שיחת איתן-ענבר בחצר הבנים

adiyon2

New member
איזה שיחה מקסימה בין ענבר לאיתן

הוא מסביר לה איך לא היתה בין המודחות. אני חושבת שיש אצלה משהו מיוחד בכל זאת. היא מצליחה לעורר אמפטיה אצל הצופים. איתן אמר שזה מה שהיא עוררה אצלו והוא מאוד התקרב אליה מאז השידור.

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif שיחת איתן-ענבר בחצר הבנים ../images/Emo240.gif

ענבר מספרת שוב כמה הופתעה מכך שלא הועמדה להדחה ושהייתה בטופ4... היא אמרה שהיא הופתעה מכך שהעמידו יחד את שלישיית "חיימי" להדחה - ושלדעתה זה לא הוגן כי שפטו אותם כקבוצה (?!) היא אומרת שלדעתה זה נובע כנראה מעריכה של ההפקה איתן אומר שלדעתו זה לא רק עריכה, ושהרבה אנשים רואים את השידור הרציף 24/7 ענבר מגמגמת ואומרת שיכול להיות, אבל שזה עדיין מוזר איתן אומר שהוא התחיל לראות את ענבר באור שונה, במיוחד בשידור הקודם, ושהוא התחיל לראות בה צד אחר. הוא אומר שהיא נראית לו אותנטית. ענבר אומרת שגם איריס הפסיכולוגית אומרת לה את זה כל הזמן, ושאיריס מתעצבנת על ענבר שהיא לא מבינה או מפנימה מה שהיא אומרת לה (במשתמע, לגבי הדברים החיוביים שבה) פספסתי משהו?

Klayhamn

New member
אה נזכרתי

איתן אמר שהוא רואה בענבר הרבה דברים שהוא אוהב גם בעצמו (וצוחק איתה על כך שזו דרך להחמיא למישהו שבעצם מחמיאה גם לעצמך)

Klayhamn

New member
אני לא באמת פה ../images/Emo9.gif

אני בעבודה ומבקר מדי פעם

MICHI2404

New member
מעניין לראות אותה מועמדת להדחה היום איך תחזור

למאורה שהיתה חודש וחצי.

ממש מצחיק שהוא נזכר בה דווקא כשהיא

מאבדת את האהדה בחוץ... רק שזה לא יגרום לו להשאיר אותה!

billc

New member
דווקא שתשאר,

אתם לא נהנים השבוע מהסבל של ליהי/קרן/ואתי???? העיקר שתהיה מועמדת, ואז איתן יחזיר אותה

זה נכון שאיתן אמר שהוא רוצה לצאת איתה לדייט?!

אחותי טוענת שהיא שמעה אותו מדבר עם הבנים...עוד מישהו שמע?

סתיו7337

New member
אין פה תודח. איתן מחליט

אם הוא רואה פתאום את ענבר באור אחר, הוא יכול להחליט שהוא לא רוצה שהיא תלך עדיין ויכול להיות שירגיש שאחת האחרות מיצתה

noaxxx

New member
תודה על העדכון, בדיוק הקטע שפספסתי היום

ו... יפה לך כחול, תתחדש

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif דקה מהשיחה נוספה לוואלה

האם יכול להיות שההפקה עדכנה את איתן שענבר מקום שני? או שמא באמת פתאום איתן התעורר ו-"גילה" אותה?

didush100

New member
קליי שיהיה בהצלחה../images/Emo140.gif

לדעתי עדכנו אותו שהיא חזקה בחוץ

Klayhamn

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני בספק, אבל סתם חשבתי שזה יהיה מצחיק אם זה מה שקרה

למעלה