ענבר מובילה ב27% דניאל-26%

דקל69

New member
זה לא כ"כ משנה, ענבר גם ככה לא תהיה מועמדת,

ואם דניאל תהיה מועמדת זה יהיה עם אורטל ועם עוד מישהי שחלשה משתיהן. וקרן מתפרקת. ענת ואיילת - את מקסימה, אוהבים אותך כולם... וכו' החברות שלה לא מבינות שהן גרמו לה נזק בכך ששלחו אותה לדייט בכוח, הן ידעו שאיתן לא מעוניין בזה ובכדי לעשות דוקא לדניאל לא ענין אותם ההשלכות. המצב של קרן לפני הדייט היה בהרבה יותר טוב, היא קיבלה עכשיו מסר ברור מאיתן שהוא לא מספיק נמשך אליה ובעיקר לא ממש מעוניין בה ושום סקס נפלא שבעולם לא ישנה את זה, היא במשחק עבורו לא רלוונטית בדיוק כמו השאר, היא רק האופציה של ההפקה לזוגיות אבל לא של איתן, גם אם דניאל תלך ותחתוך איתו הוא לא רואה בקרן בת זוג פוטנציאלית.

adiyon2

New member
אני אל בטוחה שזו הנקודה

אני חושבת שהיא כן מוצאת חן בעיניו, אבל היא משחקת איתו משחק, היא מרוד רוצה, אבל לא יוזמת שום דבר, ודניאל פשוט כל הזמן על ידו וממלאת את כל זמנו, כך שהוא לא מרגיש חוסר, הוא בטח חושב שהיא לא ממש מעוניינת. הוא נכנס לחצר הבנים וישבו שם אורן, ענבר, איילת וקרן. קרן נשענה על הספה, הוא ממש עבר מעליה כאילו היא לא קיימת, היה לה מבט כל כך עצוב בעיניים. כאילו שהיא מתחננת למבט ממנו או משהו כזה.

דקל69

New member
קרן לא משחקת שום משחק, היא הבהירה לו שהיא

יותר ממעוניינת ואפילו סימסה לו מספר פעמים לאחר שיצאו והוא התעלם מימנה. דניאל ממלאת לו את החסר כי הוא זה שלא עזב אותה לאחר שיצא מהדייט, אם היה רוצה היה מקדיש זמן לקרן. דניאל כבר יומיים הלכה לישון מוקדם בעוד קרן ישנה מאוד מאוחר - אם היה רוצה הזדמנות להתקרב היה מוצא אותה. ההנחה שלי שאיתן לא מעוניין בקרן, בשום מצב ובלי קשר לדניאל. ה"קשר" נשאר כאילו אופציה בגלל שיקולי הפקה בלבד ובגלל העובדה שההפקה לא מעוניינת לגמור כבר את התחרות. האמת - אני אפילו מרחמת על קרן, היא נהגה ברוע ובמניפולציות אבל לא תכננה שכל זה יבוא נגדה בבום ובעוצמות כאלה. היא לא מצליחה לשחרר את הפלונטר שנקלעה אליו - עם אתי, עם איתן ובעיקר עם עצמה. היא מנסה בכל דרך להחזיר את עצמה למסלול מכל הבחינות ולא מצליחה. מזלה שיש לה שם חברות טובות/נתינות בכדי לתמוך ולהעלות אותה.

KEEK

Member
היא בזבזה את רוב הזמן במשחק "קשה להשגה"

היא היתה מעוניינת, והוא היה מאוד מעוניין. אבל היא חשבה שהיא בבית ולא במשחק, והחליטה בעצתה של אתי לא להתקרב יותר מידי, לתת לו לעשות את כל המאמץ. אבל מה שהיא לא ידעה שיקרה זה שהוא לא יבזבז את הזמן במאמץ כי בנתיים דניאל עושה את כל העבודה. היא מנעימה את זמנו ואין לו סיבה לחפש בכוח את איילת. אז בזמן שקרן ישבה עם הפאסון עאלק מחכה שהוא יבוא, שהוא יזום, שהוא יעשה את המהלך, הוא בילה עם דניאל והתקרב אליה יותר ויותר. שהיא כבר הפנימה שזה משחק והיא צריכה להלחם, היא הלכה איתו הכי רחוק ושכבה איתו אבל זה כבר היה מאוחר מידי, הוא פספסה את הרכבת הוא כבר מזמן נעול על דניאל.

