רגע האמת הגיע - הבית התפוצץ

izmeral1

New member
מהיום אני אהיה המעריצה של אתי =

וגם והפה שלא לא הכי הולם במובן לא יפה? כן מה שטוב אצלה אומרת לכולם מה שבא לה. לטוב ולרע. ראו איך שהדברים עושים לה רע . אבל היא יוצאת מזה. על קרן מאז אותו דייט עלוב שמכרה עצמה . ממש כך היא פשוט חושבת שאיתן בכיס שלה. ולא מפסיקה לדבר רעות על אתי. תןדו שאתי נתנה הרבה למען קרן -ובזכותה עברה את ליל הקדושים" הרי היתה שם עם בושת פנים כאילו שהיא מאוהבת בו הרבה לפני. ממש מסכה של פנים והרבה תחפושות. היו באותו דייט מחושבת קרן. וכאן אתי צודקת. האם ידעתם שבגלל קרן אתי חשה רע. לפני הדייט. גרמה לאיתן לצעוק עליה. אתי גרמה זאת למען קרן. כי היא צעקה על דניאל והעילבה בה הרבה. איתן לא אהב זאת. ומכאן אתי קיבלה את העצבים והשאר ידוע. מה שעברה אתי למען קרן אף אחד שם בבית לא עבר ולא עשה. מגיעה זו . מהדייט ויוצאת עליה כאילו היא האויב שלה. על קרן הכוונה. אין כאן צדק סכינים היא מעבירה אחרי הגב שלה. אתי פשוט לא תקבל זאת ןבצדק. אחלה פיצוץ. ודי הבכי של קרן לאתי היה מזוייף מאוד. רק יוני הצבוע שמנסה לרקיח זאת. כך מתנהל יוני. כי הוא חושב שאם הוא בחיבור עם קרן אז הוא על הגובה. נכון גן למען איתן? הוא מאזן בדברים. אבל ההסחבק והלטיפות של קרן ליוני פשוט קונה אותו. והוא אני שווה... ואני מצדיעה לאורטל. כאן רואים שהיא מבינה מה הולך. גם לא טיפשה. שבת שלום.

noaxxx

New member
אני מציעה לך להיזהר עם אתי..

היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו

דינה122

New member
אני רוצה להסביר זאת אחרת!אתי וקרן*********

שתיהן[ בליווי הנגררת]לכלכו על כולן ורמסו את כולן בחדרי חדרים וארונות!!!!אממההה, אתי לא פוחדת להגיד גם בפנים ועובדה שכולם בוילה יודעים שהיא צבועה,ולא באמת אומרת את האמת כשהיא קוראת אהבה, חיימי ועוד!! אבל קרן?כולם חושבים שהיא " נופת צופים" , מתוקה ולא מרכלת!!!!!היא הרי התגלמות הרוע!!!!!ולכן, אורטל צודקת שפתחה הכל לפני אתי, וזה לא שאתי לא יודעת מי זאת קרן! היא רק נמנעה מלפוצץ!!! אז יאללה את, תפוצצי את הבועה השקרית קרן! שמצמיחה לכולם קרניים בוילה!! לאתי אין מה להפסיד כי כולם יודעים מי היא, אבל לקרן יש והרבה מה להפסיד!!!!! היא פוחדת שאתי תיכנס בה ולכן מתרחקת ממנה!!!!!!

merilue

Well-known member
קרן לוקה בסינדרום "מלכת הכיתה"

עושה את כל התככים בבית,ממלאה אנשים אחרים ברעיונות של חרם ונידוי,כשלידה יש כמובן את המבצעת,אתי-ומצד שני,את הנאמנה הבלתי מעורערת,ליהי אתי עושה את העבודה המלוכלכת,וקרן רצה אצה להתחבא מאחורי בלל של שקרים-"אני?מה פתאום?" משחקת אותה מפוחדת שהלכה אחרי אתי בגלל פחד,אשכרא השתמשה באתי כסכין קצבים וזרקה אותה לאחר שימוש וליהיה העלה נידף ברוח,רק רודפת אחריה כמו פפי,לאשר ולהרים לה את האף עוד יותר מי מי מלכת כיתה?מי? האמת?בא לי שיעשו תכנית,ויביאו את כל מלכות הכיתה "קרן" למינהן,,זה העונש המושלם-התכנית הזאת זה יהיה קטלני ביותר

noaxxx

New member
../images/Emo127.gifמרילו, גם את לא חוסכת בפגזים היום.. ../images/Emo8.gif

yuli1456

New member
אתי רכושנית רוצה את קרן רק לעצמה

כואב לה שהיא התקרבה לענבר ואורטל ה"יפה" תופסת טרמפ

noaxxx

New member
קשה לדעת אצל אתי...

