קצת פרטים על הרווק החדש

ela501

New member
../images/Emo240.gif קצת פרטים על הרווק החדש../images/Emo240.gif

אני לא בטוחה שזה הוא אבל שמעתי קצת פרטים ממישהו שמקושר, נתחיל שהציעו לאיתן להיות הרווק ראשון בשלב ראשון ומתי שהוא הוא ירד מזה(כנראה שהיה בזוגיות), אחר כך הם הלכו על דמות אנונימית טייס הורס וכריזמטי הכל כבר נערך לקראתו ואז לקראת הסוף קיבלו טלפון מאיתן שהוא בפנים והעדיפו ללכת על דמות מוכרת, מיותר לציין שמאד התאכזבו מאיתן והרייטינג,הם מפסידים מיליונים. אגב יוני הוא חבר טוב שלו אורן ובן ממש לא היו חברים טובים שלו, ואתי עברה מסע שכנועים כדי להיכנס. אל תתפסו אותי במילה יש מצב שזה יהיה מישהו אחר אבל זה דיי מתחבר לי עם מה ששמעתי.

דידי 9

New member
מידע מעניין אלה..ומה את אומרת על זה?

אורטל היחידה בבית-שקלטה את דניאל. היחידה!אורטל אמרה אתמול לדניאל: "כל מה שקורה בבית איתך ועם האחרים, את אותו דבר נשארת! לא כועסת, לא אומרת-איך זה יתכן?" את בסדר עם כולם, מה שלא הגיוני, ונותנת להם הרגשה שלא משנה מה יעשו-הכל בסדר." מה זה אומר? זה אומר ש: איתן שכב עם קרן-ודניאל לא אמרה כלום! למרות שבאותו לילה איתן ראה אותה בסערת רגשות, עם רגל פצועה-והיא לא הגיבה! כאילו כלום. דניאל מרכלת על קרן ליהי כל הזמן בלי הפסקה ומנסה לשכנע אחרים שהן איומות כמו את בן למשל-אבל היא? מחייכת, מדברת איתן-כאילו כלום! מה זה אומר? שדניאל לא מאוהבת, שדניאל בטקטיקה של ניצחון, היא גם אמרה אתמול שהיא לא רואה אף אחד ממטר- וזה נכון, מההתחלה!!דניאל רוצה ל נ צ ח! היא לא רואה גם אתכם ממטר. היא בתוך טקטיקה, ולא רואה בני אדם בדיוק כמו בחיים-היא מנסה להביא לאביה שעוסק בדברים לא חוקיים-כמה שיותר אנשים. לא חשוב אם הם נופלים לתהום. אני מתביישת בשבילה.ובזה לה. אורטל נחש, שזורע הרס וחורבן, סכסכנית, רעה, איומה! אם אין תוצאות לסכסכנות שלה- היא תוקפת! ענבר זוועתית עם מה שעשתה לאיילת. ענת-בן אדם מדהים שבאמת נאמן לעצמו אתי-יצור מהחלל החיצון, שלא ראוי לו לחיות בין בני אדם. קראו בעיון, ותשפטו על פי מי באמת שוחרת רע וזורעת הרס ולא רואה אף אחד ממטר-גם בחיים שלה! כי יש גבול למשפט"המטרה מקדשת את האמצעים".

ela501

New member
דניאל קיבלה את העצה של בן

להיזהר מציר הרשע אתי ואורטל והיא תפסה קצת מרחק מאתמול

sunflower11

New member
אני ממש לא רואה את אורטל כאדם רע, נראה לי

שהיא חברה לאתי רק בשביל להתנקם בקרן, ובצדק.

