קראדיסון ההופעה

mayarel

New member
אוי הוא טומי ומונטי היו מהממיםםםםםםםםםם

מתתי על האיפור על השיער על הכל. glam is BACK

InbarKiii

New member
חייייייבת להגיד

שמונטי נראה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי D:

nini18

New member
תקשיבי מישמישית אתמול אדם היה מושלםםםםםםםם

סוף סוף!!!!!!!!!!! הבגדים היו מדהימים הגקט המנצנץ האיפור היה מושלםםםםםםםםםם וההופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי.
ועוד ראיתי באיכות גרועה חחחחחחחח הפגישה עם החברי איידול שלו עשתה לו טוב כי הוא היה מלך אתמול .. ד"א אומרים שהמכנס היה כל כך נמוך שראו שיערות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפעם לא מסכימה לקבל פרצופים עצובים או ביקורות שליליות את שומעת חחחחחח

../images/Emo195.gifכן המפקדת..ראיתי את החולצה מתרוממת

נו בטח טוב שהמכנס לא היה נמוך יותר...ליטל היה מתפרץ החוצה,לא פלא שהתעלפו שם

nini18

New member
עזבי שם ומה את חושבת שקרה פה חחחחחחחחח

אוי היו לי גליי חום חחחחחחחחחח ולא של גיל המעבר חחחחחחחח

mayarel

New member
עוד משהו ../images/Emo6.gif

when adam sound tec was putting ear piece (from behind) he said guy was up his ass and asked him if he was going to put it all the way in

nini18

New member
אוי אם הפעם לא יהיו וידאויים באיכות טובה ולא

רק של השירים גם של הדיבורים אני פשוט בוכהההההה!!!!!!!!!!!!! ההופעה היתה פשוט מושלמתתתתתתתתתתתתתת, הוא היה תותח על וסוף סוף לדעתי כמובן היתה לו אינטרקציה מעולה עם הקהל.
אוי הוא היה כזה מצחיק בדברים שהוא אמר לקהל. אין אני יודעת שאני חוזרת על עצמי אבל הוא היה מושלם. אני פשוט רוצה לארוז מזוודה לעזוב הכל ולצאת איתו לטור אם הטור שלו יהיה ככה אני רוצה לראות כל הופעה והופעה שלו . אבל אם הוא ימשיך לשתות ככה לפני ובזמן ההופעה אני די מרחמת על הכבד שלו חחחחחחחחחחחחחחחח (ושל טומי היו כמה ציוצים מודאגים שטומי לא מפסי לשתות חחח )

mayarel

New member
אם זה מה שצריך

אז שיגיד מה הוא אוהב לשתות ואני אארגן לו הכל לפני ככככככככככככככללללללללללללללללללל הופעה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבד אפשר לקנות.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו אז יאללה את אורזת מזוודה ??? חשבתי שנטוס רק שתיינו אבל אחרי כאילו הופעות חייבים גבר חחחחחחחחחחחחחחחחחח הפעם מצלמה לא תעזור כמו במקסיקו חחחחחחחחחח אז נראה לי שנוכל להתחלק בגיא או שיש לך הצעה אחרת אני גם בעד חחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
אומנם זו דרך נהדרת למות..חחחחחחחחחחחחחחח

אבל אני אחוס על גיא.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חושבת שהוא ישמח לא צריך לחוס ... אני רק לא בטוחה שאחרי הופעה כזאת אנחנו נהייה אילו שהוא ירצה להיות איתן חחחחחחחחחחחחחח אני חושבת שאחרי אדם הוא ירדוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחJS אז בכל מקרה אנחנו צריכות תוכנית גיבויי חחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח יאיייי עשינו עסק חחחחחחחח

יש לי כמה חחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
../images/Emo41.gif אדם מטריד מינית את איש הסאונד חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני לא יודעת מי יותר מצחיק אדם או הפרצופים של טומי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=djJIwFc1rxo

למעלה