלב זה מחליא אותי. הייתי כותב לו מה דעתי עליו אבל המלעון חסם אותי בבלוג שלו והוא יודע למה, ופה אני לא אכתוב כי בצלג'ר יחסמו אותי - אז חבל.

לשונאי10

New member
כמוני־כמוך

גם אותי הילד הזה חסם, מפני ש"העזתי" לכתוב את האמת (בצורה יפה ולא מעליבה) בפרצוף בבלוג המיותר והלא־נחוץ שלו בלשון המעטה. הוא חי בחלומות, שימשיך לחיות בהם, מה אגיד לך, מתישהו הוא יתעורר ויבין שהוא טועה בגדול, מקווה בשבילו שכשזה יקרה, זה לא יהיה מאוחר מדי. והאמת (חלק ממנה לפחות) היא שהוא לא יודע לכתוב והוא גם לא מעוניין ללמוד.

Bezalel P

New member
זה מספיק.

הבנו שהנושאים שעומרי כותב עליהם אינם מעניינים אותך. זה לא נותן לך, או לכל אחד אחר, לומר שהבלוג שלו מיותר או לא נחוץ. העובדות הן שיש קהל מאוד גדול שנהנה מהבלוג של עומרי, ועבורם הבלוג רחוק מלהיות מיותר. בנוסף, העובדה שאתה מרשה לעצמך להורות לאחרים כיצד יש לכתוב את שמם שלהם, גם בה יש מן היהירות. אני מציע שתימנע מכך. תודה. הודעות נוספות בנושא יימחקו.

בזה אני מסכימה איתך בצלאל

להגיד לבן אדם איך לכתוב את שמו זו ממש חוצפה. עד כאן!!! מר בן-חור או האקדמיה ללשון אינם אלוהים ועם הוא רוצה הוא גם יכול לכתוב את שמו כך: אומרי, וזו זכותו המלאה.

פנומן 72

New member
בקשר לשאלתך שנמחקה באיבה

אני לא זוכר מה כתבתי לו שגרם לו לחסום אותי. באמת שלא. אני לא גולש לפורום שלו וכתבותיו הצהובות מעניינות את אחוריי. אבל כשהוא משתלח באנשים אני בהחלט עשוי להיכנס ולהגיד לו מה אני חושב על ההתנהלות שלו. כנראה שהוא לא אהב לשמוע את האמת (כמו אנשים רבים) ולכן חסם.

כן, למען האמת התגובה היחידה שאי פעם מחקתי

בבלוג שלי הייתה שלך. כי מה לעשות יש גם דרך להגיד דברים. אבל לרגע לא חשבתי לחסום אותך, ואני מאוד אוהבת שאתה מגיב בבלוג שלי :)

פנומן 72

New member
אין מצב ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

איזה תגובה שלי מחקת ?! בקושי כתבתי שם תגובה וחצי ...

זוכר שכעסת בגלל שמישהו

הפנה אותך לבלוג שלי כדי לראות תמונות אומנותיות, והתמונות שגילית לא היו אומנותיות בעינייך? אז הגבת מאוד לא יפה כלפיי, כאילו זו אשמתי. וביננו לקרוא לעומרי אפס מושתן זו לא ממש דרך לכבד את עצמך. לומר את דעתך זה בסדר, אבל יש דרכים לומר כל דבר....

פנומן 72

New member
אני חייב שתרענני את זכרוני

כי באמת לא זכור לי שכתבתי דברים לא יפים. את יכולה להזכיר לי אותם במסרים...

לשונאי10

New member
ברור שזו זכותו

גם זכותו לכתוב את שמו אומריי. רק שאם כותב כך הדבר מעיד על בורותו, ועל זה דיברתי. אה, ואם אני מתקן לתיקון אין קשר ליהירות. ושמי הוא יאיר. רק בריאות.

גם אתה מאיית את שמך לא נכון

צ"ל - יהיר ולא יאיר. איזו הגזמה. אתה מדבר על בחור צעיר שהחטא שלו הוא שגיאות בעברית? או העובדה שהוא כותב על נושאים שהם לא ברומו של עולם או, חס וחלילה, לא מעניינים אותך? אני לא חושבת שהוא מתיימר לכתוב בלוג איכותי. אבל הוא כותב בלוג והולך לו טוב והוא מקבל על זה כסף, במה אפשר להאשים אותו? הוא צריך לסרב לקבל את הכסף כי בעיניך הוא לא ראוי? אם אתה (מאוד) רוצה להאשים מישהו, אז תפוז והגולשים אחראיים להצלחתו. לצורך העניין, אם מישהו תופר את בגדי המלך החדשים ויש קונים, אז בהחלט לא הייתי מאשימה אותו אם היה גם מרחיב את העסק. או משתמש בבדים לא איכותיים :) הגזמת ממש.

למעלה