חילופי אישים בפרלמאתי

נכון

אבל בלי קשר.. דידי, דידוש ו24 מתעקשות שלפני שבועיים גם דניאל ביקשה. אני לא זוכרת כזה דבר.

24שעות1

New member
לונדרון - בנושא הסמארטפון -דניאל היא שביקשה

השיחה התקיימה בתאריך 24/7 בערך בשעה 19.00 אולי 5 דקות קודם. מיד כתבתי על כך הודעה בפורום והיו עוד תגובות של אנשים ששמעו א השיחה. כתבתי בכוונה אז את השעה שמי שלא מאמין ויכול יהייה להעלות הקלטה שיעלה. זכור לי עוד שציינתי שבוואלה סטסטוס התעלמו מהנושא כפי שהתעלמו מהרבה ריכולים קשים שנאמרו , ע"י מתמודדים אחרים בבית. אנשים כאן יכולים להגיד שקר לא נאמר . יש שעה ותאריך תבדקו. נכון שקרן אמרה המון דברים אחרים וכן היו שטויות וריכולים שלהם. אבל להפיל עליה הכל זה לא פייר. וכן בהחלט היא התעוררה , אחרי השיחה עם איתן וכפי שאמרה ראיתי דברים והתעלמתי. גם כי פחדתי מימנה , וגם כי האמנתי שמשקעי העבר מביאים אותה למצבים אלו.

24 שעות תפסיקי לשקר לטובת קרן

מה שאת אומרת זה שקר אני לא מוכנה שתספרי שקרים ואני מעבירה את זה להנהלת הפורום אם את רוצה להמשיך לכתוב פה את לא תספרי שקרים

דידי 9

New member
היא לא משקרת!היא מרעננת את זכרונכם.גם אני ש

שמעתי ויודעת את זה! די להכחשות

אביבה75

New member
24 שקרנית אין לה אלוהים זו קרן שביקשה את הסמר

את הסמרטפון מאתי שתבדוק את ההודעות של דניאל .שקרניות דידוש ו24 שעות איפה אלוהים שלכם איפה . בכל אופן שבוע טוב

didush100

New member
אתי לא שיקרה זה כבר מצחיק

בהתחשב בעובדה שהיא שקרנית כרונית

24שעות1

New member
כנראה שלא ראית ושמעת הכל אתי חולה קשה

במחלת השקרים . סיפרה חצאי דברים חלק המציאה כרגיל ובנוסף שיקרה על ההודעות בסארט שקרן ביקשה שהיא תוציא בעוד שדניאל ביקשה זאת מימנה. הכל מתועד

didush100

New member
מעניין שדני נכנסה להסטריה היום

כשאתי סיפרה לה כביכול שהיתה זו קרן שביקשה לראות את הסמארטפון שלה. דני בעצמה ביקשה את זה מאתי אז מדוע היא בכזה הלם? אולי כי סופסוף תתחיל להסדק התדמית שבנתה לעצמה.

sivan1237

New member
מה זה משנה שיקרה או לא שיקרה

העובדות הן שהיא כרגע מספרת דברים על מישהי שבטחה בה באותה תקופה.. הזוי שאתם פתאום נותנים יד להתנהגות החולנית הזאת אחרי שחודש וחצי רק דרשדתם להוציא אותה

מיכלי455

New member
הנורא הוא שאנשים לא רואים את הרוע של קרן ., א

או שפשוט אוהבים את הרוע שלה. את הבחישות הליכלוכים , הקינאה הנוראית החיקויים וההסטלבטויות על בנות , הלעג על כל הבנות , צבועה אחר קוראת להם מאמי. את פרצופה האמיתי כבר ראינו עלינו היא לא יכולה לעבוד רק על אלה שהחלו לצפות עכשיו בתוכנית וחבל.

24שעות1

New member
דידוש -ישששששששש

מצאתי כפי שהצעת לי לחפש את ההודעה שלחתי לך ב- 26.7 בשעה 1.53 רק לא מצליחה לפתוח אותה . עשי טובה חפשי ומהר

למעלה