שרשור אפליקציות מומלצות

Or Amit

New member
../images/Emo240.gifשרשור אפליקציות מומלצות

גיליתם אפליקציה מעולה בחינם? בתשלום? הטלפון שלכם למד לעשות קפה? אוהבים נקניקיות והורדתם אפליקציה של מיס לוסי מנגנת ושרה? זה המקום שלכם לספר לנו על אפליקציה מומלצת

Or Amit

New member
ההמלצה שלי: ilMeteo

תוכנה עם תחזית מזג אוויר במספר גדול מאד של מקומות (רק בישראל יש לה 63 ערים) נותנת תחזית לשבוע הקרוב, כולל תחזית באינטרוולים של 3 שעות (2 בלילה, 5 לפנות בוקר וכו') כמובן מאפשרת לקבל תחזית מזג אוויר באמצעות מיקום GPS. יש לה Widget מאד חביב וממשק משתמש נוח. ההורדה בחינם.

voguemaster

New member
חיפשתי כזו, אבל

מצאתי והשתמשתי ב-fancy widget (מהמרקט). מכיר אחלה רשימה של ערים בישראל ונותן עוד כמה שטויות על הדרך... וכמובן, מכיר גם את שאר העולם. אני לא יודע אם הוא יודע לעבוד עם GPS, לא בדקתי.

Or Amit

New member
בדקתי את הפנסי וודג'

יש לו אפשרות לעבוד עם GPS. אגב, לי פשוט יותר נוח לעבוד עם כמה ווידג'טים במסכים שונים.

boozie64

New member
כמה אפליקציות שימשיות

1. AdFree - הפרסומות לסל וחסל... 2. Advanced Tak Killer - אפליקציה חובה למי שרוצה לסגור אפליקציות שלא בשימוש ולפנות זיכרון. 3. ASTRO - סייר קבצים מעולה 4. AautRorate OnOff - רוצים לשכב במיטה על הצד ושהמסך לא יתהפך לצד... תעבירו את המתג ל-OFF וחסל 5.Bluetooth File Manager - העברת קבצים לכרטיס הזיכרון ללא כבל 6. Mobile Tab - הופך את האנדראויד שלכם לאתר אינטרנט, ומהמחשב האישי תוכלו להעביר או להוריד קבצים דרך ה-WIFI - מומלץ בחום 7. CAR MODE - המכשיר מצלצל תוך כדי נהיגה? אתם עונים בלחיצה והמכשיר עונה אוטומטית במצב רמקול, כמו בדיבורית, והעיינים נשארות על הכביש... 8. DROID WALL - פיירוול אמיתי. אתם קובעים איזו אפליקציה תוכל לצאת לרשת הן ב WIFI או ברשת הסלולרית. יכול לחסוך לכם המון כסף אם משתשמים בחבילת DATA. - האפליקציה דורשת ROOT. למי שיודע איך... 9. LOCKOUT - אנטי-וירוס לאנדרואיד 10. OPERA MOBILE - דפדפן מצוין, עם יתרון אדיר - ניתן לקבוע גודל פונט מינימלי. תכונה שימושית ביותר למי שעבר את גיל 35, ושכח את משקפי הקריאה בבית. 11. Z4ROOT - תוכנה שתתן לכם ROOT כשתרצו, או תבטל את ה ROOT אם תרצו. שימושי ביותר למי שמביא מכשיר מחול עם גירסא 2.1 ורוצה להתקין פונטים בעברית. נסו ותהנו!!!

שח_מט

New member
תוספות

stats - נתונים על גלישה ב WIFI ודור 3 android system info - מלא מידע על המערכת Shootme - צילום מסכים

billc

New member
לא מוצא Z4ROOT במרקט,

זה אמור לעבוד גם על נקסוס 1?

Or Amit

New member
לא חושב שיש את זה במרקט

חפש בגוגל, תוריד את ה-APK ותתקין במכשיר (נדמה לי שגם יש לו ברקוד)

boozie64

New member
Z4ROOT

תוריד מכאן http://www.qcellphone.com/download-z4root-rooting-and-unroot-for-android.html

לאן נעלמה אפליקציית Calcalist ? ? ?

התקנתי את התוכנה לפני כחודש, לאחר שפירמטתי את הפלאפון בגלל תקלה מסויימת נכנסתי לMarket והאפליקציה לא נמצאת עוד
אני ממש ממש זקוק לה נואשות עקב המעקב המהיר אחרי שוק ההון אני ממש אברך בברכות חמות ואודה מכל הלב אם מישהו יידע להגיד לי איך אפשר להוריד את התוכנה של כלכליסט ... מוזר שעדיין אפשר להוריד לאייפון וקודם היה אפשר גם לאנדרואיד... מישהו ?

שח_מט

New member
היא קיימת

תנסה לרשום במרקט ISRAEL תקבל המון אפליקציות שקשורות אלינו

תודה על ההתייחסות

גם עם חיפוש ישראל האפליקציה לא מופיעה גם דרך אתרים שמפנים ישירות לתוכנה במרקט זה לא מוצא

שח_מט

New member
מוזר

תנסה ללכת ל appbrain.com לחפש calcalist יש שם כפתור QR שיראה לך את הברקוד שלה תסרוק אותו עם סורק ברקוד במכשיר אולי תקבל לינק ישירות לתוכנה במרקט התקנתי אותה בשבוע האחרון פעמיים ללא קושי שח

למעלה