שלחו לו הודעות אחרי הנשיקה, והוא היה ממש קר אליו בWWFM כשBB בא אליו וממש כיוון אליו שורות מהשיר. מצד שני הוא ממש זרם בנשיקה ויש קטעים שכן נראה שהוא ממש מסתכל עליו. אוףףף אני מבולבלת
אנחנו בהתחלה (OK אני) התבאסנו מזה שאדם הומו כי הוא לא בעניין שלנו. בשביל הומוסקסואלים זה יהיה המצב ב-80-90 אחוז מהמקרים. אי אפשר לשלוט במי מתאהבים, וגם ככה הרבה פעמים זה מישהו שלא יתאהב בך בחזרה, אז תחשבו איך זה כשהמאגר של האנשים שיש לך סיכוי איתם הוא מראש כל כך הרבה יותר מצומצם, וכשרוב האנשים מסביבך מהמין שמעניין אותך - אתה לא תוכל אף פעם לעניין אותם. (זו היתה הערה כללית, מחוץ לעניין המוסכם שלאדם ספציפית כולם נמשכים...)
אבל זורמת לא אכפת לי שיהיה הומו אבל מידי פעם גם שיהיה סטרייט חחחח זה אדם באמת נראה לך שהוא אי פעם לא יענין מישהו הוא יכול להפוך כל סטרייט לגיי איי אפילו גיא אני לא בטוחה שכשהוא יכיר אותו אישית לא יעזוב אותי לטובתו חחחחח
@csiriano @bradwalsh nice meeting you two! Fake tranny pee is quite the way to start a show. Jeez! 22 minutes ago from Echofon in reply to csiriano Reply Retweet @Longineu yes we will! 26 minutes ago from Echofon in reply to Longineu Reply Retweet @Pink thank you again for writing such an amazing song. I can always connect to "Whataya Want from Me" 40 minutes ago from Echofon in reply to Pink Reply Retweet @Meganjoysings hey lady miss u 43 minutes ago from Echofon in reply to Meganjoysings Reply Retweet RT @Meganjoysings: http://twitpic.com/rbh5w - yaaay got some back!!! Awww so cute 43 minutes ago from Echofon