ענבר מובילה ב27% דניאל-26%

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבדיוק!

איתן פשוט לא מעוניין בה. וזה ממש לא בגלל שהיא לא יוזמת. אפילו במקרה שלהם זה רק ירחיק אותו אם היא תיזום, אז בקטע הזה בלבד אני תומכת בקרן שהיא לא צריכה להשפיל את עצמה עוד יותר ולנסות להתקרב אליו בכח. שימו לב שמהדייט הוא מתעלם ממנה לגמרי (יכול להיות שהיו דברים שהורידו לו ממנה ריח תנועות או דברים בסגנון)

איתן אוהב בחורות שיוזמות עניין, ודניאל יוזמת.

קרן חשבה שאם היא תתרחק מאיתן, אז איתן יתקרב אליה בעצמו.

KEEK

Member
במילים פשוטות -

השייח איתן אוהב שעושים בשבילו עובדים בשבילו אם הוא יכול לשבת במיטה בלי לזוז והכל יבוא אליו, אז למה להתאמץ? קרן רצתה שהוא יתאמץ, מנגד דניאל עשתה בעצמה את כל המאמצים. אז דניאל זכתה בכל הקופה. שקרן החליטה להתאמץ, כבר מאוחר מידי. הבחור נעול על דניאל. הוד רוממותו רגיל שהכל בא אליו בקלות. בעולם של איתן אורבך הבחורות צריכות לקפוץ עליו ולהאבק. לא אתפלא אם ברגע האינטימי, דניאל היא גם זאת שלמעלה.

../images/Emo45.gif

הוא מתנהג כמו שיח סעודי, חושב שמגיע לו הכול. מתנשא מעל בנות שהוא יכול לעשות להן את זה.

דידי 9

New member
בעיני לא K. בעיני זו זילות,בתוך תכנית TV לחשו

לחשוב שרק כך תוכלי לסגוע על ה"גבר". אבל לדעתי זו חרב הפיפיות של דניאל! איתן יזרוק אותה מהר מאוד.

Klayhamn

New member
אולי

ואולי לא. כך או כך - התקרבות לרווק (וגם יצירת מגע אינטימי) היא חלק מהתכנית, ובין אם היא תהיה איתו אחרי התכנית או לא, יש לה סיכוי טוב לזכות ב-500 אלף שקל

דידי 9

New member
סוףס וף אנחנו מסכימים:) לדעתי דניאל חותרת

אך ורק לחצי מיליון, והיא גם תגיע לשם כפי הנראה. איך שאני רואה את זה-זה כל כך לא העיקר:) אתה מאמין לי? גם איתן לא העיקר. אני רואה בדניאל אדם מניפולטיבי, חסר טאקט, ששם קצוץ על כולם מלבד על עצמו. אתה זוכר למשל-שבלילה שדניאל דיברה עם קרן בשירותים, ואמרה לה: "אם זו היית את שאיתן נדלק עליה-הייתי מבינה. אבל אורטל??" והיא המשיכה לדבר על אורטל-ותראה מהקורה עכשיו? הכל על פי האינטרסים שלה! היא רכלנית, תחמנית, וצבועה. הרבה יותר מקרן

yly463

New member
דניאל כיבדה את קרן מאד בתחילה

עד שגילתה שהיא המרידה את הבנות נגדה וגרמה לחרם כמו על ליז, היום אין לדינאל עם מי לשוחח לכן היא מוצאת את אורטל לשיחה, קרן לועסת את מה שבישלה כרגע. דניאל לא מרכלת לא עושה מנפולציות היא אוהבת את איתן ממש כמו נערה צעירה ואני מאחלת רק הצלחה היא ממש נוהגת בגבורה ובאצילות ומנסה לשמור על אהבתה

התכוונתי לזה רוב הזמן עם איתן

ואיתן אוהב בחורות כאלה. הוא מחפש מי תשרת אותו? מי תכין לו אוכל? מי תשטוף לו את הכלים? מתנהג כמו שיח סעודי.

