שיחת איתן-ענבר בחצר הבנים

Klayhamn

New member
בשבילו זה יכול להיות ההבדל בין...

0 שקלים חדשים ובין 500,000 כאלה

Klayhamn

New member
נחיה ונראה ../images/Emo9.gif

אני רק מעלה תהיות... אם יתחיל לקרות משהו עם ענבר ו/או אם הוא לא ידיח אותה כשתהיה מועמדת, כדאי לשקול מחדש את ההימורים

קשקשה9

New member
לדעתי כן יש מצב שאיתן יבדוק את מי הקהל אוהב

ואותה הוא יבחר בשביל חצי מליון

לא יודעת למה אבל..

נראה לי שאסטרטגיה והכסף, זה הדבר האחרון שהוא חושב עליו.. לא יודעת, הוא לא נראה לי הטיפוס.

קשקשה9

New member
הוא מאוד מחושב ופועל מהראש.רגש יש לו רק

לקרובים ביותר כמו משפחה(וכרת את החום והגה שהפגין כלפי אחותו?) לדעתי אין לו בעיה לעשות חישובים קרים ולנתק רגש מפעולה ולכן גם במשחק הוא ינסה לקלוע לטעם הקהל כדי לצאת עם הכס-אהבה זה לא מה שהוא מחפש

שרון-ב-

New member
בן הזה אפס מאופס מאופס בריבוע אפס ../images/Emo46.gif

כמה טיפש יכול להיות הבן אדם כמה בושה למין הגברי

אין לדעת, אולי זה בגלל ייסורי מצפון

מתחילת התכנית שהיא נפגעה ממנו ואולי זה בגלל שהוא רוצה "להחזיר" לה שבחרה בו לראות את הקטעים מהתכנית...ואולי הוא באמת גילה אותה מחדש והקרבה שלה לקרן ,ממנה הוא מחזיק (בנוסף לחברות עם איילת שגם אותה הוא מאוד מחבב) נתנה עוד גושפנקא לזה...

adiyon2

New member
היא הזמינה את איתן לצפות איתה בקטעים מהתוכנית

והראו לו את הקטע שבזכותו כולנו התאהבנו בה, ומאז הוא מאוד מחבב אותה. גם כולם בבית אומרים לו שהיא מקסימה.

goodpink

New member
איתן הרבה דברים אבל טיפש הוא לא. ברגע שראה את

הקטעי וידאו הוא הבין מה שהוא חשד לפני זה הקטע אם הפסיכולוגית נתן לענבר אמפטיה אצל הצופים ויש לה BABYFACE השילוב יחד עם זה שהיא לא מועמדת מראה שהיא חביבת הקהל. איתן מבין טוב טוב עם מה אנשים מזדהים אל תשכחו שהוא רוצה את המיליון הוא צריך לבחור בחורה שתיתן לו את המיליון. כבר בהדחה הראשונה של ליז הוא נתן לה עצה ואמר לה שאנשים מזדהים עם פגיעות... בשיחה עם הבנים שבן לא הבין איך ענבר נשארת הוא אמר לו שהוא חושד שכנראה לפסיכולוגית יש חלק עם זה מה שמשודר עם הפסיכלוגית כנראה שרואים משהו שהם לא רואים הקטעים שהראו להם היו על ענבר וזה רק אישש את מה שהוא חשד.

למעלה