עדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif גאגא בדרך לנאשוויל

את זה שליידי גאגא בדרכה לנאשוויל ורוצה להקליט כמה שירי קאנטרי אנחנו כבר יודעים. אבל האם אתם יודעה שדה בנד פרי מנסים בכל כוחם לארגן מפגש עם הזמרת כדי לעבוד על שיתוף פעולה? האם אתם חושבים שיש להם סיכוי?

מה הם מתלהבים ממנה כלכך

אני מעריכה ממש טיפה את גאגא, אבל בנד פרי... ציפיתי ליותר. זה נשמע אבל מעניין, למרות שחוץ מהקליפים ההזוים של שניהם אין להם דבר במשותף.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif טיילור סוויפט עשתה קעקוע?

בעודי מטיילת באתרי הקאנטרי כדי למצוא חדשות מעניינות נתקלתי באיזו תמונה של טיילור סוויפט עם משהו שנראה כמו קעקוע על היד שלה. נבהלתי לרגע ותהיתי האם הילדה הטובה של הקאנטרי צעדה לעבר סמטה לא נכונה בקריירה שלה? נרגעתי כשקראתי שמדובר בטוש מחיק וטיילור פשוט נהנית לכתוב שורות משירים על היד שלה. אבל אל דאגה לא מדובר בשירים שלה. היא עדין לא הגיעה למצב של ג'ול בו היא שוכחת את המילים לשירים של עצמה. אז באיזה שירים מדובר תהיתם? וול, אחד מהשירים זה בייבי גירל של שוגרלנד השורה הנבחרת היא: "Remember me in ribbons and curls, love your baby girl" שורה אחרת שטיילור נצפתה איתה היא שורה מהשיר Who Says של חברתה סלינה גומז: "You have every right to be a beautiful life" שורה נוספת היא "You gotta keep your head up, but you can let your hair down" מתוך השיר Keep Your Head Up עוד שורה שטיילור קישקשה על עצמה היא " Cinderella said to snow white how does love get so off course" מהשיר This Kiss של פיית' היל (קרי בטח רותחת מזעם
) והנה עוד כמה מהשורות שנצפו עליה אם ממש מענין אתכם:
I slept in castles and fell in love because I was taught to dream מתוך שירה של פיית' היל Fireflies
"One life, you got to do what you should" מתוך השיר One של יו 2
I guess we're all one phone call from our knees מתוך השיר Closer to Love של מאט קירני
It took a while to understand the beauty of just letting go מתוך Fly של הדיקסי צ'יקס
And for one desperate moment there, he crept back in her memory מתוך שירו של טום פטי - American Girl
I recommend getting your heart trampled on to anyone מתוך שירה של אלאניס מוריסט - You Learn (חבל שרעות לא כאן כדי לראות את אהובת ליבה במחווה ללאסביט האהובה עליה
) טוב היו כל מיני, בכל הופעה שלה היא החליפה משפט אבל אין לי כוח לחפש עוד אגב סתם שאלה לסיום: אם הייתם כותבים על עצמכם שורה משיר (מחיקה או לתמיד) איזו שורה הייתם בוחרים? סתם שורה משיר שאתם אוהבים? שורה שייצגת אתכם באופן כללי? שורה שמייצגת אתכם עכשיו? משהו מצחיק? משהו מרגש? עמוק?

blah blah story

New member
בשירים של שוגרלנד יש המון שורות חזקות

אני לא יודעת אם הייתי מקעקעת אותן...אבל בהחלט גורמות לי לחשוב. לדוגמא:
Life is a runaway train you can't wait to jump on
I am not perfect But I know I'm worth it And I gotta believe there has to be a you For every girl like me
We come here with nothin take it with us the day we leave​
וכל השיר של littel miss עושה לי צמרמורות... אני אחשוב על עוד שירים בעבודה..

blah blah story

New member
ד"א טיילור סוויפט

יצא לי לאחרונה (ממש משעמם לי בעבודה) לשמוע שירים שלה ולראות כמה ראיונות - ואני חייבת להגיד ששניתי את דעתי עליה. היא ממש מקסימה ויש לה אחלה שירים! אני אוהבת את האהבה האמיתית שלה למעריצים שלה

LeAnnDylan

Well-known member
טיילור סוויפט באמת חמודה

אנחנו סתם שונאות אותה בפורום כי אנחנו חבורות זקנות ממורמרות
אני באופן אישי אוהבת מאוד את אלבום הבכורה שלה. פשוט לא התחברתי לאלבום השני שלה בכלל ואת השלישי לא ניסיתי אפילו. דווקא נכנסתי לקטע שלה ממש מוקדם כשהיא היא הייתה עוד רק במייספייס ולאנשים לא היה מושג מי היא. ידיד שלי שאל אותי אם אני מכירה אותה ושלח אותי למייספייס שמה היו 3 שירים שלה שישר אהבתי. אחרי כמה חודשים שמעתי את השם שלה שוב בהקשר של CMT ונורא שמחתי לראות שהיא מצליחה
משם... לא ברור מה התדרדר