דקל69

New member
קרן, כנראה כפי שהיא מורגלת מבית - ציפתה

שאיתן יהיה יוזם, מחזר ורודף. אני חושבת שהיא רצתה שאיתן יזום גם בשביל להרגיש מחוזרת וגם בכדי שתהיה לה את הגאוה שמכולם הוא זה שרצה אותה ולא בגלל שהיא יזמה וניסתה. רצה הגורל והפגיש את דניאל ואיתן לנשיקה, משם היתה משיכה הדדית והתקרבות טבעית וכשהיא רצתה לחזור למשחק, בכל דרך ומצב היא גילתה שהנטל להשיג אותו הוא עליה ואין לה יתרון בשום פרמטר (בסה"כ קיר אחד לעות 3 של דניאל). ההערכה שלי שאיתן גם לא סגור במאת האחוזים על דניאל, הוא כן נהנה בחברתה, נוח לו איתה הוא סומך עליה ועל רגשותיה, הוא חושב שהלב שלה איתו מהסיבות הנכונות (ולאיתן מאוד חשובה נאמנות - גם בהרגשה וגם במעשים). לדעתי איתן מרגיש או חושב שקרן לא מתאימה לו, וזאת ללא קשר לדניאל. לדעתי בדייט שהיה הוא הרגיש שהם לא מתמזגים מבחינת אשיות, אופי ואולי ערכי עולם. כרגע דניאל היא הבחירה שלו בגלל שאיתה הכי טובלו, בגלל ש/יש שם זרימה, הנאה, חברות ובעיקר אושר אחד מהשני. איתן אולי היה ממשיך עם קרן במידה ודניאל לא היתה תופסת את המשבצת של היותר מתאימה לו אך בכל מקרה הוא יודע שעם קרן זה לא קשר להמשל או למערכת יחסים. לגבי דניאל - אני מקוה בשבילה למשהו יותר טוב מגבר לא החלטי, לא בוגר ולא מחוייב במאת האחוזים, אבל ימים יגידו. לפחות עם דניאל נוח לי להזדהות כי אני מרגישה שאצלה זה אמיתי, מרגשות ומסוג של אהבה ורצון אמיתי לאיתן.

דידי 9

New member
כל כך טוב שכך :) קרן תשיג בלי מאמץ הרבה

יותר טובים מאיתן הבוגדני והמניפולטור. בתכלס-דניאל המניפולטורית והתחמנית מתאימה לו בהרבה.

24שעות1

New member
לדעתי מי שצועק לקרן ומכניס אותה לסרטים אלו

לא אוהבי אתי בכלל , כי לא פגשתי כאן ובכלל אוהבי אתי. אלו החברות כנראה של מתמודדת אחרת. זוהי ספקולציה שעלתה בדעתנו -

24שעות1

New member
מה היה אמת לא הבנתי-

את מה שהיא וליהי דיברו בינהם הם גם אמרו לה מספר פעמים. שהם חוששות להעיר לה כי מקבלת עצבים מתפרצ. שלא תקח את משא הבית עליה - ותתמודד עם דברים . ושלא תשגע את כולם עם הנקיון. ואם כבר אתי זאת שדיברה מאחורי גבה עם דניאל. כולל היום שרצה לספר לדניאל שהם קיימו יחסים

adiyon2

New member
שקרן שכבה עם איתן - זה כולם יודעים - אמת

וגם שאתי צריכה להיזהר מקרן זה גם אמת כי היא לא מפסיקה לרכל עליה עם ענבר ועם ליהיא

adiyon2

New member
היא חשבה שהוא ירדוף אחריה

היא אמרה הרבה פעמים לאתי, אני אראה לו מה זה. חוץ מזה שדניאל הולכת לישון אחרי איתן (לא לפניו), כך שלא בטוח שיש לו זמן אליה. היא מקבלת בחזרה את כל מה שזרעה (קארמה). אני מרחמת עליה רק כי זה קשה להיות במקום בו היא נמצאת, אבל אין לה על מי להלין אלא על עצמה. רק שהיא לא עושה חשבון נפש מול האדם הנכון (קרן עצמה), אלא מחפשת אשמים אחרים.

למעלה