רגע האמת הגיע - הבית התפוצץ

meytula

New member
שמעתם את היציאה של אורטל ??חחחחחחחחחחחחחחח

''אם קרן תזכה בתחרות וואלה מגיע לה ,היא יודעת לחנך''
אמרה את זה בצניות לאור המצב העצוב שקרן מרשה לעצמה לחנך את כולם וכולם חיילים שלה

KEEK

Member
אורטל נחשה ערמומית..

לא מבין איך נופלים למלכודת שלה רואה את אתי טיפה רותחת והיא ישר הולכת להצית את הכל. שכחה שהיא היתה גם נדבקת לקרן כל עוד קרן קיבלה אותה..

efrat146

New member
../images/Emo45.gifבחשנית וגם אתי מחליפה את עורה

ובוחשת לפי סיטואציות

meytula

New member
לא נכון

אורטל מעולם לא הייתה חברה של קרן.היא הייתה לבד כל החודש הראשון עד שהתחברה לדניאל

KEEK

Member
אורטל היתה זמן נכבד מאוד כחלק

מחבורת אתי/ליהי/קרן זה קרה בתחילת התוכנית אוליי עדיין לא צפית או שאת לא זוכרת. היא לקחה חלק פעיל בכל הרעל שהן פיזרו לעבר הבית, במיוחד לליז. באחד המקרים אורטל אפילו עשתה איתן שיחת הבהרה לוודא את מעמדה בחבורה הזאת ושהן איתה.

sivan513

New member
מה?!

מתי היא פיזרה רעל לעבר הבית? ולליז? ליז היא זו שפיזרה רעל על אורטל, בכל הזדמנות שהייתה לה השיחה הבהרה הייתה רק בזמן המשימה, שהן איחדו את הכספים שלהן

KEEK

Member
ברגע שהיא יושבת עם השלישייה כל לילה

והן מרכלות ברשעות על הבית, והיא שותקת בצד היא חלק מזה. גם ליהי היתה שותקת, אז למה ליהי כן חלק מהעניין ואורטל לא?! מבחינתי היא בדיוק אותו הדבר..

sivan513

New member
ליהי לא שותקת

ובגלל זה היא חלק מזה. ובדיוק בגלל זה הן התרחקו לדבריה, כי היא כבר לא יכלה לסבול את הריכולים שלהן. אין טעם לנבור בעבר, היה מה שהיה ועכשיו היא משחקת אותה ואומרת את מה שכולם חשבו פה הרבה זמן

KEEK

Member
מסכים שצריך להתסכל על עניין נקודתית

גם אני נוהג לעשות ככה. אבל פשוט לא חושב שאורטל באה ממקום תמים היא קצת מרגישה כוח כי היא מקבלת גב מאתי מצטער אבל אני לא חושב שאורטל באה ממקום איכפתי. אצלי היא עדיין הבחורה הכי ערמומית בבית.

כי ליהי היא כלב הדשבורד שלה

וליהי הייתה שותפה לתכנונים שלה לשגע את דניאל. שותפה פעילה. אורטל לא הייתה. אז נכון שאתה אולי היית קם והולך בזמן שיחה כזו. היא ישבה שתקה, וספגה. זו גם דרך לקלוט עם איזה אנשים יש לה עסק.

KEEK

Member
ספגה? אוי מסכנה באמת היתה צריכה לספוג

היא ישבה איתם ימים ארוכים והיתה חלק פעיל בעניין אז אולי היא לא אמרה כן או לא אבל נתנה גיבוי מלא בנוכחות שלה. ברגע הראשון שהיא הרגישה שציר הרשע לא באמת איתה היא גם עשתה שיחה לוודא את מעמדה. אם ציר הרשע היה ממשיך לקרוא לה כל לילה, היא עדיין היתה חלק מהן. קרן פשוט דחתה אותה עם הזמן בגלל כל מה שהיה עם איתן. אורטל לא תמימה, ואורטל האחרונה שיכולה לפתוח על קרן. כי 80 אחוז מהלכלוכים של קרן נעשו ליד אורטל, ואורטל לא ממש התנגדה.

לא הבנת בכלל את כוונתי.

ספגה הכוונה הפנימה עם איזה בנות יש לה עסק. וחלק מהעניין זה גם לצפות מהצד. היא לא הייתה אף פעם ממש חברה שלהן, אף פעם לא הייתה ממש קרובה אליהן. ואנחנו לא יודעים מה היה קורה.. אם ואם ואם.. אף אחד לא טען פה שאורטל תמימה. מי אמר את זה? אף אחד לא אמר שאין פה גם קטע של לקפוץ על ההזדמנות ועכשיו להצמד לאתי יותר. אורטל צריכה לפתוח על קרן, זכותה המלאה.. היא חיה בבית הזה גם. היא צריכה לפתוח על קרן, מולה ולהגיד לה. כפי שעשתה עכשיו עם ענבר. לא צריך ללכת לקיצון ולחשוב שעשינו ממנה ממך המלאך הגואל.

sivan513

New member
זה לא נכון

אני לא יודעת מה ראית, אבל אתה טועה שוב, השיחה הייתה רק במשימה של התקציב לוודא שהן באמת מאחדות את הכספים ונותנות לה את הזכייה קרן דחתה אותה הרבה לפני מה שהיה לה עם איתן, מההתחלה היא לא סבלה אותה 80 אחוז מהלכלוכים של קרן ממש לא נעשו ליד אורטל, כי הלכלוכים היו על אורטל אם בשבילך לא להגיב, זה לקחת חלק פעיל, אז....אין לי מה להגיד לך
חוץ מזה שזה נתן לה מידע מי עומד מולה, כמו שקייזר סוזי אמרה. ואם זה כך, אז גם דניאל לקחה חלק פעיל בריכולים כי גם היא הייתה בקליקה.

KEEK

Member
אני אגיד לך מה ראיתי

ראיתי לילות רבים בתחילת התוכנית של ציר הרשע שגם אורטל היתה שם ותקופה ארוכה גם ליז ברגע שהן פותחות פה על כל הבית ואורטל שם מחייכת ומגיבה לסביבה, זה לתת גיבוי.

KEEK

Member
ואורטל לא ישבה שם במקרה

הן הלכו לפינה כדי לפזר את כל הארס ואורטל קמה והלכה איתן לכל מקום. זה לא שבמקרה היא היתה במקום באותו רגע.

חחח נכון, באמת הרבה מהלכלוכים היו על אורטל.

וואי, היה ערב אחד.. שהן ישבו ליהי, קרן, אתי וליאן אני חושבת.. לא יודעת.. ישבו בחצר על הרצפה.. ולכלכו עליה.. לכלכו על ליז.

דידי 9

New member
מי שהכי ליכלכה על אורטל-דניאל הצבועה ו

והקנאית! כשאורטל יצאה לדייט-קרן ניחמה אותה בשירותים, ודניאל ליכלכה על אורטל כאילו אין מחר! היא הצבועה הראשית, התחמנית

למעלה