poseidon111

Active member
להתנקם בקרן?על מה ולמה

קרן היא אדם מדהים.חכמה,שנונה ובעלת לב ענק.בכל הזדמנות שיש לה היא נחלצת לעזרה, וגם אם היא מדיחה מישהי,זה רק ממקום אמיתי ומקום של אהבה.היא לעולם לא תלכלך על מישהי ולא תיגרר לכל הסחי שמישתולל בבית.בעצם היא מגלמת את דמות "האישה הישראלית" שכל גבר היה רוצה.היא לעולם לא תסחור בחברתה הטובה ולעולם לא תשדל אותה לסחור בגופה על מנת לקבל טובת הנאה (עבור קרן כמובן).היא לעולם לא תעשה הצגות למצלמה ותדבר אל עצמה בקול רם.היא גם לא תקרא לאף בת אחרת בכינויי גנאי השאולים מעולם החי המיקרוסקופי.בקיצור, זה רק חלק מתכונותיה הטרומיות.תכונות שמבדילות אותה משאר הבנות שלא מגיעות לקרסוליה.אותן בנות שהגיעו לוילה ממטרות לא טהורות.קרן היא "נשמה" אמיתית,היא בחורה "טהורה" והיא "מהממת". אפילו הבכי שלה הוא טהור ומגיע ממעמקי הלב הדואב.לא כמו כל השאר. אני אומר "קרן שולטטטטטת"! מראי מקום: 1.דידי9 2.אלה501 3.אנציקלופדיה בריטניקה.

sunflower11

New member
קרן נשמה? חח.. היא רעה וצבועה. היא העמידה את

איילת להדחה לא ממקום של אהבה אלא בגלל שפחדה להדיח את אתי. קרן מלכלכת ומסית כלפי אנשים בלי הפסקה. היא דחפה את ליהי לפתח קשר עם בן כדי להוציא אותה מהתחרות על איתן וכדי שהיא תישאר בוילה. היא ועוד איך מדברת לפעמים למצלמות (למשל הנאומים על ליז). היא כינתה בכינויי גנאי מספר בנות בוילה (ליז, אורטל..) היא תחמנית וכל הזמן הראש שלה עובד.

אורטל בסך הכל רוצה שדניאל תהיה בצד שלה

היא א מבינה שככה לא משחקים. זה משחק בסופו של דבר והמטרה של דניאל היא - איתן. לכן, דניאל בסדר עם כולם, עד שלא הוכח אחרת. היא שמעה מבן שאתי משקרת וממציאה דברים ולכן היא צריכה לקחת את דבריה של אורטל בערבון מוגבל, מאחר ודניאל היא בחורה חכמה, היא פועלת נכון, לא סוגרת שום דלת.

sidi2

New member
חג אהבה שמח לכולם......

בבקשה לא לשכוח שדניאל היא זאת שאמרה לקרן שאורטל שטן לאחר שאורטל ואיתן חזרו מהדייט. ואתמול היא מבחינתי הפכה לשטינקרית וברור לי לגמרי שהיא טיפוס שדרוך על גוויות כדי להשיג את המטרה. ובנוסף מזכירה את הפרצופים של הבובות בפליימוביל.

דידי 9

New member
חחח מוזר איך אתן כל כך רחוקות מלקלוט את

דניאל!!!! ולכן אני אומרת-תחשבו מה היא עושה בחיים-משווקת אנשים לתהום של עצמם! אנשים חלשים. דניאל האדם הכי רע שם בתכנית.

דניאל מהממת, בחורה חכמה וחזקה אין פה מה לקלוט

רואים הכל. הבחורה לא מרכלת, לא נכנסת לכל הריבים, אפילו קרן אמרה שלשלום שאיתן אוהב את דניאל כי היא לא מתערבבת בריבים בבית, היא נקייה, היא באה למטרה אחת בלבד - איתן.

sidi2

New member
צר לי מגבר בגילך קשה לי לקבל את מסקנותיך....

היא לא רואה אף אחד ממטר רק את איתן, וכל פעם שמקבלת ממנו סטירה רצה מאחד לאחד לחפש נחמה, והמראה שלה ממש לא של כוסית לי היא מזכירה דלעת.

למעלה