דקל69

New member
דידי, בזה את טועה. דניאל מלבד ליזום סקס

טרחה גם להתחבר לאיתן, לשבת איתו, לדבר ולצחוק איתו, להנעים את זמנם המשותף - ביניהם ועם חבריו. בעוד קרן היתה עסוקה בתככים ונסיון התחברות לכוח (אתי וליהיא), דניאל פשוט זרמה, נהנתה ונקשרה לבחור (מזה המילה קשר). הקשר ביניהם לא היה מבוסס על סקס בלבד אלא גם על בילויים מרובים יחדיו - איתו, עם חבריו, דיבורים על תחומי ענין והכרה כללית. אם הקשר היה רק סקס הוא אולי היה מתנתק מימנה כפי שהתרחק מקרן לאחר המעשה, הוא מצא בה דברים נוספים - חברות, הנאה, זרימה, חיבור ובעיקר תחושה אמיתית כנראה שהיא מעניקה ומעבירה לו. איתן כנראה יודע שיכל להשיג סקס, או להגיע לאינטימיות לדבריו עם רוב בנות הוילה ולא כיוון רק לכך. ברור שההתחברות הראשונית עם דניאל הועילה לה, אך היא לפחות עשתה כליבה, בזמו שכל האחרות ארגנו קבוצות, מאבקי כוח ונסיון לבלוט בתוכנית דניאל הלכה בעקבות רגשותיה וטרחה להבהיר לו שמרגע שהיא ואיתן התחברו היא שם בשבילו ועבורו ולא בשביל אינטרס או רצון אחר.

דידי 9

New member
דקל, בעיני זה היה מטריד, לוחץ ומגעיל. ככה אני

רואה את זה. בחורה שמתנפלת על גבר בצורה הזו-בעיני זה זול ודוחה! זכותו של איתן, שהוא גבר שלא לטעמי בשום מובן, לאהוב את זה!

דקל69

New member
אם כך גם ההתנהגות של קרן לא צריכה להיות

מקובלת עלייך שהלכה איתו לדייט ביודעה בוודאות שהוא מעוניין בג=דייט עם דניאל ונכנסה איתו למיטה בכדי להשיג אותו, וקרן הודתה בפה מלא שהמהלך נועד בכדי להתקרב אליו ולהדביק את הפער. ההתנפלות של דניאל ואיתן היתה הדדית, לא ניתן "להאשים" רק את דניאל. בכל מקרה, אני בדיעה כמוך שאיתן לא ראוי לאף אחת מהן, לא לדניאל שישרה איתו וכנה איתו והוא גמל לה בחוסר נאמנות וכנות ולא לקרן שזה ממש לא גברי ולא יאה להתייחס כך לבחורה שהיית איתה באינטימיות מרצונך החופשי, אולי בחוץ הדברים האלה מקובלים ורגילים אך לא בבית שהיא חיה איתך ונאלצת להפגע ולסבול כל יום את המצב, אבל גם קרן הסכימה כנראה למצב בידיעה שיש מצב שזה יקרה והוא ירצה שוב את דניאל לאחר הסקס.

adiyon2

New member
אני מסכימה איתך חלקית

בחוץ זה לא היה מקובל שגבר יתנהל עם שתי נשים. במשחק הכרויות טלוויזיוני החוקים הם אחרים. המטרה העיקרית היא להשיג את איתן אורבך, והוא מצידו צריך להכיר את ה"אחת". מכאן שכל האמצעים כשרים (החוקיים), סקס הוא חלק מהחיים והרבה זוגות קמים ונופלים על סקס. לכן, על פי חוקי המשחק מותר לו להכיר ולהתנסות עם כל אחת, כאשר את הגבול שמה כל אחת מהבנות. כנראה שהגבול של קרן ודניאל הוא ללכת על כל הקופה , ויכול להיות שאצל אחרות זה להגיד אני לא במשחק או ללכת לחבר של הרווק והכל בכדי להישאר במשחק. קרן בכל נקודה יכולה להגיד לא מתאים יותר ולעזוב. אני לא רואה אותה עושה את זה בינתיים.

דידי 9

New member
דקל, את מערבבת הכל:) קרן הייתה עם איתן במצב א

אחר, ובזמן אחר, ואני לא מצדדת גם בסקס שקרן עשתה עם איתן, אבל אני יכולה להבין מאיפה זה בא. עם דניאל-לא הבנתי!

למעלה