מי זו האישה הזו שם עם הבנות?

Klayhamn

New member
שמעתי פעם הרצאה שלה לבנים נדמה לי

זה באמת מעניין
הם בטח שומרים את זה לשידור המרכזי... חבל

niva99

New member
כי בהתחלה היא החמיאה להם

איתן שאל אותה : נו, איך היה עם הבנות? שרוני: מדהים ! <חיוך גדול> אבל איתכם יהיה עוד יותר כי .... וכאן חתכו את השידור.

Klayhamn

New member
מה?

איך זה יכול להיות? אני עדיין רואה את החצר? יש DELAY?

noaxxx

New member
ברור אתר וואלה,

ניסיתי להבין איפה ה DELAY, על התשתית של אלה או אלה. אני בהוט, אז כנראה שבזק בפיגור, לא? אני טועה לגמרי?

Klayhamn

New member
אה

זה לא משנה התשתית
אם את גם צופה באינטרנט ואני ב-DELAY, אז כנראה שזה קשור לסתם עניין טכני שקשור לטעינת הוידאו לא משנה, חשבתי פשוט שאת צופה בטלוויזיה

niva99

New member
בסקאלה פרינסס <-------> אמזונה

ליז, ענת, ליהיא הכי פרינסס איילת, אתי, עינבר קרן הכי אמזונה דניאל ורואטל - לא יודעת איך לשייך אותן.

רינתי77

Active member
ממה שהספקתי לראות אצל הבנים...

העצות שלה לא יעבדו על הבנות הישראליות...

goodpink

New member
ליז וענת מאוד מתאים ליהי קצת פחות

ליז וענת מאוד פרינסס ענת בייחוד שזה שמלת ערב או מאורע חגיגי וכו'. ענת מתנהגת מאוד לייד LIKE הישיבה שלה וכו' ליהיא באמצע קשה להגיד שהיא פרינסס איילת אתי עינבר קרן מסכימה דניאל אמזונה היא מאוד גרוטסקית ומגושמת בהכל ריקוד הליכה איך שהיא אוכלת יושבת מדברת הכל. אתמול היא דיברה עם אתי והיא עושה דבר כזה עם הלשון והשפתיים כזה גרוטסקי ומגעיל. אורטל מנסה להיות פרינסס אבל הכל הצגה היא הכי אמזונה מתחת להכל אז יוצא לה מעין חצי פרינסס מזוייפת

Klayhamn

New member
אתם לוקחים את זה בצורה פשטנית

דניאל היא פרינסס - לפחות עם איתן - ובטח בהשוואה לקרן - כי היא מתנהגת לידו בצורה ילדותית, צוחקת, מחייכת, שואלת אותו שאלות, נותנת לו להסביר לה וללמד אותה דברים... נותנת לעצמה להיות שברירית, רכה, נגישה אם משווים את זה לקרן - אז קרן הרבה יותר "אמזונה" מולו

goodpink

New member
אולי איתן רואה זאת ככה אבל כצופה מהצד זה לא נ

נראה ככה בכלל. קרן אמזונה בהחלט. אבל גם דניאל אומנם יש בה את הילדותיות אבל גם את הגרוטסקיות בהתנהגות שלה בצורה שהיא מתנהגת מדברת אוכלת . דניאל שברירית רכה? לא דניאל שום דבר מהדברים האלה דניאל בולדוזר שלא נותן אוויר לנשימה ומתנהגת כמו תינוק מפונק שלקחו לא הצעצוע שהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה... ומתמסרת רק בסקס. לצופה מהצד זה נותן תחושה של חוסר אוויר. זה לא פרינססה.

Klayhamn

New member
אבל כל זה לא משנה

מה שחשוב זה רק מה איתן חושב היא לא מנסה להרשים אותך, היא מנסה להרשים את איתן וגם אם תעמיד אותה 100 פעם להדחה, והוא בעצם מעוניין בדניאל, הוא לא ידיח אותה, והיא תשאר בתוכנית אני תיארתי איך לדעתי היא מצטיירת בעיניו

למעלה