בטוח שכואב לה שקרן התרחקה, אבל קשה לי לפענח, לא בטוחה שהיא רוצה אותה בחזרה קרוב אליה. אם היא כן, אז זה אומר שאתי ממש טיפשה. וזו טענה שכבר קיבלנו לה הוכחה לא פעם ולא פעמיים

izmeral1

New member
שקר קרן מאז שחזרה מהדייט המאומלל=

לא הבינה למה אתי. עם דניאל. פשוט כך התחיל הקינאה קרן לאתי. ואתי כאן היה לה תפקיד של אחות" וכמובן לחזר אחרי איתן. כולם ראו שהיא טעתה לגבי אותה יציאה- לטובת קרן והגידופים שעהבירה לדניאל. לפני הדייט. אז לא לבלבל ולא להטעות. הפוך. גם קרן אמרה איך יכול ליהיות שכולם מרצים את אתי בחוך וכאן. אני חושבת שזה לא צודק. ואני אכח צעד אחורה. ודי בשליטה. זו קרן. והיא התחילה עם זה. ואז גם אתי קצת עם אורטל. בכלל זה גמר על קרן. אז שלא תבלבלו לנו את המוח. כולם ראואים כמה פנים יש לקרן. הרבה פרצופים. די ..אתי אט אט מתחילה לעשות חישוב . מבחוץ צעקו. -האחרות רומזות לה וכאן אורטל נתנה לה הוכחה שלמה. עבר לכם נמחק לכם מה עשתה אתי למען קרן. לו אתי קרן לא היה שם מקום מזמן איתן היה מעיף אותה. אפ היא חתיכה אז זהו איתן שם. ממש לא. היא לא יפה חתיכה כן. לא מושלמת . הליכה מגושמת השיננים צריך טיפול הגול . הרגליים לא תואמים את האגן. אז חתיכה. כן יפה לא גם העניים פשוטות. צריך הרבה תיקונים אפשרי היום. דניאל חתיכה הרבה יותר ממנה. שוב כמעט הכול מושם קצת האף היהיודי אבל חמודי. אורטל למשל חמודה רחוקה מלהיות חתיכה. אורטל עם שער כמו שהוא מהופנט על קרש גהוץ השניים לא במקום. גוף חמוד יש לה קצת צנומה. זה על החתיכות הלא מושלמות? נכתב בהומור בלבד. אגב גם לליז היתה בהליכה מגושמת מאוד. ועליה מאוד בלט.

24שעות1

New member
-אתי רק היום ואתמול אמרה לקרן להזהר מענבר

וענת , שהן מנצלות אותה ושתתרחק מהן. שהיא תקבל את הבומבה מהן. והנה עכשיו היא ואורטל אומרות לענבר להזהר מקרן רק בצהרים אתי אומרת ליוני שהיא מדיחה את אורטל שהיא לא עושה לה טוב. ועכשיו הן אוהבות - אהבה המונעת מקנאה לקרן

אורטל אמרה שקרן גורמת לכל הבלגנים בבית

ואתי הסכימה. אורטל אמרה שקרן נדבקת לאנשים החזקים: בהתחלה זה היה אתי ועכשיו ענבר אתי אמרה שענבר היא החיילת של קרן. אתי לא מוכנה שקרן תדבר אליה כמו שדיברה אליה. היא אמרה שקרן עושה פרצופים.

izmeral1

New member
אני מענגת על איתן ןדניאל חבל על הזמן=

הכול מסודר אצל האלה וכאלה . הוא פשוט מושבט לו אחריה איך אפשר שלא. השפתיים של הדור הבא 27/4 שבת שלום לכולם ולאיתן ושניאל כול השאר כאב ראש.

שאפולי

New member
ענת הכלבה מקמפיינת את בן

להצביע לאיילת. ולגבי ההימורים- קרן בוכה לאיתן.

Klayhamn

New member
מדהים איך אף אחד לא שוקל להעיף את אתי

לא משנה מה קורה

למעלה