יוני מבקש מבן שיגיע לנקודה מהר

נעמה8080

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Klayhamn

New member
ממה שהצלחתי לשמוע/להבין

הוא שמע מה ליז אמרה, ולכן הוא יודע שזה שקר

goodpink

New member
הוא לא שמע ליז סיפרה לו את הצד שלה

יוני הולך תמיד לפי מה שהוא חושב שהקהל אוהב. כנראה זה תגובה למה שאמרו לאתי בחוץ.

אם בן היה רוצה להדיח את אתי במקום עדי

אז הוא היה עושה את זה. לפי מה שהבנתי שהוא התלבט בין ליהי לעדי, והחליט בסוף להדיח את עדי. בכלל לא היתה להם התלבטות אם להשאיר את אתי, עובדה שהשאירו אותה.

noaxxx

New member
לא קשור..

ידוע לך על איזושהי תקלה בתפוז? המסרים.. לא עובד עשיתי אפילו restart, לא עוזר

סתיו7337

New member
מבקשת עדכון. אני קוראת את התגובות ולא מבינה

מה היה? כרגע התחברתי. מה היה עם איילת? מה אתי קשורה? איפה ולמה בן ויוני בעניין? לכל שאלה תשובה....?

noaxxx

New member
צר לי, אשמח גם לקבל תשובות לשאלות שלך...../images/Emo9.gif

נעמה8080

New member
מקווה שיכנסו באיילת, נהייתה מגעילה

גם איילת וגם ענבר. תפסו גובה מאז שהתחברו לציר הרשע. זה לא אומר שצריך להתנפל על חלשים!

שענבר שתקה היא נראתה חמודה ועכשיו

שפתחה את הפה שלה לאחר שזכתה התחרות של מפגרים חושבת את עצמה ופותחת תגורה שלה בכל נושא ועוד כל היום מלקקת לפריחה משיכון ז בטברייה

נעמה8080

New member
זה לא מאז שענבר זכתה אלא לפני

בהתחלה מאד אהבתי את ענבר, אבל היום לא סובלת אותה, לא אותה ולא את איילת. מאז שהתחברו לציר הרשע (ליהי, אתי וקרן) הן נהיו רעות כמוהן. למה?! כי אתן מרגישות עכשיו על הגובה?! למה להציק לחלש?! שכחתן שגם אתן הייתן החלשות בהתחלה ואיך שאתי התנפלה עליכן?! מגעילות! ואתמול, אתי באה עם השקרים והצביעות שלה לענת ואמרה לה ששבוע שלם כואב לה שהיא אמרה עליה אנורקסית וכו'.... שטויות, מי מאמין לאתי?! לדעתי היא פחדה שהיא תראה את זה בקטעים כי חשבה שתלך עם ענבר או שענבר תספר לה. ולדעתי ההתמוטטות של אתי היה אתמול כנראה מפחד שאיתן יגלה מי היא אז רצתה שלא התנפלו עליה בגלל מצבה הרגיש וגם קרן היתה בלחץ. האחרונות שאני מאמינה להן זה קרן, אתי וליהי. אתי משקרת ונראה לי שכבר היא מאמינה לעצמה, אבל מצד שני.... היא היתה אתמול בלחץ אדיר לפני שאיתן וענבר ראו את הפרקים, אז יכול להיות שבכל זאת היא מודעת לשקרים ולצביעות שלה?

נעמה8080

New member
אני רוצה לראות את איילת צועקת על קרן, ליהי או

אתי. או אפילו על ענת שגם לא היתה צריכה לארוז. אין מצב! איילת קיבלה כוח ומנצלת אותו על חלשים! גועל נפש!

goodpink

New member
איילת היתה בלחץ וזה התפוצץ על ליז. היא גם יוצ

יוצאת על ענת לפעמים אבל ענת לא יוצאת בהצגות וצעקות על זה הן פותרות את זה בינהן. היא היתה בלחץ והתפוצצה על ליז היא לא היתה צודקת אבל ליז גם שהיא צודקת משקרת ועושה עצמה יותר מסכנה. מה היא רוצה מאיילת ליז זו שהבנות קיבלו אותה אחרי שציר הרשע דחה אותה והלכה וליכלכה עליהן עם ציר הרשע . ליז שקרנית היא כבר הראתה את זה שלא תפיל את הדברים על איילת. לציר הרוע היא מנסה ומנסה ומנסה כל הזמן להתקרב

למעלה