אז הנה תשובה לשתיכן
טרקול, אני חושבת שכבר דיברנו על זה בפורום כוכב נולד אז, לא? וגם יצא לי לכתוב את זה מאז שנגמרה העונה. יצא לי להעריך את אדם הרבה יותר אחרי העונה, ואני בעצמי חורשת על סטודיו כמו Feeling Good, Mad World וWhole Lotta Love. (ויש עוד כמה לא רעות בכלל כמו One וACIGC ששמעתי רק הרבה אחרי) בזמן השידור היה לי הרבה יותר קשה להתחבר אליו, ועדיין יש כמה הופעות ספציפיות שאני לא מתה עליהן, אבל אי אפשר שלא להעריך אותו על הביצועים הספציפיים האלה. למה אני מצפה ממנו להרבה? אני מניחה שזה די ברור למה. קודם כל אולי גם בגלל שעל פי השמועות הוא דחה הצעה מקווין בשביל הקריירת סולו שלו - אז אולי זה עד כדי כך שווה את זה. ובנוסף יש את כל השמות שעובדים על האלבום שלו, ואולי זה גם כל המערצים שאומרים שהוא הולך להיות אליל עולמי. (ואין מה לזלזל בזה). אז אני איכשהבו כן מצפה לאהוב משהו שלו, כמו שאהבתי את הגירסאות סטודיו. העטיפה של האלבום באמת לא אומרת כלום. גם לא כל המערצים של אדם התלהבו ממנה
וההצצות עדיין לא תפסו אותי, אבל שוב, גם את הביצועים שלו באיידול לקח לי זמן לעכל. יש שם כמה שירים ממש מגניבים דווקא, אבל זה פשוט שונה מכל מה שחשבתי שזה הולך להיות (הרי כולם ציפו שהוא יילך לכיוון של הרוק). את הסינגל לא ממש אהבתי, וזה מותר.
יש טרקים באלבום שנשמעים יותר מוצלחים מזה, כמו Soaked של מיוז שכבר כתבתי כמה מוצלח הוא נשמע, כנ"ל לגבי Music Again וBroken Open אאל"ט. את הסינגל אני לא אוהבת, וזה מותר.
הרוב היה בגלל ההלם הראשוני שבכלל לא זיהיתי אותו שם וזה ממש לא מה שציפיתי ממנו. בתור שיר פופ ה יכול להיות אחלה שידר, אבל האמת שסגנון השירים הזה הוא במילא לא הcup of tea שלי, אבל אני מניחה שעוד כמה שמיעות זה יישב יתר טוב. וניני - הכי לא. עברתי עכשיו על ההודעה ההיא בקומונה, ולא כתבתי שאני אוהבת את מה שVFTW כותבים! ואם איכשהו יצא רושם כזה מהדברים שלי, אז הכי לא. אני בעיקר משועשעת מהרמת האובססיה שלהם כלפי אדם וכל צעד מסכן שהוא עושה ומהעובדה שהם כל כך נואשים להפיל את כל מי שמצליח לו עד שזה די מעורר רחמים. כן, הם משעשעים לפעמים, אבל שהם יורדים לפסים אישיים זה באמת מלוכלך. פאק, יצאה חפירה. אבל כנראה שחשוב לי להבהיר פה כמה דברים