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני חושבת שלשוגרלנד יש המון שורות טובות

באופן אישי הייתי מקעקעת על עצמי את השורה :I Wanna Bitch The World Out מהשיר דיסטרקטיב של ליאן ריימס רק כי זו השורה שמייצגת אותי כבר איזה 5 שנים
אבל סתם שורות שאני מוכנה לקשקש על עצמי במרקר ליום או יומיים או שבוע גג הן: נתחיל עם שוגרלנד; יש שורות מרגשות/יפות כאלה שאני אוהבת, נגיד הייתי רואה את עצמי מקעקעת "Stand Back Up" על עצמי. זה משהו תמידי שלא יתיישן וגם אם שוגרלנד יתפרקו עוד שעה לא חייבים לקשר את זה אליהם למרות שהשיר הזה כולו מדהים. כל שורה ושורה בו פשוט מושלמת! ויש להם שורות אחרות שאני אוהבת- I could work my life away, but why? I got things to do before die Guess what, honey, clothes just don’t wash themselves! Neither do dishes, neither does the bathroom floor ain't settlin' for anything less than everything It's a bittersweet victory lovin' the ghost in front of me we all live with the scars we choose יש גם למרטינה שירים עם שורות שאני אוהבת הנה כמה מהירים שקופצים לי לראש: כל אחת משלוש השורות האלה של SHINE- Faith is believing you can close your eyes and touch the sky. so Shine while you have the chance to shine Laugh even when you want to cry God is great, but sometimes life ain’t good And when I pray It doesn’t always turn out like I think it should But I do it anyway A fragile soul caught in the hands of fate When morning comes it'll be too late ג'ול מהממת עם ליריקס, הנה כמה מההברקות הטובות שלה: Who will save your soul if you won't save your own? I'm half alive but I feel mostly dead Poverty stole your golden shoes It didn't steal your laughter it's simple, like flipping a coin -Don't mater what side it lands on if it's someone else's dime טוב יש עוד מלא אבל אני עצלנית עכשיו אז אולי אמשיך בערב

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif שיר חדש למירנדה למברט../images/Emo79.gif

הסינגל יצא באופן רשמי רק בחודש הבא אבל את השיר ניתן להזמין מאייטונס כבר עכשיו או במקרה שלנו בשלל דרכים מגוונות |מגלגל| בכל אופן השיר הוא מהאלבום החדש שלה והוא נקרא Baggage Claim מה דעתכם עליו? http://www.youtube.com/watch?v=yUf94iySjWE

ככה

השירים הכועסים שלה היו כועסים יותר פעם
סביר להניח שאני אתמכר אליו די מהר אבל זה לא הופך אותו לטוב. מקווה שהאלבום שלה ישמע טוב יותר.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif ליידי איי בפרודיה על Dirt Road Anthem

ליידי אנטבלום במסגרת הוידאו השבועי שלהם החליטו לעשות גרסה פארודית לשיר של ג'ייסון אלדין - Dirt Road Anthem די מטופש אבל משעשע במקצת. מה דעתכם? http://www.youtube.com/watch?v=VNFSjKYil6k

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif האלבום החדש של מרטינה מקברייד

למקרה שהחסרתם שינה בגלל שלא ידעתם איך יקרא האלבום החדש של מרטינה אז הצפיה המורטת עצבים הסתיימה. אחרי שביקשה את עזרת המעריצים שלה בטוויטר במציאת שם לאלבום (ואפילו DM נרתמה למשימה) הגיע הרגע המיוחל והאלבום ה-11 במספר יקרא - 11. יש בו 11 שירים והוא יצא ב-11 לחודש. איזה חודש תהיתם? חודש אוקטובר. למה לא להמשיך את הרצף של 11/11/11? מרטינה טוענת שהיא לא יכולה לחכות שתאזינו לאלבום כבר. וחוץ מזה שה-11 לנובמבר לא יוצא ביום שלישי ואלבומים יוצאים רק ביום שלישי. למרטינה זה נשמע מספיק הגיוני אז מה אנחנו שנערער? בכל אופן למקרה שתהיתם מה אני רוצה ליום הולדתי הממשמש ובא. הרי לכם תשובה
אגב זו תמונת הקאבר של האלבום. מה דעתכם? אהבתם? ולמי שזה מענין אותו הנה הטראקליסט - 1. One Night 2. Always Be This Way 3. I'm Gonna Love You Through It 4. Marry Me 5. Broken Umbrella 6. You Can Get Your Lovin' Right Here 7. Whatcha Gonna Do 8. Teenage Daughters 9. Summer of Love 10. When You Love A Sinner 11. Long Distance Lullaby שיר 4 זה לא השיר של טריין?

היא בת פאקינג 45!!

מזה הגוף הזה?! ביץ'!!!#$ ושיר 4 זה כן של טריין לדבריה. הסולן שלהם פאט משהו גם ישיר איתה שם.

למעלה