קצת פרטים על הרווק החדש

sunflower11

New member
נכון, אבל הקשר ביניהם לא התחיל כאסטרטגיה של

אורטל, אלא החל כשאורטל אמרה לדניאל שהיא מפרגנת לה שתהיה בסוויטה עם איתן ושהיא מקווה שזו תהיה היא (דניאל). דניאל אמרה לה שהיא כעת מעריכה אותה יותר ואז אורטל החליטה לדבר איתה על כך שהיא נגדה ולמה זה, וכך הן התיידדו. וגם אורטל היתה די בודדה.

adiyon2

New member
זה אומר שהיא תותחית על

דניאל מבינה איפה היא נמצא, במשחק הכרויות, היא מאוד נעלבה מזה שאיתן שכב עם קרן, הוא אמר לה שהוא יבין מה שהיא תבחר לעשות, והיא בחרה להשאר. הבחורה מאוד אנליטית ומבינה שאין לה הרבה מה לעשות. היא אוהבת אותו וכל מי שמתקרבת אליו היא שולפת ציפורניים, אבל הכל בקור רוח ומבלי להסחף למלודרמות. היא אשת עסקים וכך היא גם נוהגת כאן. לא כולם קורעות את הבגדים כשבוגדים בהם, היא מבינה שהוילה היא לא החיים האמיתיים.

webguy

New member
טייס בח"א ..?

קשה להאמין שהרי אסור להם לחשוף את עצמם .. אפילו אסור להם לפתוח פיסבוק מטעמים של בטחון שדה ..!!

poseidon111

Active member
היא כתבה "אל תתפסו אותי במילה"

ואחר כך עוד התניה משמעותית. לכן אהיה גלוי: מי שעומד להיכנס לוילה הוא אייל גולן אבל גם אותי אל תתפסי במילה. למעשה גם את יכול לשחק את המישחק.כל שעליך לעשות הוא לזרוק שם ולכתוב "אל תתפסו אותי במילה". זהו את מוגנת.

ela501

New member
המקור שלי אמין מאד לגבי מה שהיה, לגבי הטייס

לא אמרו לי שהוא נכנס זאת רק השערה שלי

easternstar

New member
אלה, אולי יכניסו רווק אנונימי אבל כעת זה שגוי

זאת תהיה שגיאה רצינית של ההפקה אבל הם רוב הזמן עושים שגיאות. לא יהיה לנו זמן להכיר אותו ולא יהיה לו זמן להכיר את הבנות. לדעתי היום הם כבר חייבים להכניס מישהו קצת מוכר. נשאר רק חודש.

טלומרז

New member
לא אמרו פה כבר שזה אותו בחור שהיה ה"כומר"

בפרק האחרון שפניו הוסתרו וקולו עוות, ושהוא גם מאד מזכיר את גב בחלק הפנים שלא הוסתר, וכנראה שזה גב? גם לגיא פינס היתה פליטת פה אתמול אחרי התוכנית כשאמר את שמו של גב.

למעלה