יוני ובן בחפירה לילית דווקא עניינית

easternstar

New member
הבן הזה אידיוט שאין לתאר:))

עדי המסכנה היחידה שבאמת רוצה אותו אבל באינטליגנציה שלו הוא "לא כוחות" מול התחכום של יוני. יוני יכול לנווט שם את כולם כמו בובות על חוט ולהריץ את אתי שלו למיליון. שאר הבנים הם חבורת מטומטמים כאלה שלא ראיתי הרבה זמן..הם מביטים על יוני כמו כלבי הדשוורד במכונית ומהנהנים. גם הצנון לא מתוחכם מידי...

שריוקי

New member
במחשבה שניה..אולי עדיף שלא יהייה קשר בין עדי

לבן..אני מאחלת לה זיווג מוצלח יותר ממנו. להי רק תפגע בו..וטוב שכך,אצלה זה רק משחק,היא אוהבת שחרחרים ומסוקסים,כל המשחק זה רק כדי להמנע מהדחה ואילו עדי...עד כמה שבינתי מבינה..באה ממקום אמתי וחבל עליה,הוא לא בשבילה,יבש מדי,ילדותי,.הוא לא יצליח להכיל את כל המורכבות שלה. אני רוצה שהיא תשאר במשחק אבל אך ורק בשבילה..להעלות לה קצת את האגו והערך העצמי...

easternstar

New member
הבעיה היא שזה יעמיק את חוסר הבטחון שלה

היה רצוי בשבילה שלפחות הוא יראה סוג של רגש ואיכפתיות. היא מנסה לשקם את הבטחון שלה.

שריוקי

New member
אם עדי תשאר במשחק ותבין שהקהל אוהב אותה

זה יחזק לה את הבטחון לדעתי, לא איזה רומן מעייף עם בן.. מצד שני....יש לי איזה חשק לראות אותה עושה מהלך....שתצא קצת מהכאילו ואולי והקול השקט....ופשוט תעשה מעשה...גם בנות יכולות להתחיל לא??אבל נראה לי שזה לא יקרה.

אביבה75

New member
רק אתמול בלילה ליהי קראה לבן קונילמל

הם שלחו אותו ליהי וקרן כמובן להכין משהו במטבח וכשהוא התחיל ללכת היא אמרה לקרן שילך כבר קונילמל מזל שהוא לא שמע.. בקיצור אני נחרדתי עד כמה רשעים יעלוזו

דידי 9

New member
ליהי לא מנצלת את בן. הסירו קורה.היא דלוקה עלי

עליו, ורק חוששת ממה שיגידו בחוץ! זה הכל. כי ליהי תפגע רק מעצם העמדתה להדחה כמו בפעם הקודמת.

דידי 9

New member
אל תסמסו לעדי-היא אינטלגנטית רק בצביעות ובקינ

ובקינאה שלה. תסמסו לאיריס שתקבל אותה לטיפול דחוף אם אתם אוהבים אותה

דידי 9

New member
דידוש מתוקה- שימי לב, שאנשים פה

אוהבים את עדי, גם אחרי הצביעות הכי גדולה שלה! ליכלכה על ליהי, ממקום מאוד קטן, ואחר כך החמיאה לה ודיברה איתה רגיל. הזוי פה לגמרי:) תשארי נאמנה לשיקול הדעת שלך, גם אם הוא משתנה לכי איתו

דידי 9

New member
חחחחחחחחח דידוש קראתי את ההודעה-חבל שלא ראיתי

זה צריך להיו מצחיק לאללה החיקויים של קרן, היא מתגלה גם כבעלתחוש הומור קורע, אה? חחחח אני מתה עליה דידוש! אבל לדעתי אתי מקלקלת לה קצת...וחבל לי עליה אתי מסכנה, כי אין לה כלים, ולדעתי שיקול הדעת שלה מוטעה בהתנהגות שלה

למעלה