חילופי אישים בפרלמאתי

מיכלי455

New member
קרן שלחה את אתי לקחת את הסמרטפון של דניאל

מבלי שתרגיש כדי לראות את ההודעות שאיתן שולח לה. חצופה ממש.

מיכלי455

New member
אתי פקחה לדניאל את העיניים לגבי קרן סיפרה

לה הרבה דברים מציר הרשע , קרן תיכננה לעצבן את דניאל ליד איתן כדי שיראה את דניאל כועסת . כמה נמוך הקרן הזו יורדת

לונדרון

New member
../images/Emo240.gifחילופי אישים בפרלמאתי../images/Emo240.gif

היום הוכרע שמתחוללים חילופי אישים, יותר נכון נשים, בפרלמאתי. ליהי וקרן פורשות ואת מקומן תופסות אורטל ודניאל עם אופציה של איילת. אתי כבר מעבירה פרטים עסיסיים לחברות החדשות בפרלמאתי, ואילו קרן משגרת את ליהי לבן..ים.

אלונה1288

New member
חח רק אל תגידי שגם את קונה את זה...

זהו העולם השתגע... כולם מאמינים לפרי דמיונה המופרך של אתי.

אבל זה כן קרה

הן כן ישבו ערב אחד ודיברו שהן יעשו את זה. רעיון של קרן. ישבו וצחקו על זה. שלושתן. אתי לא עשתה את זה בסוף.. אבל זה קרה. כמה מזה היה רציני.. אני לא יודעת.

מיכלי455

New member
מאמינה לכל מילה שלאתי רק חבל לא סיפרה ששיתפה

פעולה. עם ציר הרשע.ראיתי הרבה סיטואציות איומות של קרן ליהי ןאתי שהן יושבות בכסאות המקלחת וצוחקות על בנות מחקות אותן לועגות להן מלכלכות ברוע ושנאה נוראית , עושות לינץ ממש לבחורות שם . ראיתי שמעתי ולא אהבתי.

MICHI2404

New member
ממש במקרה אני ראיתי את הסיטואציה הזאת. היא לא

מדויקת, אבל בגדול נכונה. אתי סיפרה לקרן שדני מראה לאתי את ההודעות של איתן, ושהוא כל הזמן כותב לה מלא דברים יפים, ואז קרן אמרה לה מעניין לראות, תנסי לקחת לה ולהראות לי. ואתי אמרה לה שהיא פוחדת. מודה שאני מתה על דני, וזה באמת קרה, כמו שקרו עוד מלא דברים שקרן ליכלכה על דני.

didush100

New member
קרן מעולם לא ביקשה לראות את הטלפון של דני

זו המצאה של אתי

Rach31

New member
זאת דניאל שביקשה לחטט לקרן באייפון!

אני ראיתי ושמעתי מפורשות!! דניאל ביקשה מאתי שתחטט לקרן ואתי אמרה לה שהיא לא יכולה ושאם דניאל רוצה שתחטט לאיתן בעצמו...

rotlit

New member
אתי מנפחת כל דבר מעל המציאות- לפחות היא עקבית

24שעות1

New member
אתי חייבת טיפול -חיה בשקר אחד גדול

להמציא שאיילת אמרה לה היום שהיא סוגדת לקרן ולשכנע את דניאל להתרחק מאיילת . אתי הריצה למיליון משגעת אותה. הבינה שרק בצד של דניאל החזקה תוכל להגיע לגמר. את כל הרפש שלה וכן בחלקם היו דברים של ליהי וקרן מוסיפה מגדילה ומספרת הכל שנאמר על ידי קרן. הנה שיכנעה את דניאל לשלוח לבן הודעה ולהעביר לו דברים. אתי יודעת שבן זה הצד החלש שלה בפאזל ושולחת את דניאל להשפיע עליו

היא הצביעה נגד איילת

רק אתמול אמרה שתזהר מענת וענבר שהן יצביעו לה אומרת לכל אחד את מה שהוא רוצה לשמוע.

24שעות1

New member
אתי לא הצביע לאיילת בודאות הצביע לליהי

וכנראה לענת - הקנאה לענת מעבירה אותה על דעתה.

didush100

New member
הכי נורא זה שאתי מאמינה לשקרים של עצמה

זה כבר ממש מדאיג היא ממש חיה בלה לה לנד

דידוש, קרן לא אמרה לאתי לבדוק את ההודעות???

האם קרן ביקשה מאתי לבדוק את ההודעות שאיתן שולח לדניאל ושהיא שולחת לו?

didush100

New member
קרן לא עשתה את זה מעולם

אם כבר אתי העלתה את הרעיון הזה. תראי גם קרן עשתה טעויות והרבה אבל נפתחו לה העיניים והיא מתקנת את דרכיה כרגע. יש לה את הבגרות האומץ וההבנה להבין שהיא טעתה ולהתמודד וזה גדול בעיניי. היא ילדה בת 25 מדהימה!!!! כל הכבוד לה

24שעות1

New member
דידוש - את חייבת למצוא את ההתכתבות שהיתה לנו

בו כתבתי לך שדניאל ביקשה מאתי להציץ בהודעות של קרן או של איתן . ציינתי שם את שעת השיחה שהיתה. חייבת למצוא ושיעלו את הקטע לפורום

למעלה