קרן, כנראה כפי שהיא מורגלת מבית - ציפתה
שאיתן יהיה יוזם, מחזר ורודף. אני חושבת שהיא רצתה שאיתן יזום גם בשביל להרגיש מחוזרת וגם בכדי שתהיה לה את הגאוה שמכולם הוא זה שרצה אותה ולא בגלל שהיא יזמה וניסתה. רצה הגורל והפגיש את דניאל ואיתן לנשיקה, משם היתה משיכה הדדית והתקרבות טבעית וכשהיא רצתה לחזור למשחק, בכל דרך ומצב היא גילתה שהנטל להשיג אותו הוא עליה ואין לה יתרון בשום פרמטר (בסה"כ קיר אחד לעות 3 של דניאל). ההערכה שלי שאיתן גם לא סגור במאת האחוזים על דניאל, הוא כן נהנה בחברתה, נוח לו איתה הוא סומך עליה ועל רגשותיה, הוא חושב שהלב שלה איתו מהסיבות הנכונות (ולאיתן מאוד חשובה נאמנות - גם בהרגשה וגם במעשים). לדעתי איתן מרגיש או חושב שקרן לא מתאימה לו, וזאת ללא קשר לדניאל. לדעתי בדייט שהיה הוא הרגיש שהם לא מתמזגים מבחינת אשיות, אופי ואולי ערכי עולם. כרגע דניאל היא הבחירה שלו בגלל שאיתה הכי טובלו, בגלל ש/יש שם זרימה, הנאה, חברות ובעיקר אושר אחד מהשני. איתן אולי היה ממשיך עם קרן במידה ודניאל לא היתה תופסת את המשבצת של היותר מתאימה לו אך בכל מקרה הוא יודע שעם קרן זה לא קשר להמשל או למערכת יחסים. לגבי דניאל - אני מקוה בשבילה למשהו יותר טוב מגבר לא החלטי, לא בוגר ולא מחוייב במאת האחוזים, אבל ימים יגידו. לפחות עם דניאל נוח לי להזדהות כי אני מרגישה שאצלה זה אמיתי, מרגשות ומסוג של אהבה ורצון אמיתי לאיתן.