שרשור לילה ודרמה

שריוקי

New member
כנראה שעכשיו יענסו שוב לסרטים

הם מנסים בכוח לשאול את אביעד אם מצלמים הכל...הוא כמובן מנוע מלענות,התחמק יפה ואמר..אני חושב שחלק כן , אולי..חלק לא...חומר למחשבה לבעלי מוסר פגום.

שריוקי

New member
מה קורה לי....יכנסו כמובן.

לפני כמה ימים שאלתי אם הם לא קולטים שרואים אותם כל הזמן....אז כנראה שהם באמת לא יודעים ...שכן.

חוסר טקאט מצד ההפקה

לעשות את זה דווקא ביומולדת של דניאל, לפחות היו דוחים את זה ביום-יומיים. רק על זה אני במקומה הייתי יוצאת מהבית... אני בטוחה שענבר,ענת ואיילת הצביעו גם לקרן ושוב, עוד סיבה להתאכזב מהן...

easternstar

New member
כתבתי שאני ממש חש גועל מענבר

ההתנהגות שלה ושתי הנגררות שלה במשך היומיים הארונים מתחת לכל ביקורת. מתברר שהיא ממש כלבה..

boie

New member
גועל נפש זה לא מילה

ודרך אגב,אתם בטוחים שההפקה מבענה לאיזה מצבי קיצון הבנות נכנסות שם. אורטל לא רחוקה מלהרגיש שהיא אוויר, למרות שאמרה שהיא לוקחת עצמה אחורה.

או תמימה,או טיפשה

או כלבה...או כל התשובות נכונות....ויש לי תחושה שהיא תבין את זה בקרוב אחרי שזה יתבטא בהצבעות מהבית...כל תומכיה מאוכזבים עכשיו

הלשון שלהן לא יוצאת מהתחת של קרן

זה לא יאומן...עכשיו הן עוזרות לה לארוז....כמה מושפלות אפשר להיות?!

goodpink

New member
סליחה אבל לענבר ענת ואיילת אין סיבה להצביע לד

לדניאל. דניאל התנשאה מאליהן לא התייחסה אליהן בכלל מניפולטיבת ודאגה שאף אחת לא תתקרב לאיתן. טקכטית זה היה מהלך נכון אינטמיות עם קרן לא תעלה או תוסיף לשאר הבנות. בנקודה הזו אין בעיה אם ההצבעה שלהן.

אם לקרן היה לב או טיפת כבוד עצמי

היא היתה מוותרת לדניאל לו רק בגלל שזה נופל בדיוק על היומולדת שלה... קרן יודעת בוודאות שאיתן מעדיף לחגוג עם דניאל, אז איך היא יכולה להיות איתו עכשיו ועוד ל24 שעות כשהוא חושב על מישהי אחרת...חשבתי שיש לה קצת כבוד עצמי, מסתבר שלא...

עינת 1

New member
זה בדיוק מה שאני חושבת שקרן משפילה את עצמה

היא יודעת בוודאות שאיתן רוצה את דניאל והיא לא מוכנה לוותר. זה מראה בדיוק מה היא שווה.

קרן לא אמורה לוותר

אבל, מסכימה שזה די ברור שהוא לא רוצה אותה כמו שהוא רוצה את דניאל. ורואים את זה בתגובות שלו. בפרצוף שלו, במבט שלו.. ובעובדה שהוא עכשיו יושב עם דניאל לבד ומדבר איתה.

boie

New member
קרן לא אמורה לוותר,אבל אורטל לאתי חייבת ,לא?

למעלה