יוני מבקש מבן שיגיע לנקודה מהר

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif יוני מבקש מבן שיגיע לנקודה מהר

בשיחה ביניהם...

Klayhamn

New member
ומפנה אותך חזרה לשרשור הזה ../images/Emo3.gif

לא הבנתי אבל איך הגעת לשלישיה? לי זה נראה שהם מדברים רק על ליז ואיילת...

goodpink

New member
יוני תרד מהגב של איילת בניסיון להציל את הרפש

אתי. יוני ואתי מין מצא את מינו אתי הכי אמתית רק בראש שלו הרפש אדם אתי אמיתית תרד מהגב של אילת ליז לא מסכנה כל כך שלא תפיל את הדברים על איילת כאשר היא עדיין מנסה להיכנס חזרה לציר הרוע גם אתמול עדיין ניסתה. שליז פנתה לאיילת איילת בעצמה במצב רגיש איך היא לא ראתה שענת ואיילת בשיחה פרטית קצת רגישות סביבתית. אם יש משהו שהיא שקרנית זו היא ליז מה שהיא עשתה עם איתן ודניאל עם לירון עם איילת ותקרית הצלחת אומנם איילת תעטה אבל אפילו שליז צדקה היא שיקרה על התקרית. כל הזמן היא משקרת יוני תרד מהגב של איילת בגלל שיודע שאתי יוצאת רע.

Klayhamn

New member
יוני עכשיו אמר : "זה לא נכון, היא משקרת"

הבנת על מי הוא דיבר??? על אתי, ליז או איילת????

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif תשובה: איילת/אתי ../images/Emo240.gif

הוא אמר שאיילת/אתי ספרה למישהו שליז אמרה שהיא רוצה לבשל לבד... בן מתחרט על זה שהוא העיף את עדי... הוא אומר שהוא היה מעדיף להשאיר את עדי ולהעיף את אתי יוני: "אני אומר לך שבשבילך היה קשה לי מאוד לוותר על זה, אבל בשבילך הייתי מוותר על זה... אבל אני אומר לך שאתה תראה אתי אחרת" בן: "אני בטוח שהיא מאוד השתפרה" יוני: "היא נגררת... היא בן אדם סוף הדרך... כמו שהיא גדולה, ככה היא יכולה לקחת את זה אחורה.. אני מצטער עבורך, אני לא יודע מה הייתי עושה בסיטואציה... נראה לי שהייתי מחליט כמוך" בן:" הייתי שמח שבחורות אחרות היו הולכות לפניה" יוני: "לא היית עושה עכשיו כלום עם עדי?" בן: "לא" יוני: "אז טובה שהיא הלכה... כמה היא יכולה לראות אותך עם ליהי?" בן אומר עוד דבר רע על אתי יוני אומר שהוא כועס עליה ושהוא יגיד לה שזה על זה היום משהו

שאפולי

New member
איילת.

יו ני מסית את האש מאתי. הוא טוען שאיילת אחראית להרבה חימומים נגד ליז

שאפולי

New member
בן הזכיר במפורש את אתי וקרן

שמפרצות על אנשים ועושות טרור. ועכשיו איילת משלמת את מחיר הבגידה של ענבר.

נעמה8080

New member
יופי, שיורידו לאיילת את האף ומהר!

התחברה למקובלות ומרגישה מלא מקובלת למקובלת אז היא חושבת שהיא יכולה להציק ללא מקובלות?!

שאפולי

New member
לא../images/Emo6.gif

זה אני הוספתי. כי יוני התחיל לכלכך על איילת עם חיזוקים "אפילו ענבר אמרה" "ענבר בכתה שהיא בצל שלה" "ענבר אמרה שאיילת גוררת את כולם למטה" ושות'

goodpink

New member
יוני קיבל מידע פנימי על מערכת היחסים ענבר אי

איילת ענת. זה היתה כזאת טפשות לחשוף בפני יוני את מערכת היחסים בין ענבר ענת איילת. יוני ישתמש בזה לאינטרסים שלו להגן על אתי וציר הרוע.

שאפולי

New member
ענבר לכלכה על איילת אל יוי

ועכשיו יוני משתמש בזה כדי להסית את האש של בן מאתי

למעלה