שרשור אפליקציות מומלצות

הרשימה שלי

משתמש חדש, אבל זה מה שיש כרגע: 1. quick settings - קיצורי דרך ותפעול של המכשיר כמו רשתות, בלוטות', ווליום, מסך ועוד. 2. color note - מי שרוצה לשים תזכורת על המסך בסגנון post it. 3. לארגון האפליקציות וגישה נוחה אליהן - apps organizer. 4. לוח שנה - agenda widget. נוח מאוד עם יכולת שינויים מרשימה. 5. Fancy widget- למשתמשי ה-HTC יש כזה עם המכשיר להבנתי. למי שאין ומקנא - שעה, עם מזג אוויר ותאריך. 6. Mobile Tag - להורדת אפליקציות עם קוד. 7. דפדפן Skyfire. 8. למעקב אחר כמות הגלישה- 3G watchdog. 9. מעקב אחרי רסס - Google Reader.

חחח תודה על 5 בן אדם!! ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

והחבר שלי בעבודה עם ה-HTC אמר לי שזאת אפליקציה ייחודית רק למכשיר הזה...הוא לא ידע בכלל מסתבר

אני משלב את זה

עם ה-agenda widget ואז העמוד הראשון שלי נראה בול כמו שאני רוצה. ושמח לעזור.

voguemaster

New member
אפליקציות

אומנם לא התקנתי *המון*, אז הנה כמה שלדעתי מוצלחות: 1. power search 2. תוכנה לעידכון ID TAGS של קבצי MP3, נקראת audiotagger free 3. להתקנת תוכנות בקלות: appInstaller 4. לניהול מע' הקבצים - root explorer 5. מחשבון נורמלי - handy calc 6. תכלס הכי חשוב - write and go. מאפשרת לכתוב טקסט ואז לשמור או ל-CALENDAR (איזה מהם שרוצים), או ל-MEMO, או לשלוח כ-SMS או אימייל או אפילו לעדכן ב-TWITTER או FACEBOOK למי שטרח להגדיר. חוסך להיכנס לכל אפליקציה בנפרד, פשוט מצוין.

metrocard

New member
כמה משלי...

SHOPSAVVY - אפליקצית ברקוד קצת יותר מוצלחת מהסורק הבסיסי. google goggles - זיהוי פריטים על פי המצלמה וחיפוש בגוגל. לוח שנה עברי - טוב בעיקר למי שגר בחו"ל , לי זה עזר אחרי שפספסתי חג או שניים... engadget - אפליקציה של אתר הגאדגטים מהמובילים ברשת. WIDGETSOID - ליצור WIDGET לשליטה על המכשיר (BT , GPS WIFI ועוד המון) tunein radio - תחנות רדיו מכל העולם כולל ישראל - הקליטה נעשית דרך האינטרנט. google translate out of milk - אפליקציה לרישום רשימת קניות (אבל האמת שמאז התקנת COLOR NOTES אני פחות משתמש בה...) WHATSAPP - למי שלא מכיר , תכנת מסרים המתבססת על בעלי מכשירים חכמים שהאפליקציה מותקנת אצלהם (קיים באייפון , אנדרואיד , סימיביאן ובלאקברי - ככה שרובם מכוסים) הרעיון הוא שהאפליקציה מזהה אוטומטית אצל מי היא מותקנת ומתבססת על ספר הטלפונים במכשיר , ככה שאין צורך ברישום מיוחד. louncher pro - אפליקצית ממשק משתמש. החלפתי את הSENSE באפליקציה הזאת כי היא עובדת ממש חלק על המכשיר שלי (DESIRE) היא גמישה , מהירה ובעלת תנועה חלקה...

yovavon

New member
הנה שלי - בטקסט:)

yuvalgol's Apps on the phone Phone: Motorola Milestone 37 total, 37 free (100%), 0 paid (0%), 46MB total size, $0 total price - Picasa Tool Pro - 3G Watchdog : מעולה - TGspot - OI Shopping list - Foursquare - RunKeeper Pro - Perfect Task Switcher - Bluetooth OnOff - AppAware Market++ - MIUI Digital Weather Clock - GPS OnOff - A.I File Manager - GDocs - Discount Bank - Handcent SMS : Great - do its work תוכנה טובה מאוד - APNdroid - Google Reader - Android Wallpapers - Winamp - SyncMyPix - WhatsApp Messenger - StopWatch & Timer - Advanced Task Killer - PdaNet - arcMedia : great now i can see videos on my droid - Basic Colors Theme - Bluetooth File Transfer - Facebook for Android - Mobiletag Barcodes Reader - Contact Widget - AppBrain App Market - WiFi OnOff - SMS Backup + - YouTube - Street View on Google Maps - Google Maps - Gmail View this app list on AppBrain: http://www.appbrain.com/user/yuvalgol/apps-on-the-phone

TAMImami

New member
אחלה שרשור!!! :) מוסיפה:

/DOODLE JUMP או ABDUCTION - אותו עקרון -משחק חמוד my notes- לפתקים על שולחן העבודה - היתרון שרואים את התוכן שלהם בקטן super tumble- משחק חשיבה נחמד וקליל trap - משחק אכילת שטחים trafic jam - משחק חשיבה נחמד photaf - צילום פנורמה מגניב לאללה (תקראו את הטיפים באתר שלהם) face blender- מצלמים 2 פרצופים ומקבלים מיקס מצחיק בתמונה אחת

למעלה